Jump to content
FAS Goran

stex_pb

Members
  • Content Count

    767
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About stex_pb

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Grande Punto T-jet; Opel Corsa D 1.3

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Imao sam loše iskustvo sa izduvanim rezervnim točkom. Kolega čiji je auto nije baš voleo održavanje ni provere. Pocepali smo gumu u 3 noću za vreme snežno-kišne oluje. Pod svetlom telefona izvadili smo svu opremu iz gepeka da bi došli do gume. Namontirali je gotovo naslepo. Spustili dizalicu a guma izduvana Oprema pokisla, mi pokisli..... Od tada provera gume pred svaki put...
  2. Fića u Londonu Neko od pribojskih gastosa ima dve na PB tablice i mogu se videto po "egzotičnim" mestima Tu je i jedan kamionet, takođe Pribojac, spreman za izvoz u EU.
  3. Sad kad je zacepi 30000 evra na oglasima Elem, uvek me je zanimalo zašto su ljudi kupovali automobile a nisu ih vozili? Moj majstor u Priboju je imao Juga iz 80ih sa manje od 10 000km, našao ga u nekoj garaži ispod ćebadi, neki deda ga čuvao.
  4. Procena potrošnje za t-jet u gradu. isključivo špic. Po bordu 10.3l, prosečna brzina17 kmh. od prilike isto kao i Evo atmo.
  5. Mene je pretegnuti šraf spasio krađe felne hehehe. Jedan su odvili nekako ali ostala 3 nisu mogli..... Jedva ih je i majstor odvio.
  6. Tasteri u kesi u gepeku. Skinuti lepo da se očiste pa nikako da ih vratim. A čuo sam za te pene, kažu da su okej kod prosečno zaprljanih auta. Elem noćas sam imao prvu havariju na prvom putovanju van grada. U vožnji se gotovo trenutno raspao ležaj točka. Prvo je počeo da blokira a onda da melje. Ako namotaš u krivinu puca ko na ratištu. Da bi se vratio do kuće morao sam da raskačim ABS senzor jer je potpuno pobrljavio i uključivao isti za vreme vožnje. Sve sanirano jutros kod mog majstora. On tvrdi da je auto nekad naleteo na rupu, da je ležaj napukao i da se juče samo raspao, obzirom da se nije čulo hučanje u vožnji niti je primetio pri prošlom servisu trapa. Na toj strani amortizeri su bili takođe napukli tako da je verovatno u pravu.
  7. Kao što ti ime kaže, izolacija mahom od buke. Ja sam radio kod Peđe reparaciju prednjeg podizača, bio pukao točkić
  8. Nikad niste čuli za sponzorisanje, plaćanje reklame? Bukvalno mogao je da pominje svaku emisiju ako mu je plaćeno za to.
  9. Sad da sačekamo malo da prođe pa da vidimo utisak. ja sam radio čak i poliranje tih kližača, trajalo mesec dana i opet ista priča. rasklopio skroz.
  10. Već godinama uzimam ovak ekskluziv kad idem na more. Čini mi se da je okej ponuda.
  11. Rasklopi bravu, u njoj ima mikroprekidač koji se lako menja. Meni je proradio kada sam ga poprskao kontakt sprejom.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...