Jump to content
FAS Goran

bane1321

Members
  • Content Count

    3618
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    30

bane1321 last won the day on February 21

bane1321 had the most liked content!

About bane1321

  • Rank
    Prominente
  • Birthday 02/13/1981

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd - Sm Palanka - Mirijevo
  • Interests
    Maketarstvo

Previous Fields

  • Garage
    Toyota Corolla 1.2T, Zastava 1500

Recent Profile Visitors

6294 profile views
  1. Ja sam u solunu video Stelvija sa oborenom zadnjom klupom punog alata i lepka za keramiku!
  2. Meni je cela poenta Delte u metalik boji i hromiranim dodacima, ako bih išao na neko "budženje" bilo bi u tom smeru, nikako u mat foliji i maskiranju svega svetlucavog...
  3. Kako neko da odoli ovom 500c, posle ovakvog naslova: http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/23467998/fiat-500c-swarovski I posle ovakvog opisa: . ?????
  4. A tri godine uzastopno proglašen za najbolji motor! Toliko o "nezavisnim" komisijama! Joj beži od toga! 500L je Kadilak sa sve bivoljim rogovima za Kaktusa! To je za slučaj ako ti se desi nesreća na putu, pa koristiš Eurocare pomoć, nakon šlepa do najbližeg servisa biraš između zamenskog vozila ili hotela... U praksi stvar je dogovora sa servisom!
  5. Car door welcome sign https://a.aliexpress.com/_EQsmy0Z Stim što ponuda koju sam naručio nije aktuelna više. Ja sam platio ispod 500 dindži! Idu tri AAA baterije u svaki uređaj! Evo za 500x https://a.aliexpress.com/_EJ5NO4p
  6. Ima opcije za one aute koji imaju predviđeno nešto slično fabrički, pa se postavi u predviđeni otvor i poveže na postojeću instalaciju. Ovo je za nas koji to nemamo, zalepi se za stranu vrata, a gasi ga magnet koji se zalepi na prag... Kao što rekoh ima prekidač za ručno gašenje, ako ćete dugo da držite otvorena vrata, međutim sam se resetuje kada dođe u blizinu magneta!
  7. Dve dobre stvari su to što može da se isključi (u toku dana ili kad recimo usisavam auto) i to što je sve na lepljivu traku (pa kad (konačno) shvatim koliko je kič, mogu da skinem )!
  8. Elem stiglo svašta sa Alija, pa smo se igrali!
  9. Moj kolega ih vozi na Kromi i kaže da su vrlo dobre i posle četiri godine... Doduše koleza je Piroćanac!
  10. Provizija druže... Meni mojih sat vremena slobode, nema cenu. Pre ću dati dve tri hiljade više, nego da uzimam slobodan dan i trošimo ga na druge. Od korone radim celokupnu registraciju na tehničkom u komšiluku, sve korektno i brzo!
  11. Prolazim kroz Smederevo i vidim firmu Pro-Bet, prva asocijacija je kladionica, al ne lezi vraže, to je skraćenica od Prodajemo Beton!
  12. Ono što vredi nikad nije skupo... Cena polovnih Korola je skočila 500-1000 u proseku, pre neki dan gledam cene Senika, najjeftiniji je skuplji od cene za koju sam ja prodao svoj... Neko bi rekao da sam trebao da sačekam ali činjenica je da sam mesečno gubio 50ak evropskih na njemu (kamata na kredit koji sam zatvorio prodajom)... Ebiga, cene su takve, to što mi mislimo da su nerealne, nije merodavno za tržište!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...