Jump to content
FAS Euroauto Goran

bane1321

Members
 • Content Count

  1786
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by bane1321

 1. bane1321

  Knjige

  @Irena HGT Ovu prvu, nažalost, imamo uživo!
 2. bane1321

  Knjige

  Knjige, a posebno starije su neprocenjive u nadgradnji čovekove mašte! Nekako su mi novije knjige, iz domena beletristike, isuviše nalik filmskim scenarijima!
 3. Slažem se da mala plata ili obim posla nisu opravdanje. A to što poštar voli komšinicu je dobro, zamisli da se zaljubi u tebe! Šala mala!
 4. Prvo od kada sam počeo da poručujem sa Alija, u sebi sam prelomio da se opraštam od tih para (sve jedno da li će mi paket biti isporučen ili će proizvod biti ispod nivoa očekivanja), u skladu sa time naručujemo uglavnom ono od koje količine novca mogu da se oprostim u tom trenutku. Obično su to sitnice do pet evra, nekoliko puta sam poručio i malo vrednije i to je to (uglavnom deci Lego imitacije i neke zezalice za auto). Drugo nekoliko paketa mi nije stiglo, jednom sam pokrenuo dispjut, jednom se dogovorio sa prodavcem da ponovo pošalje i jednom sam im oprostio). Treće novinarima ič više ne verujem, jer retko ko od njih radi svoj posao, već uglavnom serviraju prerađene tuđe tekstove, ili svoja mudra mišljenja. Što je i ovde slučaj, baš sam pre neki dan gledao neki sat, od dvadesetak evra i imao je besplatnu dostavu! Četvrto ovi koji dižu najveću galamu, kapiram da nikad nisu poručili više od dva evra u cugu! I na kraju opet da ponovim, klinci su ukapirali foru te pokreću dispjute, iako su im pošiljke isporučene, jer Kinezi ne mogu da prate! I onda op na KP proizvodi sa Alija po maltene istoj ceni! Naravno da i u pošti i u carini keaduckaju, ali kapiram da nisu katastrofalne razmere kao što se zadnjih dana prikazuje!
 5. Sa druge strane, koliko klinaca i da ne kažem koga (me bi bilo politički korektno) dobiju paket, pa pokrenu dispjut!?
 6. Ja sam sa Alija kupio samo pločicu, pošto je samo ona bila u lošem stanju! Zadržao sam na taj način "kožnu" jabuku, a izgled je super! Oko 300 dinara investicija!
 7. Jel si uzimao celu kuglu ili samo pločicu?
 8. Vitamine A i D preporučuju u COVID bolnicama, info iz prve ruke! Supruga je angažovana u jednoj, po radnoj obavezi!
 9. Ma samo dezinfekcija i nema zime! Spolja i iznutra! Šalim se, svako ima prava da veruje ili ne veruje u nešto, ipak, po mom skromnom mišljenju, vrlo je bitno da se pridržava preporuka, pre svega o dezinfekciji, a i bolje bi nam bilo da ne zabadamo nos suviše blizu drugih!
 10. @Mijailović P. A kako drugačije?
 11. Ja uzimam dosta voća u proseku... Obično šljiva, ali nisam imun ni na kajsije, dunje ili kruške od onog princa Vilijama! Plus sam u vojske pelcovan od svih mogućih i nemogućih boleščina!
 12. Žao mi je što nisam printskrinovao moj oglas za Toyotu, gde je pisalo pod godina proizvodnje: 2017. A dole, u objašnjenju da je auto prvi put registrovan 2018. A ne obratno, kao što piše u dosta "poštenih" oglasa. "Auto 2018. godište, NOV, NOV, NOV", u rubrici godište na PA: 2018. A dole u kilometarskom, generičkom objašnjenju, pred kraj sitnim slovima stoji: po AMSu auto je 2017! @Dule 021 Pa što ne kupi onda te aute, jer prodavci su ti pošteno rekli njihova godišta, a AMS je taj koji ih je ostario?
 13. Odrastao sam pored pruge i na (ne) sreću viđao sam sve i svašta! Zbog pet minuta izgubiše porodicu!
 14. Verovatno zbog eko normi!
 15. Pa niko te ne tera da pazariš baš taj auto sa kraja godine, zar ne? Nisi ti "vojska spasa" da sam sebi uništiš profit, a mislim da nisi ni glup da ne profitiraš tamo gde možeš!
 16. Evo prilike da se ispadne human i zaradi neka kinta!
 17. Kopiranje Carwow i drugih, sličnih YT kanala. Simpatično, za neki prvi dojam o autu, ali ništa više!
 18. Slažem se da su nedostaci manjak i (ne) upotrebljivost pregrada za sitnice, ali tako je bilo vreme. Nešto se ne sećam da se tada furala ova (suluda?) moda "turi flašu u svaku pregradu", zbog po radi hidriranja (čak ni Bravo nema te ostave za flaše). Sa druge strane tvrda plastika je opšteprisutna u autima B segmenta, a posebno tada! Onda, sećam se jer sam ga novog kupio, GP je JEDINI u B segmentu 2007. imao ABS i suvozačev Airbag kao standard! I da dodam, da sam u prvih godinu dana sa njim imao manje problema nego sa Toyotom Auris (istoj sam reklamirao naslone za glavu i spremao se da reklamiram škripucanje vozačevog sedišta)!
 19. @Martin Ma meni se srećom desilo par dana pre putovanja, ali nimalo prijatan osećaj odlaska na put posle poruke: "STOP! Engine Failure Hazard!"
 20. Znači, obojicu nas pr...ala crevca!!!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...