Jump to content

bane1321

Members
 • Content count

  677
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

bane1321 last won the day on October 14

bane1321 had the most liked content!

About bane1321

 • Rank
  Regolari
 • Birthday 02/13/81

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd - Sm Palanka - Pancevo - Mirijevo
 • Interests
  Maketarstvo

Previous Fields

 • Garage
  TOYOTA Auris 1.6vvti

Recent Profile Visitors

3588 profile views
 1. Nisam! Valjda vidiš avatara! Volim da pohvalim dobar odnos prema kupcima i da popljujem druge! Jbg, taki smo mi Palančani! Inače na prethodna dva auta imao Winter1, dok su se na Grandeu solidno pokazale, na Bravou se osetilo malo nesigurnosti u krivinama!
 2. U situaciji gde je Kama za 100rsd jeftinija od Rikena, a ovaj za 100rsd jeftiniji od Tigra koji je par dinara jeftiniji od Lasse ne treba puno razmišljati... Meni je Lassa za sad prvi pik, jedino ako ne naprave akciju, kao kad sam onomad otišao po letnje Lassa, a izašao sa Pirelli p7, za doplatu od 500rsd po gumi! Još se prijaviš na Kemoimpexov sajt i dobiješ popust taman za burek i jogurt! i doživljaj potpun!
 3. Recimo autorepublika koja za sebe tvrdi da je objektivna i u pm realna testirala je 500x i Cactusa. Šta mislite koji auto je bolje ocenjen po pitanju kvaliteta enterijera?? Kod FIATA što zovu jeftino, kod drugih je avangarda! Izvinjavam se za off!
 4. Isto kao što recimo, svi auto testeri dižu u nebesa Citroenovu kasetu kod suvozača u Cactusu, zbog koje su morali da izmeste jastuk na krov, a niko, ali baš niko ne napominje da i 500l ima istu takvu kasetu i pri tom je jastuk ostao na mestu. Da ne govorimo o tome da je kod Cactusa to jedina kaseta, dok L ima i onu donju, klasičnu.
 5. Negde sam pročitao da ljudi hvale pouzdanost tog menjača!
 6. Kuda ide ovaj svet?

  Pravićemo mi ćopavog od blata!
 7. Riken = Tigar Od svih pobrojanih Lassa
 8. Pustili bi te da si stavio znak Deseptikona!
 9. Plastika je užas, oprema koja je meni bila potrebna je u najvišem paketu tek, a Eurosummar dere na održavanju! Te su stvari mene odbile od Balena. Ne znam da li si probao L posle redizajna, značajno su poboljšali sedišta!
 10. @pjaf Jesi li sedao u Balena?
 11. Kod nas se nudi I neki kvazi hibrid… U Indiji se pravi za sva trzista… 1.2 ide lepo nema sta, ali kad sam se sabrao, sa dobrom opremom izlazio je 13500! Za te pare, sa tim kvalitetom enterijera mozes uzeti Daciu Sandero u fullu, auto kome je eksterijer lepsi 100 puta!
 12. @pjaf Vozio Balena 1.2 na test vožnji u eurosummaru! Polusatni test. Ide lepo. Ima mesta. Plastika ko u Dačiji. Mnogo para nov u pristojnoj opremi. Sem u crnoj boji ružan ko đavo!
 13. Pa nije hteo da je prodaje dok nije upoznao kolegu @shakalkv! On mu je oči otvorio, sad skuplje ceni auto da bi to iskustvo preneo drugima!
×