Jump to content
FAS Goran

bane1321

Members
 • Content Count

  3053
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Everything posted by bane1321

 1. @komplikator Jbg kolega, auto nije jeftina igračka. Svi dileri više zarade od održavanja, nego od prodaje novih vozila. Elem, svaka od onih AS guma će biti bolja od tvojih trenutnih. Ako sad nemaš love, pa ti kupi bar dve, ostavi dve stare, pa na zimu uzmi još dve od istog proizvođača. Ako se bojiš defekta na Savi, a nemaš love za skuplje, uzmi Tigar i teraj
 2. @clockwork_orange Izgleda da samo traži podršku za zamisao koju je već formirao u glavi, a to je da uzme najjeftinije...
 3. Da, rekao je Mladen, da se na poslednjoj, Okta, pumpi, kod same granice uštedi oko 50 dinara na dizelu, 30 na benzinu i nešto manje na gasu!
 4. @komplikator Ovo što je @Ivan rekao, same AS su kompromis, uzmi najbolje koje možeš. Od navedenih - preporuka za Kleber (imam blizance BfGoodrich i prezadovoljan sam)!
 5. Možemo da gotivimo klan Alvirović ili ne, ali kapa dole za današnju SAT patrolu!
 6. Ovo sa Teslom samo ide u prilog mom razmišljanju (zlobnici bi rekli teoriji zavere) da se cene SUS modela dobrim delom veštački pumpaju kako bi dostigle cene elektro automobila (prišle što bliže). Tako će potencijalni kupac lakše prelomiti da "samostalno" dođe do zaključka kako je EV mnogo isplatljivija varijanta, nego što zaista jeste! Naravno, da su cene proizvodnje skočile, ali mislim da nisu toliko, koliko se javno predstavljaju. Jednostavno ako je auto C klase, cenovni između 15 i 20 hiljada, a EV 50 teško će se neko odlučiti na korak kupovine EV. Ako, pak, cena SUS auta kreće od 20, a premium brendova od 35, a EV je tu oko 45, računica je mnogo drugačija!
 7. Čini mi se da za iznose preko 250€ moraš da imaš zapisnik. Ako još nisi prijavio osiguranju, parkiraju na parking, pozovi policiju, da urade zapisnik, pa sa njime idi u osiguranje i aktiviraj kasko! Njih ne zanima ko je kriv, bitno je da nemaš alkohola u krvi, polisa će ti biti malo skuplja u narednom periodu i toeto!
 8. Zna li neko da li i kako mogu da izvadim monitor navigacije iz ležišta (a da posle mogu da ga vratim - neoštećenog)? Hoću da ugradim rikverc kameru i da je povežem na monitor (ne sviđaju mi se varijante prikaza na retrovizoru ili dodatnom ekranu). Još uvek nemam pojma da li je moguće izvesti operaciju (da pacijent ne umre), guglao sam sinoć, ali bezuspešno! Volja postoji, u korisničkim uputstvima za Scenic i za TomTom Carminat stoji da je postojala ta varijanta, a leto ide!
 9. ^^^Bila bi fora da se firma zove Saturn d.o.o.
 10. Ambijentalno osvetljenje motornog prostora!
 11. A jes, to je Bravo! Pa će doći ponovo, pa ćemo se družiti! FIAT connecting people!
 12. Moguće je da nešto odlazi na veći klirens, ali sigurno nije preko 10cm!
 13. Bilo nekad... Sad bi više odgovarao naziv: "Otac u školi, nakon sniženja ocene iz vladanja njegovom sinu, mezimcu!"
 14. Eto skokni do Palanke za vikend da ti zamenim! A ako poneseš Milku dobiješ i LED sijalice!
 15. Scenic 2019+ ulazi cenovni u kategoriju mnogo zanimljivijih auta!
 16. Family kombijče! A Sportsvan se vika jerbo moš da natrpaš krš soortskih rekvizita, zaključno sa kozlićem!
 17. Za Scenic 4 i pričam. Zah..i su konstrukciju stolova, umesto da su ostavili "normalne" kao u Trojci ili kod tvog Golfa, oni su ugradili ove debele po uzoru na one iz aviona (zato ih i zovem avio)!
 18. Da video sam da se tu prodaju neki placevi. Pogled je prelep! Uvek se oduševim kad prolazim! Jel si zamenio poziciju?
 19. Auuu prelepo. Gore na brdu, kod Vetrenjače?
 20. @djunis82 Čestitke! Da ti "avio" stočići kradu brat, bratu bar 10-15cm prostora za kolena... Bio sam parkiran na Kopaoniku pored jedne Kie Sportage (ona prethodna generacija, "buljava"), gledam, auti sličnih dimenzija, ali koji prozori veći za bar trećinu, o šoferci da ne pričam. Recimo Mazda 3 je prelepa od napred, ali nazad kao u tenku... @OMP Koliko sam ja shvatio Sportsvan je od šeste generacije nasledio Golf Plus!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...