Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/27/22 in all areas

  1. 8 points
    Siciliano

    Funny photos

    Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока
  2. 6 points
    knezevic76

    Funny photos

    Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
  3. 4 points
    Ivan

    Bravo za ovaj Bravo

    Prezubio zato sto si iskopcao ABS ? PS: Ne zameri, salimo se malo da prevazidjes muku...
  4. 4 points
    silenci

    Lancia Musa 1.3 MJet

  5. 4 points
    Branislav

    Bravo za ovaj Bravo

    Sklopljena glava, uradjen potpuno nov veliki servis, remenica, antifriz (zamenjen onaj koji je bio star 2 nedelje). Auto pali kao mina ide ko blesav bez ikakvih problema. Ceh ah 400e sve sa rukama i to je cena za mene... Najveci problem su bili izduvni ventili. Nista cekamo regu pa nazad na put. Abs sada radi dobro ne baca i dalje pratim to. Ps: Nova remenica ZATEGNUTA kvalitetno.
  6. 4 points
    Woodoo

    Funny photos

  7. 4 points
    Dale

    Funny photos

  8. 3 points
    dach@

    Funny photos

  9. 3 points
    Woodoo

    Funny photos

  10. 2 points
    YUgisa

    Fiat Punto Sporting 1.2 16v

    Ja vozim svoj auto 15tu godinu, a moj cale sa svoje 73 godine tek sad prelazi na treci auto
  11. 2 points
    moron

    Skijanje...

    "Tuga u Boga" ... https://nova.rs/magazin/putovanja/skijasi-na-kopaoniku-besni-problem-traje-jos-od-ng-niko-ne-reaguje/ https://nova.rs/magazin/putovanja/prizor-s-kopaonika-kojim-se-skijasi-ne-hvale-na-instagramu-video/ Bio sam nedavno jedan dan na Kopaoniku. Dan je bio prelep. Došao sam jako rano. Na skijama bio već oko 08.30 kod "Jarma". Sve je bilo pusto. Bila je fantazija najveći deo dana. A mada u centar Kopaonika ne idem već godinama, zbog kasnijih problema sa žičarom "Pančić" ( čiji nerad izaziva i neke gužve i u ostatku ski centra), koji problem je opisan i u gornjim tekstovima, nisam u medjuvremenu gore otišao. Padalo mi je na pamet da za promenu odem na jedan dan do Stare planine (malo je dalje od BG neko Kopaonik ), ali, za sada - nisam A baš bih voleo. Dopada mi se mnogo Stara planina. A i kod "Kurte" je odlična klopa (ranije bila).
  12. 1 point
    Nuova Delta

    Citroen C6 2.2 HDi

    Pozdrav svima, pre bilo kakvog predstavljanja auta, hteo bih da se zahvalim svima @MS PK @PremieRacing @vagenovac itd. itd., bilo je tu polemika i prosle godine vezanih za udobnost automobila, pa normalno i sigurno jos ljudi koji su mi davali svoja misljenja, savete i slicno. Najbolje je, svakako, licno provozati, pogledati, sesti u odredjeni automobil i doneti zakljucak da li odgovara ili ne, za to nesto sto neko trazi i gleda kod auta. Tako sam u sustini i uradio i smatram da eto mogu koliko toliko kompetentno da nesto prozborim i podelim svoje "iskustvo" sa vama, pa mozda nekad ovo sto pisem i pomogne nekome. Bilo je tu nekoliko automobila oko kojih nisam mogao da suzim izbor jer nisam imao mogucnost da ih licno provozam, Mercedes S W221, Mercedes E W212, Mercedes CLS, Audi A6, BMW Serie 5 F10, Volkswagen Phaeton itd. itd. Sve vrhunski automobili, zaista, budimo realni, svi oni su "tu negde", dele ih nijanse u onom smislu "ko sta vise voli". Da ne duzim, neke od njih sam na kraju probao i za kraj seo u Citroena C6 i zaista licno i odgovorno tvrdim, automobili su preudobni, ali C6 i njegova hidraulika (bolja nego kod C5) je nesto jedinstveno. Pokusajte da zamislite koliko je udoban C5 prve generacije, koji sam takodje imao i predstavljao ovde, ovaj C6 je barem 2x udobniji i vise "pliva" na putu. S Class ima nesto malo bolje materijale recimo, snaznije motore u izboru, i na kraju, naravno, zna se kako se dozivljava Mercedes i kako se na njega gleda. Ja za to ne marim, brend mi ne znaci maltene nista, vazno mi je da ne moram da ubacujem u 1. brzinu preko prelaska lezecih i da ne moram sporo da vozim preko rupa i zakrpa, ili radim slalom (a znate kakvi su nasi putevi, lokalni pogotovo) Zato, zaista iskreno i bez trunke ikakve pristrasnosti prema odredjenom brendu, tvrdim da je C6 bolji od nekih, gore spomenutih, koje sam imao priliku da provozam.
  13. 1 point
    kaskabgd

    Informacije u vezi lančanog udesa

    Pozdrav, potrebna mi je jedna informacija. Ako neko nekog stigne otpozadi, pritom tog nekog nabaci na jos jednog da li se to racuna kao jedna steta i da li premiumski stepen ide za 3 broja na gore ili se racuna kao 2 stete i samim tim premiumski stepen ide 6 broja na gore?
  14. 1 point
    sokratbg

