Jump to content
FAS Euroauto Goran

Martin

Members
 • Content Count

  2918
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Martin last won the day on August 9 2018

Martin had the most liked content!

About Martin

 • Rank
  Prominente
 • Birthday 09/10/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sremska Mitrovica

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Croma 1.9 mjet 16v, Fiat 600 - Ženomobil

Recent Profile Visitors

13165 profile views
 1. Ako 1.4 sa 95 ks nosi Tipa, kao 1.2 sa 60 ks u Puntu Klasik - onda to i nije tako loše.
 2. Nije bilo velikih problema sa Cromom, ali i pihtije idu sa godinama. @Drasko bgdto je "klotara" pa zato nema naslona i sredini.
 3. Čestitke na autu. Počeo sam da razmišljam o novom autu i to upravo o Tipu. Gledao po salonima i dosta je dobar. Mesta baš ima dosta, završna obrada ipak niiiije toliko loša....čak i klotara za 10500 evra ima odličnu opremu za te pare (ABS, servo, ESP!!!!!, podizači, klima, radio kao kod tebe....oprema kao kod tebe). Ali taj motor - kažu da je raga i može preći brdo kilometara, ali nije, baš nije za tu karoseriju. Opet, novo je novo. Ali fali snage opet, jbg.
 4. Za šolje imaš svašta....ali uz šolje, uzmi i ležajeve. Prodaju se odvojeno, al kad skida jedno, zameni i drugo. Poluosovina - šta sa njom, kako znaš da je za zamenu?
 5. To je ta cena. I mene je toliko izašlo ispravljanje istog modela felni - prošle godine dva komada oko 4 iljade i ove druge dve, oko 4 iljade. Ironično shvatim ono na oglasu - nikad ispraljane....aha, #&###& nikad ispravljane i ko nove, a sa modela od pre 15 godina. Samo da nije varena, boja i ispravljenost se daju popraviti.
 6. @Jovke993 Mislim da Goran sa Altine radi servis automatskog menjača na Cromi (sa ispiranjem menjača i ubacivanjem novog ulja) i da je ta cifra oko 150 evra.
 7. Skini bust crevo, crevo između turbine i interkulera - sa gornje strane, sa suvozačeve strane. Ono mora malo da ima u sebi uljnih isparenja, ali u jako malim količinama. A ako pored isparenja ima i ulja, videćeš.
 8. Spona letve volana (ili sferni zglob, ako se tako zove) - deo između letve volana i kraja letve volana?
 9. Odlična je to cena, naročito ako je sa gumama za bar jednu sezonu. Inače, te felne su skuplje, ali zato na Cromi najbolje stoje.
 10. Hm, sličan problem i na Cromi imam. Samo meni upada u safe mode zbog pritiska turbine od skoro 3 bara. Sve oko turbine je prekontrolisano, sve je ok (turbina i geomatrija) i došlo se do zaključka da je loša mapa i da treba promeniti overbust ventil, koji hoće da zakucava (ostavi geometriju otvorenu) na toplom vremenu. U Sremskoj Mitrovici imam elektroničara koji bi mogao to da ti proveri i da ti kaže tačno šta je problem i uzrok tom problemu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...