Jump to content
FAS Goran

vilota032

Members
  • Content Count

    188
  • Joined

  • Last visited

About vilota032

  • Rank
    Regolari

Recent Profile Visitors

449 profile views
  1. Razumem ja Vas, ali razumite i Vi mene Po mom misljenju, ova generacija X6-ice nikada nece zastariti niti izmodeti. Meni licno ce uvek biti lepa. Narocito kada se bira u nekoj jacoj opremi, lepoj boji, felna upotpuni... Ne slazemo se po ovom pitanju ali to apsolutno ne znaci da sam ti bilo sta zamerio. Forum je svakako mesto za razlicita misljenja. Ja svakako svakome zelim da vozi auto koji mu je po izboru i volji :) Stize ubrzo. Radio sam detaljno dubinsko pranje, sledi sredjivanje jos par sitnica (estetskih) pa cu nadam se za vikend napraviti lepe fotke :)
  2. @shuxx @PremieRacing @danijel55 Hvala svima Mozda se cini na slici, auto je normalne visine, ugao fotke je takav da te navede na taj utisak
  3. 2010. godina Grcka, jul mesec. Dosao sam sa roditeljima na more, uzivam, letnji raspust, ja srednjoskolac. U jednoj od vecernjih setnji, ugledao sam auto s kog nisam mogao da skrenem pogled. To je bio X6. Tada ludacki zagrizen za skutere i motore, nisam previse obracao paznju na kola generalno, jer sam sa 14 god polozio za 50 kubika i sva paznja je bila fokusirana na skutere (prvi bio Aprilia) Medjutim, ovaj primerak jedan od stavki zasto sam se vremenom zaljubljivao u BMW. Par (zapravo, 13 godina) kasnije, imam tu privilegiju da vozim ovako nesto. u pitanju je BMW X6, 40d, xDrive, restajling model za 2013. godinu.
  4. Lako bih ja za boju, lepi su mi i crni i beli, cak i bordo X6. veci mi problem predstavlja to sto vlasnik kaze da je "Sve od servisa uradio", i mali i veliki i dpf, a navodno nema racune tj bacio ih je Onda mi nekako ne ide u prilog da jos doplatim za taj auto, a dajem svoj auto u koji sam siguran i znam sta je sve servisirano u prethodnom periodu.
  5. Vidis sta se desi kada se odomaci neki naziv, cesto u konverzacijama slusam dupli kickdown, i eto nikad se nije desilo da nisam izguglao da vidim na koji nacin treba pravilno da se izrazim @vagenovac vrati on u 2. ili 3. pri kikdaunu, ali prethodno se oseti prelaz iz 6. u 5., nadalje sve ide neosetno. Svakako, sada je taj problem gotovo skroz nestao, bas se blago oseti.
  6. Uzecemo za prihvatljivije da sam hrabar, pre nego ovo drugo Auto mi je samo ponudjen, nisam nista detaljno razmatrao - ovde htedoh da dobijem neki savet, ako neko ima, o odrzavanju i iskustva sa ovim motorom. Ja ga nisam nikad vozio, jesam 30d i 50d u kasnijim modelima.
  7. Kickdown je kada vrati jednu brzinu nize tom logikom dupli kickdown je kada osetis ono "klik", i vrati dve brzine nize Moguce je da je sve to objedinjeno zajednickim nazivom i da ne postoji dupli kick kao takav
  8. http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/22123200/bmw-x6-35 ponudjen mi je ovaj auto u zameni, moj 525 F11 i doplata za ovaj X6. Ima li neko iskustva sa 35d motorom, ili mozda zna konkretno ovaj auto od ranije? Na sta bi trebalo obratiti paznju, pored osnovnog (egr, dpf, dizne, turbine)..
  9. Mislio sam da je to odomacen naziv? Masa ljudi tako govori. Primer vozis se u 6. brzini, dodas pun gas, on vrati 2 nize.
