Jump to content
FAS Euroauto Goran

moron

Members
 • Content Count

  1928
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

moron last won the day on September 23

moron had the most liked content!

About moron

 • Rank
  Prominente

Profile Information

 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Garage
  500L 1,6 MJ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ali, jedno je tako se zezati sa menjačem koji ćeš ceo da zameniš za "kilo čvaraka", a drugo je sa menjačm vozila koji je čak i "na akciji" verovatno skuplji od mog polovnog bubrega
 2. Inače, kao "omladinac" (jako je to davno bilo ) vozio sa Tomos BT-50 i najveće uživanje mi je bilo šaltanje ( i na više, i na niže ) bez da uopšte dotaknem ručicu kvačiia. Sve je samo "u pravim obrtajima" i da prebaciš "u pravom trenu" Tako da - razumem sistem.
 3. @horvat To je ipak samo za one koji nedelju radije provode na stazi na Navaku. Ja ipak biram Frušku goru (kao pešak) Niko te nije pretekao. Hvala i Tebi za pojašnjenje !
 4. Šta je to uopšte? Taj "h&t i rev matching" ? Ozbiljan sam.
 5. Vezano za test iznad i poslednju rečenicu: ...strah me i da pomislim na cenu opremljenog primerka sa 1,5 TSI. Jer, kada sam juče na Autoscout.24 pretražio nove fabije, pa mi je iskočilo desetak primeraka sa 1,0 TSI 110 sa cenom preko 30.000 evra ( idu negde do 33k ). Mislio sam da sanjam
 6. Da, tako je, aktuelna Opel Insiginija nema bilo kakve veze sa PSA. To je u celosti GM čedo.
 7. @Dzimbo Mi smo na poslu sa Kleber Q2 prešli 75 kkm do zamene (na fobiji). Posle sa njom prešli na Q3. Po meni, dobra guma.
 8. Po tekstovima koji su se vrteli početkom ove godine, KIA je prošle godine u Srbiji prodala 804 automobila. Taman da ove godine imaju i dva puta veći obim prodaje, neverovatno mi zvuči da na lageru u Srbiji imaju 1.200 vozila. Prema Autoscout.24, na toj platformi u Evropi trenutno imaju oglašena 6.973 nova vozila iz 2021.
 9. Gorane, ja sam u servis "Goran" došao po preporuci veoma dobrog prijatelja iz Novog Sada (jednog "jedriličara"), koji je otprilike rekao "idi kod Gorana i nigde drugde. Čekaćeš malo duže, ali, isplati se ...". Naravno, ja nisam tada očekivao da mi u servisu "Goran" šrafove odvrće i zavrće Goran. Ali, kada sam došao, Goran je bio tamo. Prisutan. I "na sve strane" (u onoj "košnici"). I tada. A i kasnije, kada sam dolazio opet. On mi je nešto kao "žig kvaliteta". Zato i pitah gde je sada fizički "on". Da li je, mada penzioner, fizički i dalje u servisu "Goran" ili nije.
 10. Dobro, to razumem, ali, pošto sam i sam "metuzalem", moram da pitam, a gde su u servisu "oni što ih je vreme pregazilo" ? "Sitne stvari život znače", pa i za prijatno korisničko iskustvo, bez razlike o čemu pričamo, pa i o auto servisu.
 11. Lepo je znati ako je tako, da se vanredne stvari (kvarovi) rešavaju vanredno. Ali, na temi "Goran servisa" pročitah letos da je on "otišao u penziju" ( Goran je tako napisao ). Šta to tačno znači za sam servis i korisnike usluga?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...