Jump to content
FAS Euroauto Goran Vlada

Woodoo

Moderator
 • Content count

  5257
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

Woodoo last won the day on January 9

Woodoo had the most liked content!

1 Follower

About Woodoo

 • Rank
  Abarth
 • Birthday 01/06/79

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Garage
  Lancia Musa 1.4

Recent Profile Visitors

38585 profile views
 1. Kuda ide ovaj svet?

  Vozovi i lokomotive ne spadaju u drumski saobraćaj koji u zagađenju učestvuje sa 6%, prema onom izvoru gore.
 2. Ma OFF BRE!

  https://neal.fun/deep-sea/
 3. Vicevi 120%

  1. MARIHUANA: trava koja može uzrokovati znatno veću sreću od deteline sa četiri lista 2. SMAK SVETA: Događaj koji se, sada već tradicionalno, održava svake 3-4 godine 3. KLAUSTROFOBIJA: Strah od zatvorenih prostora. Krenuo si u kafanu, ali te je strah da je zatvorena. 4. VEŠTAČKA INTELIGENCIJA: Plavuša koja se farba u crno. 5. ETNO KUĆA: Tipična kuća u Srbiji sa isključenom strujom, vodom i telefonom zbog neplaćenih računa. 6. MUŠKARAC: Biće sposobno odviknuti se od mleka, ali ne i od sise. 7. 13. PLATA: Plata koju dobiješ nakon 20 meseci rada kod privatnika 8. EKONOMSKA KRIZA: Kad ti ostane puno meseci na kraju para. 9. PAS: Mesojed, ali u Srbiji u većini slučajeva hlebojed. 10. PITAGORINA TEORIJA NEKRETNINA: Kvadrat u centru jednak je zbiru dva kvadrata na periferiji grada. 11. SMENA GENERACIJA: Kada na banderi preko starih umrlica budu zalepljene nove. 12. CRKAVICA: Količina novca sa kojom se ne može preživeti, ali koja vam ne dopušta ni da umrete od gladi. 13. KLUPA ZA REZERVNE IGRAČE: Klupica na groblju koju okupiraju bakice za vreme zadušnica. 14. POVERENJE: Kada sa službenog puta, nenajavljen dođeš ženi kući. 15. MIRIS PENZIONERSKOG STANA: Trideset godina straha od promaje. 16. SAHRANA: Konačni trijumf gravitacije. 17. SVEŠTENIK: Jedina osoba na svetu koju svi odrasli u parohiji nazivaju ocem, osim njegove dece. 18. LOPOV: Osoba koja se ne slaže s trenutnom preraspodelom materijalnih dobara. 19. UDOVAC: Čovek koji je preživeo brak.
 4. Kuda ide ovaj svet?

  Na koji javni sektor mislis, ove sto ne rade nista, sede i po ceo dan i prde? Evo preciznije:
 5. Kuda ide ovaj svet?

  Nisu potrebne vesti da bi se videlo koliko je vazduh zagađen, dovoljno je da se prošeta, ko u normalnim uslovima može da preeđ nekoliko kilometara sada ne može ni par stotina metara. Plus vlastima sad nikako ne odgovara da se bave ovim pitanjem, reakcija je usledila verovatno posle anketa. Automobili učestvuju u zagađenju sa manje od 10%.
 6. Kuda ide ovaj svet?

 7. Mnogo manje, videcu sutra koliko. Verovatno sam napisao jer tacne podatke imam za prva 3 kvartala kad je Fiat reexportovao tj u istom mesecu kad je prijavio i odjavio tablice za tacno 619 vozila. 800 vozila je projekcija. Javnosti dostupni podaci postoje odavno, problem je bio u metodologiji, ranije su uvoznici sami prijavljivali broj prodatih vozila a poslednje 3 godine se isti uzimaju od policije. Dok su sami prijavljivali igrali su se sa brojkama, najvise su lagali/reexportovali Hyundai, Skoda i Fiat. Nekima su sami proizvodjaci zabranili reexport stiteci uvoznike tih trzista na kojima se reexport obavljao. Sad kad sam video ove brojke setio sam se tih odjava vozila pa zarad istine treba napisati realnije stanje.
 8. Fiat je verovatno preko 800 vozila odjavio odmah po prodaji što podrazumeva da ih je reexportovao van zemlje pa ne spadaju u domaću prodaju.
 9. Automobilski gigant otpušta 2.100 radnika u Nemačkoj ''Program prinudnog otpuštanja u Nemačkoj produžen je za dve godine do 2025.'', saopšteno je iz kompanije. Takođe je istaknut značaj programa dobrovoljnog odlaska iz kompanije koji je ''ograničen na maksimum 2.100 pozicija''. Nemački mediji juče su preneli vest da Opel planira da smanji svoju radnu snagu do 2030. godine tako što će otpustiti oko 4.100 radnika. Razloge za ovaj potez nemačkog proizvođača automobila treba tražiti u padu porudžbina vozila i strožim propisima Evropske komisije u pogledu emisije štetnih gasova, koji naročito pogađaji vozila sa dizel motorima.
 10. Znam da sam odavno čitao da 10 velikih prekookeanskih brodova zagađuju više nego svi automobili na svetu a pre nekoliko meseci su nam na jednom skupu rekli ime jednog broda koji sam zagađuje više nego svi automobili, zaboravih mu ime.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×