Jump to content
FAS Euroauto Goran

bane1321

Members
 • Content Count

  2185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by bane1321

 1. Sandero Stepway je u ovoj generaciji postao mnogo više privlačan, posebno u unutrašnjosti vozila. Ne znam kakav je kvalitet, ali za dizajn (za tu cenu) nemam zamerki. Ubacili su i pametno rešenje za infotainment i one šine na krovu, svaka čast! A što se testa tiče, nekako imam utisak da "što dizajneri za dan naprave, stručnjaci za marketing i infotainment za noć poruše"! Normalno je postalo da imaš kameru ili bar senzore, jer su vozila postala izuzetno nepregledna, posebno kod zadnjeg dela, a prozori kako koja generacija dolazi su sve manji i manji. Imam utisak da će ih u jednom bliskom trenutku zameniti ekrani u HD rezoluciji... Sve je više ekrana i džidža bidža koji odvlače pažnju vozaču - sve šljašti, blinka i pišti, a tu su i društvene mreže koje treba redovno propratiti, te ljudima sve više trebaju sistemi da misle umesto njih... Neko moje iskustvo je da polovina tih sistema samo donesu novu glavobolju!
 2. Videh Tipa kome se retrovizori podešavaju ručno, kao mom Tipu iz '89.
 3. Još davno su Francuzi tako skupljali ureu za blue HDI motore:
 4. bane1321

  Vazduhoplovstvo

  Možda je zbog guma, da su bile Lassa ne bi skliznuo!
 5. bane1321

  Vazduhoplovstvo

  Nemam pojma i ja sam čuo iz novina!
 6. bane1321

  Vazduhoplovstvo

  @debelizmaj Mislim da jeste! Evo malo fotki sa jedne od proba za predstojeću združenu vežbu vojske i policije!
 7. Ovo imaš i Need for speed da igraš? Kaže se "zveče ko na Renou!"
 8. Pa ne moraš direktno, već u stanu, pa prespi!
 9. Koliko te je Dunlop na kraju izašao?
 10. Recimo moj serviser pored papirne, upisuje podatke o radovima na mom autu ovde: E-Knjižica - by AutoProfil (eknjizica.rs), ja ne mogu da menjam podatke, vec samo da listam, tako da prilikom prodaje samo prosledim sifru novom vlasniku i on moze da pogleda sve. Videh da je i @Goran Zemun na spisku servisa koji koriste ovo!
 11. Ove "Somborske" reče @horvat da je i on uzimao! Ivan je pominjao na mojoj temi neke kvalitetnije, za nijansu skuplje, ali nisu imali za Rešoa... Jedina mana ovih je što je nazad jedna ogromna patosnice "izjedna", pa je nepraktično kod usisavanja!
 12. Jok, drugi je kroj i carline su kruće. Gledao sam carline u Kit komercu, ali mi nije odgovarao kroj, fiksatore su bili na pogrešnim mestima, a suvozačka je bila prevelika.
 13. bane1321

  Vazduhoplovstvo

  Malo istorije... 6.april '41. Uništeni Brege-19, 7. Vazduhoplovne izviđačke grupe, Armijskog vazduhoplovstva, 6. Armije, Kraljevine Jugoslavije. Aerodrom "Rudine" u Smederevskoj Palanci, u daljini se vidi crkva Svetog Preobraženja gospodnjeg, koja i danas postoji (i gde sam rekao sudbonosno da)!
 14. Kod ovog lika iz Subotice, korektne su, fabrički kroj, meni su na Scenicu dobro legle - imaju fiksatore! https://m.kupujemprodajem.com/automobili-oprema/patosnice-presvlake-i-tapacirung/patosnice-tepih-za-renault-scenic-mk3/oglas/68922233#mhs0-1617734789583 Ovo je link za Scenica, a ti vidi za GP!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...