    Informacije u vezi lančanog udesa

    Onaj ko udari nekoga ispred sebe je kriv (uglavnom). Znaci vozilo 1 udari vozilo 2 i nabaci ga na vozilo 3 Vozilo 1 je krivo za udar u vozilo 2 vozilo 2 je krivo za udar u vozilo 3 bez obzira sto ga je vozilo 1 nabacilo na vozilo 3 Ovo je prica za lancane sudare. Kad neko udari u parkirana vozila i nabaci ih na druga vozila on je kriv za svu stetu.
  15. 1 point
    Lufti

    Sveta Krava B8 1.6 TDI

    Lakse ovako:
  16. 1 point
    bane1321

    Suzuki SX4 S-Cross

    Ma meni je svaki auto top kad ga Rebeka predstavi svojim glasićem!
  17. 1 point
    Branislav

    Bravo za ovaj Bravo

    Tako neki zacarani krug menjanja delova do besvesti, dok nisam ovo doziveo i totalno se ukanalio ne finansijski nego i onako psihicki (2 dana nisam mogao da spavam)
  18. 1 point
    darkman14

    Bravo za ovaj Bravo

    Ma znam da nije nego eto, da bude lakše Šta god da si uradio do sada, sem tog konektora abs-a, bilo je testiram, sređeno, ne radi, opet isto...
  19. 1 point
    neshtry

    Funny photos

    [emoji47] Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. 1 point
    Sudski presedan: Kupac može da vrati električni automobil zbog dramatičnog pada dometa Na sudu u Austriji je doneta zanimljiva presuda koja će možda otvoriti prostor i novim tužbama, ako je potvrdi sud u drugom stepenu. Jedan vozač iz Muhlviertela je tužio trgovca jer mu je 2018. godine prodao električni automobil koji ima mnogo manji domet od deklarisanog, odnosno u salonu ga nisu o tome obavestili. Trgovac mora da mu vrati 30.288 evra, kupoprodajnu cenu vozila umanjenu za naknadu za korišćenje, piše austrijski Neue Kronen Zeitung. Regionalni sud u Lincu je doneo odluku u prvom stepenu. Prilikom kupovine e-Golfa tužitelju je obećan domet od 230 kilometara, stoji u obrazloženju. U brdovitom Muhlviertelu automobil je mogao da pređe samo 110 do 120 kilometara. Na regionalnom sudu u Lincu je istaknuto da trgovac automobilima nije naglasio činjenicu da je domet manji na niskim temperaturama u brdovitom Muhlviertelu. VW ističe da je fabrički definisani domet samo informacija, a stil vožnje ili spoljašnja temperatura imaju uticaj na performanse baterije. e-Golf je prva Volkswagenova serija električnih automobila, a zapravo se, kao što znate, radi o konvertovanom klasičnom Golfu 7, kome su umesto SUS motora ugrađene baterije i električni motor. Novi električni automobili imaju izdašniji domet, mada i njih muče razlike između stvarnog i deklarisanog dometa. preuzeto sa - Auto Blog
  21. 1 point
    Mora gornja opcija da radi čak i da je automat crkao,jer ga zaobilazi... Možda je struja koja ide do te funkcije u prekidu... Sent from my iPhone using Tapatalk
  22. 1 point
    Ivan BG

    Fiat Punto Sporting 1.2 16v

    Nisam siguran da bi mogao da vozim neki auto duze od 3-4 godine i to max....kakvi to 9-10 godina, dosadi bre. Mada opet ako se ne kvari nista i nema se para za dodati za neki ozbiljniji napredak, nema smisla prodavati.
  23. 1 point
    Ivan BG

    Seat Leon 1.4 tsi 92kw 2010.

    Ja bih rekao da je tako...sasvim solidna oprema. Eto fali samo HH al sta sa se radi.
  24. 1 point
    Jesi li siguran da su obe slike od istog auta. Na drugoj slici ima svu opremu sa Magic Parking, Xenonima i Lane Assist, a na prvoj branik bez prednjih senzora i prskalica Xenona... Inace lepo izgleda...
  25. 1 point
    dach@

    Punjači akumulatora

    Danas prvi put probao ovaj Smart punjač iz lidla. Bio kod šuraka pa da testiramo posle ovih minusa ovih dana. Zaboravio sam da proverim napon ujutro,vožen 70 km pa sam ga onda kačio.Ako se povezuje na akumulator pre kačenja na struju malo na minus pecne ili minus na šasiju. Ali ako se uključi na struju pa onda kači tada se to ne dešava verovatno to nema veze ali to sam primetio. Na Puntu pre punjenja pokazao je 12.7 v tako da je na onom klasičnom punjenje to dopunjavanje trajalo max 25 minuta. Posle smo zakačili na šurakov auto napon je bio 12.4 v i dopunjavanje je trajalo 2:10 minuta. Super stvarčica
  26. 1 point
    Siki97

    Funny photos

  27. 1 point
    Ivan

    Bravo za ovaj Bravo

    A nemam ni zelju . Centrala rikavela, na 1.9 TwinTurbo.
  28. 1 point
    mitaman

    Fiat Punto mk.1 - farovi, sijalice

    @andreja.micovic E, hvala. Posle dosta potrage, mislim da sam našao. Valjda je to to.
  29. 1 point
    dach@

    Funny photos

  30. 1 point
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+02:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...