Jump to content
FAS Goran

Nikola031

Members
 • Content Count

  546
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nikola031 last won the day on December 6 2022

Nikola031 had the most liked content!

3 Followers

About Nikola031

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kragujevac - Užice

Previous Fields

 • Garage
  Punto EVO Sport 1.4 MultiAir Turbo

Recent Profile Visitors

1440 profile views
 1. Verovatno ti je problem u gumi stop svetla, meni je na starom Puntu bila ona previjena na jednom mestu i tuda je ulazila voda.
 2. Ako mislis na Gazprom sto je obelezen prekoputa Nestra u VG, ta pumpa ne postoji. U samom gradu imas Hifu i Nestro, i Mancom u Vardistu do same granice sa Srbijom kod GP Kotroman/Vardiste. Srecan put!
 3. Koliko znam u Visegradu nema NIS/Gazprom, licno sipam na Nestru i nikad nisam imao problema.
 4. Kad sam prvi put stavio 17ice na proslog Punta i prosao deonicom od Zlatibora ka Borovoj Glavi (pored El Paso City konkretno) doslo mi da placem od muke Ali brzo sam se privikao
 5. Poluosovina najverovatnije, ili onaj krst u njoj ako je desna u pitanju. Imao sam isti problem na Evu 1.3 mjet.
 6. Vrh auto, da se vozis u zdravlju i veselju!
 7. Nadam se da nece toliko trebati, do sada sam za jedan servisni interval najvise dolio 200 grama. Plus, u gepeku vucem jednu limenku Selenie koja je pretekla sa prvog malog servisa. Presla limenka skoro 40000 u gepeku a gotovo da je nisam ni koristio.
 8. U petak uradjen mali servis, ukupan ceh za delove 6000, od toga ulje 4700 (5 litara, znam da je visak ali nisu imali u kanticama od po litar pa mi bilo lakse da uzmem 5 ).
 9. Nije mi jasno sto je Shell toliko skuplji na njihovoj pumpi nego po ostalim radnjama, a isti je uvoznik. Prosle godine kada sam radio mali servis, 5 litara Shell Helix HX8 5w40 je u radnji bio 3850 a na Shell pumpi u KG je cena bila 6200.
 10. Zezam se na racun statusa golfa dvice kod @stex_pb i mene u zavicaju (Zlatiborski okrug). P.S. nisam posedovao dvicu, da ne bude da sam pristrasan

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...