Jump to content
FAS Goran

Car_Guy

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About Car_Guy

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Crna Gora, Herceg Novi

Previous Fields

  • Garage
    Puno bivših Alfi, Trenutno Marea 1.9 JTD
  1. Naravno da je dopunjeno ulje prilikom servisa klime i dopune freona. Takoođe se sipa i određena količina UV boje da se provjeri ima li curenja freona. To mašina odradi sve. Vakumira, pa pravi pritisak u sistemu da vidi da li je sve ok, ako ne gubi pritisak u sistemu, onda se puni freon , ulje i boja. Idem u Čačak u ponedeljak, pa u BG utorak, pa srijeda Kraljevo....ako neko ima da preporuči stručnjaka za klime u tim gradovima, bio bi zahvalan.
  2. Pozdrav, vidim da je zadnji post dosta star, pa da malo oživim temu, a i treba mi pomoć... Imam Mareu 1.9 jtd 81kw 2002 god. Od kad sam je kupio, klima je dobro hladila, ali od prvog dana kad bi auto prešao 2000 obrtaja počinje neki zvuk iz kompresora da se čuje, kao neko zujanje-zauvijanje. I to je trajalo 3 godine, do prije 3-4 dana....kompresor je blokirao. Napominjem, redovno je servisirana klima uvjek pred ljeto.... Kupio sam drugi polovan kompresor , od Stila 1.8 16v, proizvođač Senden, oznaka kompresora SD7V16. Ugradim ga, napunim sistem freonom, i klima hladi , mrzne.....Ali, opet se pojavljuje onaj zvuk preko 2000 obrtaja , zujanje, zavijanje.... Takoođe napominjem, zamijenjen je nov PK natezač marke Gates, Nova Remenica Alternatora, i generalno je auto komplet servisiran i pažen.... Plaćam večeru ako neko zna ili pretpostavlja u čemu je problem? Da znam da će mi nov kompresor riješiti problem 100% , kupio bi ga, iako je dosta skup.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...