Jump to content
FAS Goran

prijepoljac1991

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

About prijepoljac1991

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Prijepolje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Potrebno dubinsko pranje, vozacevo sediste ima ostecenje mrezice na dva mesta. https://www.kupujemprodajem.com/automobili-delovi-i-alati/auto-sedista/fiat-bravo-sportska-sedista-i-tapaciri/oglas/166208424?utm_source=kp&utm_medium=interfejs&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas Cena za clanove foruma je 150€. Set je kupljen od clana foruma pre dve godine.
  2. Prvo sto mi je palo na pamet je bio forum! Iako sam pretpostavio da su odredjeni clanovi foruma doktorirali ovu problematiku. Nama je bio podvig iskreno, pogotovu meni, jer kad sam video sta smo sve skinuli nije mi bilo dobro, ali uz malo paznje moze da se radi. Svi motorici ispravni, sve testirano i radi kako treba. Uzeo sam set mislim kod Bogunovica, mada ova 3D print varijanta deluje super, ne znam samo koliko su dostupni i laki za pronaci 3D modeli. Sto se tice seta koji je dosao, osovina za peti, najkriticniji za izvaditi motorcic nije ukljucena. Tako da smo morali biti malo kreativni, i pitanje je koliko ce nase resenje izdrzati. Naime, kolega je "armirao" postojecu osovinu i zalepio je na stari nastavak, armirao tankim vlaknima zice, i malenim srafom i maticom, i sve to malo zalio plastikom i lepkom. Znam da je malo nestrpljivo resenje ali valjda ce sljakati. Sto se tice srafova radove moras priznati drugar, imali smo dva srafa viska! ja sam iskreno ocekivao bar pet ali eto. I da, ideja sa timelapse videom je i nama zanimljiv momenat ispala, 8 sati sabijeno u 30ak sekundi, bravistima ce biti zanimljivo da vide naravno. U prilogu jos par fotografija, nadam se da ne spamm-ujem.
  3. Kratki timelapse zamene plastičnih osovina uz par fotografija. Sve funkcionise kako treba, svih pet osovina je bilo polomljeno. Drugar je radio na svom Bravu i potrajalo je duze, juce smo na mom zamenili za nekih osam sati, sa sve pauzama. Nadam se da vam timelapse biti zanimljiv i da ce se lepo ucitati. https://vimeo.com/767779188
  4. Prodaju se zato sto su zamenjena sport sedistima. Verzija sa elektricnim podizacima pozadi, vozacevo sediste ima podesavanje u lumbalnom delu. Vrlo dobro ocuvana. Cena za sedista+tapacire 150e za clanove foruma, na oglasima ce biti 200e.
  5. Jao cuti, samo razmisljam dta bi sledece Definitivno zelim jos da ga sredjujem.
  6. Saradnja sa Banetom protekla u najboljem mogucem redu. Enterijer preuzet u petak poslepodne, uvece stigao u Prijepolje, juce montiran. Nema lampica za airbagove, sve je ok, par sitnih poboljsanja i dubinsko iako i ne bi trebalo i bice to to, uz nele folije na prolece. Pa fotki od pre i posle.
  7. Da je sa ugradnjom, bio bih ive subote u BGu Ovako, kapiram da cu se snaci nekako. Jel mozemo preko privatne da se cujemo oko detalja?
  8. Izvinjavam se unapred ako spamujem, pretpostavljam da je ovo prodato? Trenutno sam uspeo da nadjem 2 Sport enterijera na oglasima i nisam uspeo doci do dogovora, za sad, tako da rekoh da probam da istrazim na forumu.
  9. Hocu ovde je stvarno lepo objasnjeno kako i sta, provericu obavezno, hvala.
  10. Naravno, to se ne moze protumaciti pogresno, pogotovu sa ovako temeljnim informacijama ispod. Super sto je fabricki Emotion, super. I plus sifre dezena tapacira i sedista. DPF u sustini itekako bitan faktor, sad je na meni da polako i natenane cesljam po forumu sto se tice bilo kakvih update-a, te DIY varijante mi moram priznati zvuce primamljivo ali i rizicno ali videcu sam, ne bih da zeznem nesto. Moracu lepo da pogledam i to ujutru, radim nocne tako da cu sutradan obratiti paznju da li je nesto tu petljano..
  11. @neshtry Hvala puno drug! @Ivan Hvala jos jednom, grazie! Ne umem sad da sklonim fotku sa VIN, ako mozes da pogledas u ePer bilo bi kul, jer meni ako sam gledao na pravom sajtu je samo izbacivalo razne error poruke kao da je sajt pao. Jeste steta, te dodatne opcije bi mu tek zaokruzile opremu i bas bi bio totalna fenserica za ovaj kes ali dobro, daleko od toga da se zalim. Pa volim bolji zvuk, narucio sam bas to neko bezicno sr*** cisto za prvo vreme dok ne vidim neku bolju opciju. Iskreno od ove 4 opcije, i jos jednom hvala na temeljnim predlozima, ja sam najvise za opciju 1 ili opciju 4. Multimedija ove ostale su sigurno OKej ali nekako ako bih vec displej fabricki mi deluje kao najbolje opcija.. Videcu malo da se naviknem, zavrsim servis prevod itd i onda cu krenuti ozbiljnije u to, jer koliko god da smesno to nekome zvuci ja ovo auto ne mogu voziti bez "moje" dobre muzike. mislim najbitniji je motor i mehanika i stanje ali kad je vec dobar izgleda, idemo dalje. Videcu kasnije za retrovizore bas cu proveriti trenutno sam na poslu ali svakako znam kako da proverim sad. I poliranje farova sigurno, valjalo bi i ceo da se ispolira ali realno to moze i prolece da saceka. PS: Iskreno nisam siguran na sta mislis, ono sto sam ja primetio je da soferka nije fabricka i da ovaj njen crni deo nije 100% simetrican, ali pogledacu malo bolje a i bolje slikati ovo je malo pod uglom i fotkano tako da nisam sasvim siguran.
  12. Hvala puno! Pa iskreno uza porodica zna da nikad nisam bio deo stada tako da su ocekivali nesto "neobicno" Bil je par komentara preko vikenda apropo Golfa 5 ali sam se samo smeskao. A sto se tice lokalnih seljobera koji se kunu u VW i Audi bas sam prelagan. Da se ogradim, itekako ima VW i Audi vozila koja bih ja itekako vozio i koja su prelepa, ali za ove novce sam bas presrecan ovim sto sam nasao.
  13. Pa iskreno bilo je primeraka koji su delovali solidno meni i koji bi mozda i mogli da se srede za tu cenovnu razliku ali je to ipak u ovoj situaciji za mene jedno veliko MOZDA, majstor je rekao i kad bih sredio tog jednog da misli da ne bih imao isto vozilo, tako da eto isao sam principom "kol'ko para, tol'ko muzike" pa sta bude. Naravno, rano je reci ali za sad sam bas odusevljen i lezi mi bukvalno auto posle 10km sam se zavalio i presao preko 400km do kuce bas bas lagano, iako nisam spavao preko 30 sati. Da i to u vezi DPFa je isto bio jedan od faktora i eto, hvala jos jednom @ISV_01 @neshaoct okej hvala, istrazicu ovo oko vrata bas me zanima. I videcu u njegovoj italijanskoj servisnoj sta mogu da nadjem sta ne.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...