Jump to content
FAS Goran

Martin

Members
  • Content Count

    3297
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Martin last won the day on August 9 2018

Martin had the most liked content!

About Martin

  • Rank
    Prominente
  • Birthday 09/10/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sremska Mitrovica

Previous Fields

  • Garage
    Dacia Logan 2021 ECO-g

Recent Profile Visitors

15219 profile views
  1. @wiyilob697@in2reach.com Točak od 14" ne može da se spakuje napred, ali može pozadi. Ja imam ćopu 14" i dve manje dizalice. Nisam imao potrebu za rezervnom, ali istu planiram da postavim pozadi. Nemoj razmatrati 105/70/14 jer je točak baš premali za Joggera.
  2. Imam baš dosta km sa zimskim, od novembra do februara prešao 15000km, zaista nikakvih problema. Prošle nedelje sam uzeo 4 letnje Sailun, prvi utisak nakon cca 1000 km - čini mi se da nisu baš dobre kao zimske, ali videću kad još malo otopli. Takođe, velik otpor kotrljanja, ali izuzetno udobna i tiha guma.
  3. @AxicImam baš pozitivno iskustvo sa zimskim Sailun gumama. Odlična u svim uslovima vožnje - kiša, sneg, suvo - nikakvih problema nisam imao. Tiha je, udobna je. Jedina mana je što je teška i ima veliki otpor kotrljanja što dovodi do veće potrošnje (kod mene potrošnja bila veća čak i preko litre).
  4. Većina novijih dvo i trocilindraša poseduje plivajući zamajac.
  5. U bliskoj familiji imamo jednog Logana, 0.9tce na plin sa 450000 km, 2017 godište. Ništa mu ne fali. Ja imam 1.0 tce, 2021. godište, na plin, mesečno prelazim oko 4000km. Za sad je sve kao prvog dana. Oba dva idu, brdo ne osećaju.
  6. @shuxxNajbliži (oko 35 km ima do servisa) a i usluga je odlična.
  7. Još jedna napomena i pozitivno iskustvo u otklanjanju fabričkih nedostataka. Tokom zamene ulja, u ovlašćenom servisu u AC Vuković u Šapcu, zamenjen je i keder na zadnjim desnim vratima i pazi sad - mehanizam od prozora na svim vratima osim suvozačevih. Što je bio neki vid "opoziva" i sve je pokriveno garancijom.
  8. Na satu malo više od 80000 km. U međuvremenu, na 74000 km zamenjeno ulje u motoru i filter ulja i skratio interval sa 30 na 15k. Juče vratio letnje gume. Toeto za sada.
  9. Martin

    Biciklizam

    Eto i bicikle imaju svoje plivajuće zamajce.
  10. Martin

    Biciklizam

    Moguće da ga je previše torqa načelo.
  11. Martin

    Biciklizam

    Prošle godine silazim niz venac, od Letenke ka Ležimiru, sa 50km/u sa Capriolom. Nije mi bilo svejedno. Tako da, kontam da je 20 po gradu i 30 ban grada neki maksimum.
  12. Martin

    Biciklizam

    Sa dovoljno širokim gumama i disk kočnicama, ne bi trebalo biti problema, ako se normalno vozi.
  13. Imao Save UHP 2 na Cromi, 215/50/17, sve se bile pokrivile nakon dve sezone i nekih 25000km. @neshtrysolidna, koliko sam uspeo da vdim utiske korisnika na https://www.tyrereviews.com/. Trenutno imam zimske Sailun, koje sam uzeo iz zjbncj jery kinez i baš su me prijatno iznenadile. Odlične po suvom, solidne na morkom, nema akvaplaninga, odlične po snegu prilikom kretanja, držanja pravca i prilikom kočenja. Ne tresu, a vozio sam ih i do 190. Nisu bučne. Malo se brže troše, al s obzirom na cenu, nije problem ni menjati ih pred svaku sezonu. Pošto su fabričke Conti došle na nekoliko mm, a imam pozitivno iskustvo sa zimskim, planiram duzmem i letnje Sailun. U Bosni su oko 40e komad.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...