Jump to content
FAS Euroauto Goran Vlada

bane1321

Members
 • Content count

  1500
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

bane1321 last won the day on February 12 2019

bane1321 had the most liked content!

About bane1321

 • Rank
  Prominente
 • Birthday 02/13/81

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd - Sm Palanka - Mirijevo
 • Interests
  Maketarstvo

Previous Fields

 • Garage
  Renault Scenic 1.5dci

Recent Profile Visitors

4060 profile views
 1. Tempomat sve češće baguje, definitivno moram kod čika majstora da to pregleda! Međutim, crkao mi je jedan daljinac - kartica, mislio sam da je do baterije, ali ni posle promene ne radi! Zna li neko, nekog ko čačka te stvari??
 2. Ako ti trebaju peta (a uz njih i četvrta) vrata, onda Punto! Čini mi se da ima i maaaalko više mesta - subjektivni osećaj! Ako više voliš nešto sa stilom i nesvakidašnje onda MiTo! Mada što kaže @Ivan i napucan Evo prelepo izgleda. Lično mi se više sviđala "njuška" Punta pre redizajna...
 3. Kuda ide ovaj svet?

  Evidentno je da se zagađenje povećalo otkad dobismo one MiGove i helikoptere!
 4. @Max82 Aj lepo priznaju, da ti je lik zaorao među!
 5. Nove BfG napred i stare Sotozero nazad drže Rešoa kao na šinama! Jutros sam na kočenju pred ležećeg policajca osetio da se za kratko upalio ABS! I toeto!
 6. Ja sam frapiran brojem vozila koja po ovoj magli ne da ne koriste svetla za maglu, već im neradi ni jedno oboreno niti poziciono svetlo. Pa majku mu je...m nek potroše stoku i pola sata vremena, biće kladionice i tiketa! Stoka jedna neotesana!
 7. Onaj šumarak iza me podsetio na VMA!
 8. @Gillespie Moj drugar je kod njih kupio i održavao Astru H. Zadovoljan je bio. Redovno održavanje je bilo i jednom otklanjanje posledica čukanja! Al opet imaš i snimak na yt gde njihov majstor divlja sa Corsom!
 9. Aftermarket navigacije

  I mi u vojske slično kažemo: kartu čitaj, a seljaka pitaj! Imaš sad goooomilu ljudi koja prodaje te multimedije, a možeš i sam na varijantu eBay ili AliExpress. Dobra stvar je što pored mapa dobiješ i bluetooth i mogućnost da nakačiš kameru za rikverc... Ja, na žalost, nemam tu mogućnost u mojega Rešoa!
 10. Vi mesto da džarate vatru, džarate moju temu! Totti polaženjik od jutros!
 11. O akumulatorima...

  Moguće, srećom na ovim našim "narodskim" kolima postupak je jednostavniji!
 12. O akumulatorima...

  Aku se ne prijavljuje dijagnostikom, već ga kao novog prepoznaje board kompjuter. Meni je prikazao pitanje: da li je akumulator nov? Jednostavno sam izabrao DA iz menija i to je bilo to.
 13. Ma ne brini, ja sam terao tako ihajhaj! Popravi se čim grane sunce!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×