Jump to content
FAS Goran

obelix

Members
  • Content Count

    721
  • Joined

  • Last visited

About obelix

  • Rank
    koristio 3 naloga

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Dorćol

Previous Fields

  • Garage
    Punto 1.3 MJET

Recent Profile Visitors

5155 profile views
  1. i ja najradije ne bih ništa ulagao u kozmetiku osim redovnog održavanja, ali fora je što će se vrlo teško prodati ili zameniti po nekoj normalnoj ceni ako nema branike u boji ...
  2. ...ajde da čujem vaša mišljenja 1. folije: stavljanje bele na branike, crne ili karbon folije krov, i možda na celu prednju haubu jer je izgrebana = oko 100 eur 2. farbanje: samo branika u belu boju oko 200 eur +/- 20 eur ... svrha je postizanje izgleda auta kao sa avatara (naravno bez alu felni) da bi se lakše prodao kad dođe vreme jer nema klimu, a svi beže sad od takvih kola ... da libi ste se igrali sa ovim ulaganjima ili bolje ostaviti auto kakav jeste i shodno tome smanjiti/prilagoditi cenu tržištu ?
  3. obelix

    Vazduhoplovstvo

    imaš na maketorami ; maketarski kutak ili na mycity -vazduhoplovstvo itd, kucaj u gugl pa će ti izbaciti većinu domaćih sajtova gde verovatno ima neko zainteresovan ...
  4. VRH ona verzija iz 2005 !!! - po meni su je upropastili sa "grilom" alla Bravo, ali videćemo kako će proći sa tim vešanjem...
  5. obelix

    Vazduhoplovstvo

    i ja ali skup sport, pa sam se preorjentisao na avio maketarstvo ( stoje ne rade ništa i skupljaju prašinu ...) a vremenom i to prestaje da bude zanimljivo jer isto traži keš + dosta slobodnog vremena ... možda jednom kad budem u penzionerskim danima - možda nastavim da obnavljam kolekciju ... što jel tebe zanima da počneš ili tražiš savete ?
  6. pazi druže nisi daleko od istine - ali koliko keša toliko muzike ... kako verovatno znaš auto sam uzeo baš tamo i ipak moram priznati da nije drešina - već u tom trenutku je bio dobra kupovina ... nemam razloga da ih branim ali ne prodaju baš samo raspade... (uostalom nemaju svi rođake koji rade sa kolima) e što se konkretnog grandea tiče - lanac mu je pri kraju i zveči + šoferka (to je isti onaj od par postova ranije samo su ga ofrabali da bi ga lakše udali ...)
  7. hvala svima, evo uzeo sam sennheiser MX 360 - 1350 din, pa valjda će da potraju duže od običnih igračaka ... mada su i one u kategoriji najjeftinijih, ali ipak je to potrošna roba koja uvek nastrada nesrećnim slučajem ... pozz !!!
  8. trebale bi 2 jer i ovaj pored sa VW nije po PS ... pa verovatno lik nije hteo da se guzi ... skupština grada podzemlje?? gde se preuzimaju nalepnice ...???
  9. kao što naslov kaže trebaju mi Slušalice za MP3, mob ... ali me zanima isplati li se neki brend ... KOSS, schnicter itd ili je bolje uzimati standardne igračkice jer je sve to isto pravi se u kini itd ... :wallbash: naravno, ako ima nekih preporuka gde nabaviti i neka iskustva ... pozz !!!
  10. @-dzumandzi : ja sam dovezao auto na probe iz NS (verovatno ima još ljudi sa foruma koji su isto uradili) cena je bila oko 1000 din za 1 dan (probe + osiguranje) (inače više detalja imaš ovde http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index....howtopic=36937) ne znam koliko bi bio šlep iz NS ( i nazad ako treba ) ali problem će definitivno biti oko ugovora i para jer sumnjam da će bilo koji plac dozvoliti da oteraš auto, a da ga ne platiš potpuno !!! naravno uvek postoji opcija da rizikujete i ti i plac i lepo oterate auto do nekog servisa sa tablama od drugog auta ...
  11. @neša - grešiš sinko (ili nečitaš od početka) nije rastavljanje fara i farbanje iznutra već montaža maske kao sa G3 ; G4... laki druže to je mk2 ??? ali ne izgleda loše -jel to folija ...?
  12. vrlo ste šaljivi, ali nema veze ... malo sam se igrao i osakatio jednu fotku, pa je ispalo nešto približno onome šta tražim : izgleda da nepostoji nigde takva komplet maska preko CELOG fara, već samo obrvice i ostale gluposti ... ps: ako neko ima i zna da radi u PS - neka proba da odradi nešto, jer će def bolje ispasti nego ovo moje igranje...
  13. ubih se vrteći tjuning stajling sajtove i forume domaće i strane, ali nigde ne videh da neko nešto uopšte pravi za mk2b ??? pod maskom za farove smatram onu plastičnu prekrivku preko fara kao što postoji za G3 ; G4 itd dakle ima proreze za svetla migavce, ali ostatak fara prekriva u boji vozila ... jedino sam našao foto ovih mrštavaca: paradoksalno je koliko ima ovih puntića, a većina stajling ponude bazirana je na prethodniku mk2 ... :wallbash:
  14. zaboravili ste vazduh koji tamo udišete na njegovom vlasništvu + cenjeno vreme i habanje asfalta u servisu ...
  15. ništa onda, razumem vas potpuno, probajte sa st B ; (ako ne prođete kod njih - imam neke kontakte u rts-u, pa mi javite) i ja sam bio odbornik, a zgradu vodim dok ne završimo parking zgrade... pozz !!!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...