Jump to content

Martin

Members
 • Content count

  2562
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Martin last won the day on August 9

Martin had the most liked content!

About Martin

 • Rank
  Prominente
 • Birthday 09/10/86

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sremska Mitrovica

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Croma 1.9 mjet 16v, Fiat 600 - Ženomobil

Recent Profile Visitors

12490 profile views
 1. Nego, oćeš se moći navići na torq posle mideje?
 2. O akumulatorima...

  Jel čuo neko za Arexons akumulatore?
 3. Koliko vredi Alpine CDA-9886R?

  Nemoj prodavati. ;-) Nećeš izvući onoliko koliko vredi. Jedino da ga staviš na neki strani sajt, kako bi ga uzeo neki audiofil. Poslato sa FIG-LX1 uz pomoć Tapatoka
 4. Tempomat - prednosti/mane/opasnosti

  Marea nije imala, dok Croma ima tempomat i sve ovo što je Juraj naveo u klipu - skontao sam kad sam Cromu vozio kući nakon kupovine. Pošto je ovo auto-forum, saznanja o automobilizmu su nam iznad proseka u odnosu na ostale, pa nam je ovaj klip možda donekle i suvišan i nepotreban....da ne kažem i komičan. Ali ima ljudi kod kojh će izazvati WoW efekat i oduševljenje o novim saznanjima u oblasti bezbednosti saobraćaja (da se izrazim kao Okanović).
 5. Da!!! Kao da se ključ ne vraća sam već ga moraš vraćati u srednji položaj.
 6. Cene goriva...

  Nešković, na Rači - evrodizel 2.07!
 7. Pre neki dan provozao po autoputu, ide 230 (210 po GPSu). Skoknuo do Bosne, sipao pun i stalo 55,6 litara (a pre toga bio na početku rezerve) - dakle, ako uzmemo u obzir da je rezerva oko 7 litara, dolazim do tih 62 litra. Potrošnja i domet nakon 50 km magistrale. Lagano, 90-100-110 km/h. Kupljene i patosnice, u Gumaticu iz NSa - tačnije, preko kupujem-prodajem (ime naloga je Auto Ponuda). -------- odlične su. Naravno, tu je i buster za klinca. Kupio sam ulje za motor i menjač, pa će biti i to zamenjeno u narednom periodu. Zbog vibracija koje se javljaju na većim brzinama, ali i prilikom kočenja sa istih (isključujem krive diskove) pa sam prekjuče balansirao zimske gume i ustanovio da su dve felne za ispravljanje (ne mnogo, skoro neprimetno, može da se vozi, ali ja ipak želim da to bude kako treba). Jedina nepoznanica koja se do sada par puta pojavila jeste čudno krljanje prilikom startovanja motora - kao da se anlaser ne odvoji od zamajca pa krči i to nestane kada se motor ugasi. Bemliga, videću šta je..... Sve ostalo oduševljava i dalje.
 8. P: Fiat Croma 1.9 MJet 110Kw 150KS

  Može lock!
 9. Novi ljubimac - Scenic

  Eto, meni na bordu 6,2 - 6.6. Ali, tek sam krenuo, još nisam probao čep-čep.
 10. Novi ljubimac - Scenic

  Troši gotovo litar manje od Crome. Verovatno i za toliko slabije ide od iste.
 11. Brate, drago mi je da ste to rešili. Čak je zamenjen i grejač - koliko sam informisan, bez koske (da nije bilo problema oko odvrtanja starog).
 12. Moguće da je negde na izduvu prso neki var.
 13. Marea Weekend 1.9jtd ELX

  Brt, ono nedostaje mi....
×