  10. BMW na prodaju: F11 525 d xDrive (2.0 motor) Presao 259.000 km kraj 2012. god(novembar) Cena: 13650€ Auto u odlicnom stanju i redovno odrzavan. Auto je pouzdan, siguran, moguca je i pozeljna svaka provera sa Vase strane. Servisna istorija bez udesa. Sve bitne i skupe stvari su na ovom automobilu odradjene najkvalitetnijim delovima iz originala, tako da nema ulaganja u auto duzi vremenski period. Posedujem i Car Vertical izvestaj ako je nekome potreban. -Uradjeni su mali i kompletan veliki servis sa zamenom lanca, svih zatezaca itd; - PK set nov - zamenjena i ugradjena nova uljna pumpa - nove kocnice - diskovi i plocice - zamenjeni leteci lezaji - servisirane i remontovane obe turbine - nove podloske dizni - gume su kao nove, felne prave, ne tresu Poseduje veoma visok nivo opreme: - aktivno vazdusno vesanje (EDC) kao na seriji 7, BMW bukvalno pliva po putu i neverovatno je udoban za voznju. - xDrive tj 4x4 pogon - dynamic bixenon farovi sa pracenjem puta; auto ima pranje farova - head up display - doplaceno jace fabricko ozvucenje, neverovatan cist zvuk - citanje znakova - kompletna tabla presvucena u kozu (fabricki naravno) - ///m animacija prilikom startovanja - tempomat i limiter - grejanje sedista - sedista su kompletno na struju, poseduje i duvanje lumbalnog dela sedista na dugme - 5 modova voznje (eco, comfort, comfort pro, sport, SPORT+) - sport menjac sa saltanjem na volanu - elektro zavesica gepeka i deljivo otvaranje gepeka Kompletan spisak opreme mogu poslati zainteresovanim kupcima. Zamena jedino moguca za X3 u M paketu sa urednom servisnom istorijom. Auto dolazi na odlicnim Pirelli P7 Cinturato gumama sa ///m felnama, 245/45 R18. BMW je garaziran.
  11. U medjuvremenu… sredjen je “problemcic” sa menjacem - uradjen reset adaptacije, promenjeno ulje i filter. Ima blagog trzanja ali iskljucivo iz 6. u 5. brzinu, i to samo kada uradim dupli kickdown. Svakako ne vozim tako, tako da trzanja sa mojim nacinom voznje nema. Montirano je crno nebo, uradjen mali servis.
  12. Moj kumic prodaje lepu, utegnutu, servisiranu alficu… http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/22393637/alfa-romeo-mito
  13. Komsija, u poslednje vreme je servisiran kod Dada u GM. Definitivno mozemo proveriti te ventile, kao i kasnije servis ako ne resimo problem
  14. Na dijagnostici ne izbacuje nijednu gresku, menjac stvarno lepo, precizno, meko salta pri ubrzanju...takodje kada kocim, ili na volanu idem u nize stepene prenosa, nikad nije problem osim iz 6. u 5. brzinu, tada jedino "trza". a mozemo odraditi servis menjaca, proverimo boju ulja koja je sada u menjacu i sipam najkvalitetnije sad
  15. Imam pitanje vezano za menjac i mali problem koji imam na ovom autu, naime, oseti se da samo, ali samo prilikom saltanja iz 6. u 5. brzinu, menjac trza. Promenjen je wandler menjaca, prvobitno je trzao iz 2. u 3., a sada samo kada idem neki kickdown ili dodam gas, pa iz 6. u 5. Nebitno je da li udjem u rucno saltanje menjaca ili automatski salta, ista stvar se desava. Do cega li moze biti i kako bih mogao resiti problem? kod bivseg vlasnika (mog drugara) nije trzalo dok nisu dolili ulje, nakon toga trza. Da li bi bilo resenje da mozda izvucemo 0.5L ulja iz menjaca? Za sve sugestije slusam i tu sam

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...