Jump to content
FAS Goran

All Activity

This stream auto-updates     

  1. Past hour
  2. Vidiš, ovo je dobro pitanje. Da li se za Atlas paket Evropa+Srbija za slučaj da zatreba šlep iz inostranstva 1000 evra računa do granice sa Srbijom a onda aktivira neograničen šlep u Srbiju ili je nemoguće kombinovati te dve opcije?
  3. Today
  4. Znam, pogotovo za ovu boju sam primetio da je teska za slikanje Sent from my SM-A346B using Tapatalk
  5. Kod njih bar možeš približno da proceniš koliko će koštati punjenje. Kod nas mogu razlike da budu ogromne jer se naplaćuje po vremenu,a ne po kilovatima.
  6. Yesterday
  7. Ako mislis na Gazprom sto je obelezen prekoputa Nestra u VG, ta pumpa ne postoji. U samom gradu imas Hifu i Nestro, i Mancom u Vardistu do same granice sa Srbijom kod GP Kotroman/Vardiste. Srecan put!
  8. Ne vozim vise X6 sad vozim jedan poseban i jako redak BMW Pitanje sam postavio ne jer ne verujem u svoj automobil, smeo bih da se zaputim bilo gde s njim jer znam kako je odrzavan, vec zlu ne trebalo, nije zgoreg imati takvu vrstu pomoci u dzepu moderni automobili umeju zbog 1000 sitnica da te ubace u "safe mode"
  9. Kad kupi covek BMW pa je i CG daleko [emoji23] Sent from my SM-A346B using Tapatalk Pa spojio bih te sa ovim smaracem sto je meni nudio. Ni ja nisam ni novi ni stari korisnik, glupa prica njihova samo pa ko se upeca Sent from my SM-A346B using Tapatalk
  10. CG u smislu kupovine pomoci na putu, pripada Evropi, blize receno, EU Balkan. Drugim recima nemam neograniceno km slepanja iz CG?
  11. Sta me jos buni, gledam amss-ovu ponudu, i onda za podrucje Srbije pise ovako: Šlep vozila u slučaju kvara ili nezgode (2x, neograničena km) a onda za podrucje Evrope: Šlep (repatrijacija) vozila u kvaru u Srbiju do prebivališta člana ili željenog servisa Znaci li to da u slucaju kvara u CG, nemam besplatan slep do kuce, posto nije navedeno da je neogranicena kilometraza pokrivena paketom?
  12. @horvat Otprilike i meni, samo slabo zadnjih godinu, dve, ali automobile nikad nesto nisam fotkao, a fotkanje CX-a bih rado prepustio tebi, pa mozemo se dogovoriti, sto da ne :D
  13. Hehe, hvala, al to je obican hobi, nista posebno... Vrlo rado bih fotkao CX btw, dobro si me podsetio da azuriram flickr, uvek zaboravim na njega
  14. Za zadnjih 10 meseci pređeno je sa Giu nepunih 6000 km jer sam dobio službeni auto na stalno korišćenje. Desi se da je ne upalim po mesec dana ( doduše bila je cele zime na letnjim gumama pa je vožena samo kad je bilo lepo vreme ). Zamenjene obe šolje amortizera koje su se raspale i desna poluosovina jer je u manžentnu bila stavljena mast umesto spec.ulja ( ako se dobro sećam, treba sae 120/140) što je dovelo da se unutrašnji zglob razlomi i razbije komplet polusovinu. Nađena je poluosovina sa par godina stare Giu sa 40k km pošto novih nema i sada je sve dobro. Ostaju još zadnji amorti da se zamene prvom prilikom, kao i kod svake Giu. Na satu 155k km...
  15. . Sent from my STK-LX1 using Tapatalk
  16. Sta znam, GMaps kaze ima NIS, ima Nestro. A nisam bio bar 10 godina, pa ne znam pravu situaciju na terenu . Hvala na odgovorima i srecan put!
  17. Pozdrav forumasi, posto putujem iduce sedmice u Crnu Goru, je l mi za nju treba paket "Evropa"? Za sada na licno mom autu nisam imao pomoc na putu, a voleo bih sad da uzmem nesto, zlu ne trebalo. Prioriteti: neogranicen slep i mala pomoc (guma, itd). Zvali su me danas iz Auto Assistance doo pomoci na putu, nude Srbiju + EU balkanske zemlje (cg,mkd,hrv,...) za nekih 7700 din.
  18. Ja uvek sipam na Nestro kada sam u Višegradu. Ako idete ka BiH kroz granični prelaz Priboj, odmah posle granice imaju dve pumpe: SAS i HIFA. Nisam imao problema sa njima nikad. Tačno 15 km dalje u Rudom je Nestro, koji je za nijansu jeftiniji od ovih kod same granice.
  19. @prijepoljac1991 Ako hoces, ostavi i kontakt telefon. Posto sadrzaj foruma cita i po par desetina puta vise neregistrovanih korisnika:
  1. Load more activity

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...