Jump to content

bane1321

Members
 • Content count

  1309
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

bane1321 last won the day on February 12

bane1321 had the most liked content!

About bane1321

 • Rank
  Regolari
 • Birthday 02/13/81

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd - Sm Palanka - Pancevo - Mirijevo
 • Interests
  Maketarstvo

Previous Fields

 • Garage
  Renault Scenic 1.5dci

Recent Profile Visitors

3915 profile views
 1. Vazduhoplovstvo

  To je onaj čije sam slike kačio!
 2. @neshtry 2018. je bio u ponudi 500L sa 120ks i manuelcem, 15000 Lounge, da fabričkim plinom!
 3. Leto 2018 / 2019 - Grčka

  Jesti picu u Grčkoj je svetogrđe!!! Ako nekom treba pauza za klopu na putu od Grčke do Bg, preporučujem Aleksandriju u Vranju!
 4. Kuda ide ovaj svet?

  To je da doakaju onima što traže sve priloge i ĆUMUR, kad kupuju pljeskavice!
 5. Leto 2018 / 2019 - Grčka

  Imaš i Kakovo, metoh manastira Hilandara. Imaju dobre domaće proizvode!!
 6. Leto 2018 / 2019 - Grčka

  Meni se Stavros svideo, najlepše plaže su kada kreneš prema trećem prstu i Olimpijadi. Ima se u okolini i šta videti. Od tog vidikovca, preko lepe Asprovaltae, Olimpijade, Stagire - rodno mesto tottijevog školskog Aristotela ... Inače Σταυρός na grčkom znači krst! Ako voliš da lutaš, na trećem prstu iz luke Tripiti imaš trajekt ka ostrvu Amuljani i prelepim plažama!
 7. Ako se ne varam košta u Lounge opremi oko 14500, da kupujem Tipa, kupio bih ga sa ovim motorom! Svojevremeno sam gledao 500L sa navedenim motorom!
 8. Kuda ide ovaj svet?

  Zadnja rečenica govori sve... Sudija ga je expresno pustio. Svi pljujemo pandure, ali tvrdim da je sudstvo problem broj jedan! Da taj policajac zna da će pravosudni sistem da stane iza njega, vrlo brzo bi ga savladao i naj* mu se mame, ovako zna da će majmuna sudija pustiti, a da će svaki njegov potez disciplinska dočekati na "keca", zato i imamo onoliko "od ranije poznatih policiji"!
 9. Filmovi, serije...

  Slažem se za Černobilj da je odlična serija, koja drži pažnju, bez sexa i ljubavne patetike... Opet kažem, korišćen je svaki momenat da se Rusi pecnu. Zataškavanje je tih godina bilo veoma često, praktično normalno, a mislim da je jedino "dobro" što je ta katastrofa donela shvatanje radijacije i nuklearne energije na mnogo ozbiljniji način. Što se osiromašenog uranijuma tiče, radijacija je njegov nus proizvod. Naime zbog povećanja izdržljivosti oklopa borbenih vozila, moralo se ići na jače protiv-oklopne projektile. Kod raketa je to lakše, ali kod topovske municije to je značilo ili povećanje kalibra (što implicira i povećanje mase oružja i borbenog kompleta municije) ili nalaženje čvršćih materijala za izradu zrna. Upravo zato je poslužio osiromašeni uranijum, kao materijal koji ima veliku probojnost, a malu masu, te su od njega napravili projektil 30mm za top na jurišnim avionima i helikopterima! Sebi su smanjili količine otpada iz elektrana (taj uranijum i potiče iz nuklearnih elektrana), dobili probojnost i radijaciju koja se oslobađa udarom zrna u materijal i obično je smrtonosna za posadu oklopnjaka!
 10. Novi ljubimac - Scenic

  Jel si probao sa drugim telefonom?
 11. Hvala bogu ima tih 1.4 registrovanih na oglasima, predstavio se kao potencijalni kupac i probaš! Ili, kulturniji, ako nađeš Rent-A-Car iznajmiš I celi dan probavaš! @totti Pisao sam već dosta za odnos salona prema kupcima novih automobila. Pomislio bi čovek da prodaju minimum 100000 komada nedeljno! Samo čovek koji ne ceni svoj rad može da proba auto u kome nije motor koji želi i da posle kupi. E onda kreću kukanja i pljuvanja po netu!
 12. @djole81ar Druže, začudio bi se koliko ljudi ne cene svoj novac. Većina kupuje posle par sedanja na Sajmu i na preporuku okoline! Neshvatljivo mi je da autokuće nemaju test vozilo sa motorom koji im čini 90% prodaje!
 13. Juče celi dan, jeste da ne ide uz Scenica, ali...
 14. Druže, nemoj da me shvatiš pogrešno, Toyota (sem hibrida) ni u čemu nije poslednji krik tehnike! To je, u suštini, tajna njihove dugovečnosti, to i shvatanje 90% vlasnika Toyota, koji su zadovoljni onim što im fabrika daje i ne bi ništa da menjaju! Znači: " na'rani praci i ništa ne diraj!" filozofija!
×