Jump to content
FAS Euroauto Goran

bane1321

Members
 • Content Count

  1644
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

bane1321 last won the day on February 12 2019

bane1321 had the most liked content!

About bane1321

 • Rank
  Prominente
 • Birthday 02/13/1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd - Sm Palanka - Mirijevo
 • Interests
  Maketarstvo

Previous Fields

 • Garage
  Renault Scenic 1.5dci

Recent Profile Visitors

4151 profile views
 1. Meni ističe 14. Nisam kod njih nikada radio, a najbliži su mi. Tehnički gde sam svake godine odlazio, ne mogu uopšte telefonom da dobijem već dve nedelje!
 2. Upravo zakazah tehnički na Mirijevu, M&R, imaju slobodnih termina od ponedeljka, 13.04. Telefon: 011 7475555
 3. Da ali zato zadnji prozori polako, prelaze u "puškarnice" kao kod, recimo , CHR!
 4. Kad sam iz Toyote Auris prešao u Scenica III deca su se oduševila pogledom, po prvi put su kroz svoje prozore mogli da vide sve oko sebe. Putovanje su postala mnogo lepša, jer su sad same mogle da posmatraju okolinu i da primećuju x stvari za koje smo im do tada (bezuspešno) skretali pažnju... Opet kažem na žalost to je "žrtvovano" zarad izgleda, koji je odličan! Čak i onaj tablet (televizor) deluje lepše (prikladnije) u Scenicu nego u Meganu! A onaj primerak me privukao kilometražom i opremom! Na oglasima su "samo" 1000e jeftiniji oni sa tri puta većom km i manjom opremom!
 5. Što se guma tiče, mislim da ima i Tigrovih! Jes da nema Lassa... Što se udobnosti tiče, trojka nije neudobna, mene više nerviraju stvari kao što su zvuk vrata, displej, komande klime i recimo tempomat!
 6. @Milutinac Šta sam noćas prooustio? Nisam u toku? @neshtry Jeste, dizajn je brutalan. Na žalost žrtvovali su deo praktičnosti iz treće serije na račun izgleda. Tu mislim na manjak mesta na zadnjoj klupi zbog idiotskih stočića, manjr prozore nazad (izuzetno bitno za decu), točkovi posebne dimenzije...
 7. Ufff brutalan, oprema na tri dvolisnice... http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15306183/renault-scenic-tce-130-bose
 8. Pa verovatno zato i idu veće baterije... Na žalost nikad nisam vozio hibrid, baš bih voleo da testiram potrošnju u realnim uslovima!
 9. Što se mene tiče mogli suzu zadnju klupu potpuno da izvade, sa onim "puškarnicama" od prozora i crnim "nebom" -beskorisne... @moron Da li je elektromotor iste snage u 1.8 i 2.0 modelu?
 10. I kod mene je tu! Dok su +/- i reset dugmići na volanu, gde su komande muzike kod svih normalnih proizvođača. Prvih nekoliko meseci sam se čudio što muzika neće da se pojača kad pritiska +!
 11. @ISV_01 Normalno da grešiš, kad samo felne gledaš!!!
 12. I posle ja lud što sam išao sa @Ivan da gledam Brava!?
 13. Da dodam da je onaj imao auromatsku klimu, senzore, tempomat... Baš mu je roljnula cena za godinu i kusur! Dok, recimo moj Rešo se još uvek kreće u granicama cene za koju sam ga pazario! @Bugeera Taj razmak airbaga na volanu im je protiv uroka! Tradicione de La familia! Imaju svi primerci!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...