Jump to content

bane1321

Members
 • Content count

  1348
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

bane1321 last won the day on February 12

bane1321 had the most liked content!

About bane1321

 • Rank
  Regolari
 • Birthday 02/13/81

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd - Sm Palanka - Pancevo - Mirijevo
 • Interests
  Maketarstvo

Previous Fields

 • Garage
  Renault Scenic 1.5dci

Recent Profile Visitors

3948 profile views
 1. Dobro, bre, jel ovo tema o Tipu ili "kako moja žena vozi"??? Idite na Burdin forum pa se tamo želite!
 2. @marko.jovanovic Isti stres je imala i moja lepša polovina kad smo iz Brava prešli u Toyoti! Valjda je navikla da ovamo ubaci u petu na 70 i vozi bez menjanja brzine do 170! Kad je sela u Toyotu, kuku Lele! Menjač je morao da stalno radi maltene od druge do šeste!
 3. Jesam, naravno! Bio sam smešten u Potočari, pa smo koristili i onaj mali u okviru kompleksa! Ovo mi je drugi put da sam tamo, prvi put sa porodicom i prvi put u civilu!
 4. Funny photos

  @djomla Uvatio te paparaco??
 5. Malo smo bili na proputovanju kroz Srbiju, uz par pit stopova... Sisevac Ravanica Lisine / Veliki buk Bližimo se 200.000 km! U planu su zamena termostata, zamena trećeg stop svetla, dubinsko pranje i još ponešto!
 6. @andreja.micovic Ja sam pre godinu dana kupio Toyoti Auris test vozilo, tri meseca star, 1000km prešao, oko 2000 evra jeftinije od novog... Samo je pitanje, da li dileri uopšte imaju Tipo sw test!
 7. Zato verovatno i pišu astronomske cene u cenovnicima, da pomisle kupci kako su dobro prošli!
 8. Hoće da kaže da su cene u cenovnicima netačne! Više puta sam to pisao, pišu paprene cene, pa kad dođeš, a oni kao akcija! Ja sam im ponudio pre par godina da mi pokažu račun i čoveka koji je platio HB u Lounge opremi 16000 (koliko je pisalo u cenovniku) i daću im iste pare! Naravno nisu se javili! A to cenkanje zaboravi, to su tek bajke, ne samo kod FIAT nego i kod drugih, naaajviše možeš da dobiješ nešto od opreme za max 200e!
 9. Na nekoj temi sam video aplikaciju ili sajt za proveru Šveđana, ali ne mogu da se setim gde! Pa bih bio vrlo zahvalan za neki link!
 10. Čovek vozi Brava i to multiair, a ne turbojet!
 11. Strahote iz oglasa

  Zajebo se nije oprao auto pa mu se precrtale tablice! http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14807431/fiat-bravo
 12. Funny photos

  Pokušao!!!???
 13. Novi Suzuki SX4 S-Cross 2013

  Bio, gledao, vozio ... Da je malo više poslovnosti u Eurosummaru, možda bi i kupio! Jedini auto koji za 15400 daje full LED svetla i gooomilu opreme i mesta!
×