Jump to content
FAS Goran

bane1321

Members
 • Content Count

  3573
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

bane1321 last won the day on February 21

bane1321 had the most liked content!

About bane1321

 • Rank
  Prominente
 • Birthday 02/13/1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd - Sm Palanka - Mirijevo
 • Interests
  Maketarstvo

Previous Fields

 • Garage
  Toyota Corolla 1.2T, Zastava 1500

Recent Profile Visitors

6241 profile views
 1. Gde baš nađe hibride da daš kao primer! Bolje 1.33vvti od 90ks, to je otprilike bio motor sličnih performansi, a turali su ga i u Korolu/Auris. Imao sam 1.6vvti Auris nisam primetio neko veće trošenje ulja, mada je on imao 132ks, takođe ni na GP 1.2...
 2. TMRP-6 (anti-tenkovska razorno probojna mina) moze da se postavi na nagaz ili na otklon antene, ima satni mehanizam, i moze da probije dno (pod) oklopnih vozila!
 3. Odrađen treći mali servis u Tojota Turing Stanojević, 24 iljadarke! Pored servisa odrađen kontrolni pregled Tojota Protekt premaza i kontrola pumpe visokog pritiska (neka servisna akcija je u toku). Ljudi u servisu su stvarno profesionalni, dali su mi dosta saveta, zvali za svaku sitnicu da budem prisutan dok su kontrolisali, odgovorili na sva pitanja vezana za vožnju, održavanje i eventualne bubice ovog 1.2 turbaka! Naravno auto opran... Sledeći za 15.000 km
 4. Da prostite, digli je i gledaju pod suknju!
 5. Ja sam ti rekao za mesto, odranije poznato kolezi @djomla
 6. I posle kažete slabo gorivo! Nisu bre auto navikli na "nekršteno" gorivo, znači sad pamet u glavu, na rezervoar goriva, litra vode i malo limunovog soka, jer su se pumpadžije olenjile i postale poštene (kao onomad burek što je promenio ukus, kad majstori počeše da Peru ruke!) Malo crnog humora, ne zamerite!
 7. Pade i poslednji bedem međ admirima! Čestitke!!
 8. Jerbo se najlepše stvari dešavaju u mraku!
 9. Renault Scenic (svako sedite posebno), Suzuki SX4 S-cross...
 10. Društvena samozaštita?? Iskreno, ne gledam na potrošnju, što kaže Ivan već sam oko 4-5000 evropskih platio manje Korolu, nego što je ona bila nova, a tu razliku u parama neću stići, pa sve i da mi troši 13 litara! Martin prelazi možda i najviše na forumu i njemu se isplati da gleda razliku u potrošnji, a opet zbog veće km i zbog toga što mora da ima auto za sve prilike u jednom, potreban mu je što pouzdaniji, noviji auto. Plus je kupio Rumuna pre (pre) velikog divljanja cena. Tema je potrošnja, a ne zašto je neko uradio ovo ili ono. Ja pola foruma ne kapiram, ali svako ima neku svoju računicu, potrebu ili želju koju često voli da pravda ovim prvim stavkama!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...