Jump to content
FAS Goran

Dzimbo

Members
  • Content Count

    632
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Dzimbo last won the day on October 4 2021

Dzimbo had the most liked content!

About Dzimbo

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 06/11/1991

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat 500L 1.6 mjet Ex: Alfa Romeo 147 1.9 JTD, Fiat Stilo 1.6 16V

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ne mislim kolega, nema razloga. Ma da, bitno da nista krupno nije.
  2. Haotican period, al dobro, proci ce i to, mala opomena odozgo da se ide korak po korak.
  3. Imao sam prvi peh sa 500Lom, kad covek nije svoj i kad je glavom na sto strana desi se neka glupost, srecom bez vecih posledica. Krenuo do Cistoce kod 11. Aprila da uzmem dzakove za sut, ne ubacim u brzinu/ne podignem rucnu, zakljucam ja auto i krenem ka kapiji, okrenem se, auto ide sam. Trk, stizem, za kvaku, zaboravio u sekundi da su zakljucana, dok sam ubacio ruku u dzep, otkljucao, otvorio vrata i skocio na rucnu, udarim u Seat Alhambru koja je bila malo nize od mene. Srecom auto nije izasao na ulicu ili napravio neko vece biiip. Rezultat, kod Seata izgreban branik i polomljena katadiopta, 500l samo izgreban. Sto se tice same voznje, ne gasim ga, vec sam presao 6kkm od malog servisa, za nesto vise od dva meseca. Juce sam zamenio i prednje plocice, nisu bili jos za zamenu, vec je trebalo na malom servisu sledecem, ali posto prelazim po 1k nedeljno u poslednjih mesec dana, nisam hteo da se kockam posto bukvalno ne izlazim iz auta. Trebalo je TRW da bude, a na kraju BREMSI.. Majstor porucio TRW i stignu neke leve malene, a meni je trebalo istog dana jer sam naravno morao do Bga i nazad. Obradjeni su i prednji diskovi, plus ove BREMSI plocice, 9500 dindzi kod lokalnog majstora.
  4. Uuu egzotika! Sa srecom! Pratice se ova tema bogme.
  5. @nemanja84bg hvala na predlogu, ali necu isprobavati vise nista, ako po internetima nema konkretna informacija, to je to.
  6. Otkljucao sam dodatnih 20ks i trial verziju WinRARa na dve nedelje Salu na stranu, nadjoh na nekom britanskom forumu da trikovi i "obicna" dijagnostika ne pomazu, samo SGW 500L spasava.
  7. @darkman14 ta fora radi samo kod starijih 500L modela, nije da nisam pokusao.
  8. Djavolja posla, posle ovoga mi iskoci check engine cuveni, greska je bila za jos cuveniji senzor pozicije kvacila, nestalo sutradan. A lampica za servisni interval ce biti jos tu, jer "obican" elektricar ne moze da resetuje isti, program kaze No No.
  9. Zaboravio sam da napisem da sam odradio mali servis prosle nedelje, malo sam prebacio kilometre, 17k za godinu dana, trudicu se u buducnosti na 10k da radim. Delovi 13.900, ruke 2500 kod lokalnog majstora.
  10. Mozda je tako isprogramirano, 2 puta check engine pa onda pravu poruku. Salu na stranu, jesam imao jedan brainfart na semaforu, istripovao da mi se ugasio auto od S&S-a, pa sam u sekundi okrenuo kljuc na levo pa na desno, primetio sam da mi se restovalo za potrosnju goriva sa l/100km na l/km. Ne znam da li ga je to mozda nesto resetovalo..
  11. @tottiprosto da ne verujes, sada umesto check engine mi ispisuje normalno poruku za ad blue.
  12. @Ivan obicno tako i radim, ali sam u nekom haosu privatno i poslovno, pobrkao datume i eto guzve. @moron da, ovoga puta lagana setnja sa ocem, nekih 10km. Mada je i to za oca bilo naporno, u planu je neki terenac za dve godine, tipa Terrios, Vitara, videcemo vec.
  13. Odradjena i treca registracija, nekih 16kkm ove godine, za sada prezadovoljan autom. Nacisto sam zaboravio da treba 2-3 dana da prodje od tehnickog do dobijanja atesta za stakla, tako da sam jedva stigao da registrujem auto na vreme. Evo jedna slika prasnjavog od proslog vikenda sa Golije

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...