Jump to content
FAS Euroauto Goran

bane1321

Members
 • Content Count

  1756
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

bane1321 last won the day on February 12 2019

bane1321 had the most liked content!

About bane1321

 • Rank
  Prominente
 • Birthday 02/13/1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd - Sm Palanka - Mirijevo
 • Interests
  Maketarstvo

Previous Fields

 • Garage
  Renault Scenic 1.5dci

Recent Profile Visitors

4259 profile views
 1. Po meni je bolje (ako se mora) uzeti auto sa recimo manje opreme, a sa jačom motorizacijom, nego obratno... Ustvari, najgore mi je uzeti pola-pola, nit' ima sve od opreme (što neko želi), nit' ima adekvatan motor!
 2. Gledam ovde po Tasosu, gomila automobila ima neki od Uniroyalovih modela! Uživo zaista neobične i nesvakidašnje šare!
 3. E jbg... Ministar Rasim Ljajić potvrdio je da se granice Grčke zatvaraju za srpske državljane od sutra u 06:00 Kako prenose mediji, turistima iz Srbije koji se trenutno nalaze u Grčkoj biće omogućeno da završe svoje aranžmane. Ranije je Prva TV nezvanično saznala ovo iz diplomatskih izvora. Takođe, ranije ni ministarstvo spoljnih poslova Grčke nije za Tanjug moglo da potvrdi informaciju da će Grčka ponovo zatvoriti svoje granice za državljane Srbije zbog pandemije virusa Covid-19, ali nije isključilo takvu mogućnost. Tanjug se obratio dežurnoj kancelariji u Ministarstvu spoljnih poslova Grčke, koja je zadužena za sva pitanja i informacije vezane za pandemiju virusa, i na pitanje da li je tačna informacija da će Grčka ponovo zatvoriti svoje granice za državljane Srbije dobio sledeći odgovor: ''Nemamo potvrdu o tome. Čuli smo istu informaciju. Verovatno će biti zatvorene granice, ali kao MSP ne mogu da potvrdim tu informaciju u ovom trenutku'', rečeno je Tanjugu u toj kancelariji u telefonskom razgovoru. preuzeto sa - b92.net
 4. Malko prašnjav od Mermerne plaže, al dobro!
 5. Na Tasosu dizlo 1.18, a oni ultra mega giga dizloi na Shellu idu do 2.20!
 6. bane1321

  Knjige

  Knjiga koja pokušava da objasni i opovrgne neke mitove, pre svega zapada, vezanih za Drugi svetski rat, odnosno Veliki otadžbinski rat. Naravno i navode iste treba uzeti sa dozom rezerve...
 7. Bre @totti ti i naočare oćeš u full opremi! Još da se fokus šteluje preko mobilnog telefona i bluetooth ih !
 8. Na sreću morao sam da promenim samo dve prednje, koje su uz to bile i jaaako matore! Na sreću zadnje su bile ok, izgurale su godinu dana još! Elem ne mogu da shvatim da neko vozi različite dimenzije napred i nazad (na porodičnom autu) i ne mogu da shvatim kako mi je to promaklo (detaljno sam pregledao zadnje gume), al eto!
 9. Vaistinu! Mada je lik od koga sam kupio Scenica inicijalno stavio 205/55/16, duštedi! @totti mi je otvorio oči!
 10. Ove godine je Tasos pun pogodak. Nema gužve, ni u tavernama, ni na putevima,a ni na plažama, a plus je u prirodnoj samoizolaciji!! Ovde u Hrisi Amudiji je sve poluprazno, tako da mislim da i smeštaj na bum može lako i jeftino da se nađe!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...