Jump to content
FAS Goran

bane1321

Members
 • Content Count

  3279
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

bane1321 last won the day on September 23

bane1321 had the most liked content!

About bane1321

 • Rank
  Prominente
 • Birthday 02/13/1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd - Sm Palanka - Mirijevo
 • Interests
  Maketarstvo

Previous Fields

 • Garage
  Toyota Corolla 1.2T, Renault Scenic 1.5dci (na prodaju)

Recent Profile Visitors

5984 profile views
 1. bane1321

  Vazduhoplovstvo

  Al bez helikoptera!
 2. bane1321

  Vazduhoplovstvo

  M'l'ko slika sa sajma "Partner 2023"
 3. Nije long, nego living! Nama je ok, mož puno stvari da stane
 4. Apdejt, znači dizel 26sek, benzin 21.4sek! U Kopenhagenu nema klope ispod tri Iljade!
 5. Jako je neukusno da se igra sa nacionalnim obeležjima bilo kog naroda! Taj grb nije izmislio ni Vučić, ni Đinđić, ni Slova, ni Tito, pa da se podj...o! To smo preuzeli u davna vremena od Vizantije, ta četiri ocila i krst između, su od nas napravili ono što jesmo, a ne neki političar! Posle nam đavo kriv što nas drugi pljuju, a mi pljujemo po sebi više od ostalih!
 6. Svima su puna usta prave km i servisne istorije, a kad odu da kupe samo da je što jeftinije i da se sija spolja! Naravno da ima magičan broj kilometara!
 7. Ja sam Renoa uzeo u Kikindi, prethodno sam ga ispitao preko telefona i tražio da mi pošalje broj šasije i slike nekih, meni bitnih, stvari. Dogovorili cenu (nikako ne radim, ali morao sam jer potežem put) uz dogovor, odnosno moju konstataciju, da ili ću uzeti auto - ako je takav, kakav mi je opisao ili ga neću uzeti, znači bez dodatnog spuštanja cene. Otišao i kupio. @Stiletto Nek ti brat napiše šta da pitaš preko telefona, jer sam stekao utisak da ste se vi tek u Nišu iznenadili što autu nije odrađen nijedan servis - to je za mene jedno od prvih pitanja. Drugo obavezno ako ideš dalje potraži dodatne fotke nekih stvari koje su ti bitne. Znam da nije korektno, ali probaj da dogovoriš cenu pre polaska, kako bi pokrio neke osnovne stvari za koje si zaboravio da pitaš! Pre polaska se najaviš i najaviš pregled kod majstora, pa makar njegovog, da se tamo ne iznenadiš šta možeš, a šta ne.
 8. Porasla mi vrednost auta! Nove "akcijske" cene, sa 16.800, na 17.500! Ideeemo!
 9. @Axic U Malmeu sam... Može da se ubode neki kebab ili ćevapi na akciji za 800 kruna! @darkman14 Em skupo gorivo, em nisam kolima, a avion mi nisu dali da vozim, a pitao sam lepo! Elem, švecki sto se brani životom!
 10. Znam da jeste, srećom doručak u hotelu je vrhunski, pa će se izdrži do povratka u Švecke!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...