Jump to content

Martin

Members
 • Content count

  2230
 • Joined

 • Last visited

About Martin

 • Rank
  Prominente
 • Birthday 09/10/86

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sremska Mitrovica

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Marea 1.9 JTD, Fiat 600 - Ženomobil

Recent Profile Visitors

12105 profile views
 1. Dobar, dobar. Da li si radio neku dodatnu zaštitu patosa?
 2. Xenon+projektor = niko ti ni reč neće reći. Jedino i najgore što može da ti se desi jeste da te policija startuje noću, misleći da je neki skupoceni model u pitanju pa da se malo ogrebu za "nešto". Xenon-klasičan far (bez projektora) = ......videćeš dobro, ali ćeš više smetati ostalim vozačima. To ti garantujem i ne predlažem da radiš.
 3. Pa i ja bih rekao da je to. Jedna turbo-benzina bi dobro došla.
 4. Čitam razne druge forume i iskustva kod kupaca koji su bili u dilemi između Škode, Seata, fiata (možda još nekih marki, verovatno da sam zaboravio navesti)...naravno Rapid/Octavia/Fabia, Leon, Tipo i uglavnom kada se uporede navedeni ili slični modeli, ispade Tipo "najgrbaviji" - što zbog cene, što zbog relativno loše ponude motora jer u ponudi trenutno nedostaje turbo-benzin. Da li je moguće da su Škode i Seati toliko bolji ili je neki drugi razlog u pitanju? Da li može neko objektivno da napiše koji su razlozi tome, jer nisam imao priliku da probam navedene modele i marke, a opet ne verujem da je Tipo baš toliko loš - uzimajući u obzir da su svi video testovi koji se mogu naći na netu puni pozitivnih komentara, a naročito mi ostao u sećanju deo testa kada Mladen Alvirović pakuje na zadnju klupu njih trojcu bez nekog velikog problema (a opet, ne bih dovodio u sumnju objektivnost test vozača klipova koje sam gledao - što naših, što iz ostalih delova Evrope - Engledska, Slovačka, Češka, Hrvatska, Poljska....).
 5. Xenoni / projektori - iskustva?

  Možda mora da se iseče ležište sočiva, prednji deo prema staklu fara - bar je tako urađeno kod mene na Marei.
 6. Xenoni / projektori - iskustva?

  Mislim da su i sočivo i xenon set ok, ali da je problem u podešavanju sočiva.. Možda treba sočivo da se "izbaci" malo spolja (napred) van ležišta , pa će se dobiti malo bolji efekat.
 7. Spade, čestitke i čekamo temu!!!!
 8. I opet ono moje - a da razmotriš opciju remonta?
 9. Kuda ide ovaj svet?

  A i čokolade nema mnogo da bi došlo do nekog trovanja ili slično.
 10. BMW 320d Touring

  Štetao što je "maler"....a bila je dobra priča - tema je zračila entuzijazmom.
 11. Izgledaće još bolje.
×