Jump to content

Woodoo

Moderator
 • Content count

  4625
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Woodoo last won the day on September 16

Woodoo had the most liked content!

About Woodoo

 • Rank
  Prominente
 • Birthday 01/06/79

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Garage
  Lancia Lybra 1.9 JTD, Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, Lancia Musa 1.4

Recent Profile Visitors

38114 profile views
 1. Kuda ide ovaj svet?

  Nisu oni moroni, nego mi, prvo oni koji zarad malo sitnih pogodnosti od vlasti prihvataju sve što nam se dešava kao nešto normalno, a zatim i mi ostali koji smo sise da na bilo koji drugi način osim preko društvenih mreža izrazimo bilo kakav vid otpora ovakvom za'ebavanju. Uvek se iznova iznenadim šta sve može da prođe kod ovog naroda.
 2. Kuda ide ovaj svet?

 3. Kuda ide ovaj svet?

  Nelegalne vikendice na Savi
 4. Fudbal - jednostavno!

 5. Fudbal - jednostavno!

  Imaju stajanje iza gola?
 6. Moto GP: Počinje nova sezona

  E jbg, ne vozim motor pa nisam siguran, ali da u sred trke nekome probas da pritisnes kocnicu ne moze da se zove carkom.
 7. Moto GP: Počinje nova sezona

  Dobio je samo 2 trke suspenzije.
 8. Fudbal - jednostavno!

  Najtužniji dan svakog partizanovca Sećanje na njega ne bledi ni danas u srcima Partizanovaca, naprotiv, svake godine legenda se širi i na mlađe generacije, koje se nisu ni rodile kada je Mance stradao u saobraćajnoj nesreći žurivši na trening. Mance je rođen 26. septembra 1962. godine u Beogradu. Fudbal je počeo da igra u Galenici (sadašnji FK Zemun) od petlića. Svojom ogromnom voljom, zalaganjem i posebno osećajem za gol, brzo je prelazio iz selekcije u selekciju, tako da je već sa nepunih 17 godina postao prvotimac tadašnjeg zemunskog drugoligaša. Nošen snagom svog raskošnog talenta i ljubavlju prema crno-beloj boji 15. septembra 1980. prelazi u Partizan. Za Partizan je odigrao 279 utakmica i postigao 174 gola. Igrao je 4 puta za A, 7 puta za mladu i 2 puta za Olimpijsku reprezentaciju Jugoslavije. Živeo je u Zemunu sa ocem Ferdinandom, majkom Dušankom i mlađim bratom Goranom. Bio je neoženjen. Septembar je bio mesec kada se Dragan rodio, prešao u Partizan i nažalost, mesec kada je okončao svoj mladi život. Poslednji gol u dresu Partizana je postigao u prvenstvenom meču Partizan - Budućnost 2:1 odigranom na stadionu JNA, 1. septembra, samo 2 dana pre svoje smrti. Gol je postigao iz penala u osmom minutu igre. preuzeto sa - b92.net
 9. P: košarkaške patike Adidas TS Supernatural Commander

  Nisi trebao da ideš na te treninge, već na ove
 10. VUKAJLIJA

  https://m.facebook.com/Vukajlija-Posteri-216794024998801/ https://m.facebook.com/vukajlija/
 11. Fudbal - jednostavno!

×