Jump to content
FAS Goran

MiloshBg

Members
  • Content Count

    1305
  • Joined

  • Last visited

About MiloshBg

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 05/04/1987

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd, Rakovica

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Nuova Bravo 1.9 8v

Recent Profile Visitors

3923 profile views
  1. MiloshBg

    Planinarenje

    Hiperventilacija.
  2. Toyota je vec obrnula igricu sa motorom iz GR Yarisa. Ostali jos prvi nivo ne mogu preci.
  3. To vise nije kamion... ako ce non stop biti na naponu, eto im zeleznica i jeftinije i sigurnije. Prosto nije za velike kilometraze i sve vremenske uslove. Valjda znas kako niske temperature deluju na kapacitet litijumske baterije.
  4. 0.9tce se iznenadjujuce lepo vozi, ali je upitno koliko traje, tj upitna je kupovina polovnjaka.
  5. To mi je budalastina, teski drumski transport mislim da nikad nece zaziveti sa strujom, barem dok se koristi litijum tehnologija. A ti sto el. automobilima putuju na morA imaju viska vremena. Za put koji ti treba 10 sati, el. vozilom ce putovati 20ak ako ne i 30 sati. Budalastina. El.vozila su po mom misljenju dobra samo za gradske i lokalne kratke voznje.
  6. Uskoro ce i za vazduh koji disemo da uvedu taksu iliti licencu... Uzas od drzave!
  7. Ja bih rado vozio Giu TBi, ali cirka 45km svakodnevne gradske voznje, mislim da bi vrlo brzo bankrotirao sa ovim cenama goriva.... i vozio se gradskim prevozom, a to mi bas i nije poenta. Svakakve racunice sam pravio i prosto 7l nafte po 206 din i sigurno 12l benzina 198 ( koliko vidim da pise na netu ). Da je veca razlika u ceni pa i ajd, ovako mi ne pije vodu.
  8. Nije nista posebno skupa ako se uzme iole ocuvan primerak. Delovi jesu malo egzotika na nasem trzistu ali se u sustini sve nalazi. Ps. Izvlacio sam negde cene delova redovnog odrzavanja, prelistajte.
  9. Hy je ozbiljan auto, sto pokazuje i kako drzi cenu!
  10. Smucam se po Pragu, uocim Pepco i nisam mogao odoliti a da ne udjem, a tamo ulovim:
  11. Na istom motoru, od momenta kupovine, auto mi je nekaki lenj bio pri polasku, gusio se, cak se umeo nekad i ugasiti. Testirao dizne, nosio ih Bosisti, sve ok, nikakvih gresaka nije imao. Skoro sam menjao kvacilo, zamajac itd, skidao menjac i kao hajd da zamenim i protokomer/nikad mi nije bio blizi. Auto se preporodio, leti bukvalno.
  12. @nemanja84bg krompirwagen, generalno za sva vozila tog proizvodjaca. Clio je sasvim ok prevoz, mene najvise odbijaju plastike i dizajn instrument table.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...