Jump to content

bane1321

Members
 • Content count

  930
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

bane1321 last won the day on January 15

bane1321 had the most liked content!

About bane1321

 • Rank
  Regolari
 • Birthday 02/13/81

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd - Sm Palanka - Pancevo - Mirijevo
 • Interests
  Maketarstvo

Previous Fields

 • Garage
  Noge x 2, model 81

Recent Profile Visitors

3719 profile views
 1. Kad si srećan, lupi tada dlan o dlan!
 2. Prodaja i ugradnja Xenona, parking senzora

  Nisu problem sočiva, meni je Yuhica promenio i sve je super šljakalo, niko mi nikad nije blicnuo da mu smeta ... Ali zakon kaže da moraš da imaš automatsku nivelaciju svetala i pranje svetala. Ovo drugo se lako vidi zbog proreza na braniku! Izvinjavam se zbog offa od teme!
 3. Prodaja i ugradnja Xenona, parking senzora

  Druže izgleda odlično, meni je radio na ex-Bravou, mom komšiji picanu na Polu, bez greške, ali... Da li će te pustiti na tehničkom, zavisi od njihove dobre volje.
 4. Ne vozim više, prodo sam! Ako nisi kupio nov auto, onda je priča o kvalitetu glupost! Prvo, ne znaš da li je km tačna; Ne znaš kako ga je prethodnik održavao; Ne znaš kako ga je prethodnik vozio! Kupio sam dva nova automobila u životu, Grande Punta u osnovnoj opremi i Aurisa u srednjem paketu. Prvi i jedini put da sam reklamirao FIAT bilo je na kraju druge godine, Toyota posle 6 meseci i spremao sam još dve reklamacije... I? Znači li to da je FIAT bolji, kvalitetniji? Ili da sam samo bio maler? Šta imaš od vezivanja za jednu fabriku?
 5. Meni je svaka provera ok do kupovine polovnih auta! Svakom kome sam prodavao auta govorio sam da probaju i da odvezemo u servis, ali sam svakom i rekao da kad završimo papire, ponašanje auta je njegov problem. Takođe sam napominjao da mi drugi komplet pneumatika stoji u Palanci i da će morati da ode po njih, samnom ili bez... Totalno mi je ok da šlep snosi kupac, jer sam i ja to radio. Znam da sada mnogi placevi to organizuju sami, takođe su prodavci otvoreniji za dopuštanje provera... A u vezi spuštanja cene ok mi je ako prodavac da cenu pre odlaska u servis, a po pregledu spusti cenu za trošak radova!
 6. Kuda ide ovaj svet?

  Japanu!
 7. Ma stvar je u tome što: prvo ne prodaje jeftin auto, drugo nahvalio je auto i naveo svaku sitnicu od opreme, a papiri i servisna istorija prc, treće ako kupujem auto za sebe, gledam da je tip top. A veliki servis izađe 2% vrednosti auta i na kraju normalno da želim da vidim šta je rađeno na autu, da bih znao koliko ću love morati da spremim odmah po kupovini pored cene auta!
 8. Baš tako na nemar! Juče zovem lika (ne smem da vam kažem za koji auto) kaže ja sam ga lično uvezao iz Belgije i ja ga vozim. Rekoh super. Šta je sve od servisa rađeno. On poče da mi pominje neka creva levo, desno. Rekoh mislim na veliki servis. On kao pa uradio sam mu mali čim sam ga uvezao. Znači super sigurno si video u papirima da je tamo rađen veliki pa zato nisi. Kaže, ma jok nemam pojma za servisnu istoriju od preko, meni majstor moj rekao samo da zamenim ulje... Pri tom u tom autu vozi porodicu...
 9. Kuda ide ovaj svet?

  Srbin... Ispred pravoslavnog hrama... Tačno su trebali još da nas bombarduju
 10. Novi Bravo

  Jbt ja sam bre patuljak! Čime su vas "ranili"?
 11. Razni blogeri, vlogeri...

  Tako su nas na Akademiji učili!
 12. Novi Bravo

  Delta je skuplja od Brava istog godišta, pa je to možda glavni razlog
×