Jump to content
FAS Goran

BaneJ

Members
 • Content Count

  675
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BaneJ last won the day on May 5

BaneJ had the most liked content!

About BaneJ

 • Rank
  Regolari
 • Birthday November 25

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Recent Profile Visitors

8314 profile views
 1. BaneJ

  Punjači akumulatora

  Svi smart punjači su identični iznutra, isti mikrokontroler, tj. elektronika i softver. Imaju oni bitna ograničenja ali su jeftini i user friendly.
 2. Nije nešto naročito ali pruža sliku ... https://yts.mx/movies/lamborghini-the-man-behind-the-legend-2022
 3. Dosta nam je Fiat Tipa `Oćemo Fastback-a `Oćemo Fastback-a Sa malim zakašnjenjem (Renault Arkana) i Fiat je ponudio nešto što liči na BMW X4/X6 a za nešto manje para. Trenutno samo za tržište preko bare ali, ko zna ...
 4. Što se tiče težeg paljenja: 1. Proveri regulator pritiska na pumpi visokog pritiska, 90% je to. Često se zapuši sito u ventilu i možeš: - da kupiš novi ventil; - skineš postojeći i očistiš sito od opiljaka koji se gadno zavuku i čišćenje postaje baš teško ili - skineš - odsečeš sito filtera sa ventila i tako voziš. prolazi i ovaj rad mada nije baš po standardu. 2. Proveri i sito pumpe u rezervoaru, moguće je da je dellimično zapušeno i filter goriva takođe proveri/zameni (najčešće neće ništa da pomogne) 3. Na kraju ostaju dizne, ali to prvo proveri - dijagnostikom a posle i količinu goriva po vodu.
 5. Stiglo je iz ranije porudžbine. 80 eur DIZEL i da ponovim za svaki slučaj - Dizel verzija! 0655243143
 6. Dođosmo i sa mora. Teralo se ozbiljno, što noću što danju. Po glatkim autoputevima, ozbiljnim gudurama i autoputevima u izgradnji. Plovili smo i brodovima, ponosno, a kako drugačije. Nekad u društvu .. ... a nekada i skoro sami, ali zato ponosno u centru pažnje Sa utovara. Kao zver okovana lancima, da ne skoći i proždere radoznale ljude. Malo sa doka Jbg. i najbolji se umore, vreme je za počinak u smiraj dana. Od kako je kupljen, tj. u mom vlasništvu, vozi se isključivo van grada i to bez ikakvih paketa pomoći na putu. Iskreno malo me je bilo strah da se landram po Grčkim putevima i ostrvima, pa još preko Bugarske te sam pokušao da uzmem neki paket pomoći za auto, koji bi pokrivao i ostrva. Ali nafurana tetka mi je tražila neke dodatne pakete koji su međusobno uvezani, te ovaj može sa onim a onaj ne može bez ovog, te se ja ljubazno zahvalih i u 01:00, dakle po ponoći pravac autoput. Moram da naglasim da je prosečna potrošnja sa sve kilometarskim kolonoma i čekanjima na granicama, (dobro, malo se guralo i preko reda) uključujući i povratak oko 5,8 što je po meni više nego dobro. U povratku sipan Shell Fuel Saver. Auto je dostojan takmac Turcima u iznajmljenim besnim automobilima. Crosswagon Q4 je stvarno ozbiljna mašina i pruža zadovoljstvo u vožnji u svakom pogledu. Ko i dalje bude pričao loše vicove o Alfama, da bog da mu se osušio i otpao q..c
 7. Jel kotrljao neko ovo? LingLong SPORT MASTER Malo skuplje od Tigra. Ima neke solidne rezultate na jednom testu i nigde više. Mada, rimuje se sa KingKong, DingDong i sl. i to me najviše odbija i naravno, solidarišem se sa Zrenjanincima koji već 20 god. nemaju pitku vodu al dobiše fabriku guma!?
 8. ... jeste, pa kada u žurbi utrčiš u auto i nonšalantno nešto (ugovor, rokovnik, fasciklu, novčanik) baciš na ins. tablu prema šoferci, na to možeš slogodno da zaboraviš da ćeš ikada da dohvatiš ponovo
 9. Jbg. popraviće se, više ne veruj osećaju ... Isti slučaj i kod mene sa Bravom, koliko god se trudio uvek je malo ili mnogo iskošen. Ali zato ovo parkiram i u prodavnici porcelana a da ne dodirnem ni tacnu ispod šoljice. A i ako dodirnem ili srušim celu prodavnicu nije neka šteta
 10. Nije cilj ove pisanije da se neko oseti prozvanim već da se ukaže na terndove. Inače, poznajem dvojicu, jedan ima građevinsku firmu i kupio je nov Range Rover u trimu Autobiography i dosadio mu je posle mesec dana jer je već imao kvar na nekom delu u usisu - polomljen plastični zupčanik nekog leptira ... E ad zamisli da daš 126 000 e. Drugi, ipored raznih četvorotočkaša dolazi u firmu sa mopedom, kaže čovek da ovako više prija. Sad, ovde se većina dobro razume u ono što vozi i ono što izdvaja forum od rugih jeste objektivno kritički pristup modelima Alfa/Fiat/Lancia. Ivan je potpuno u pravu, ja sam takođe posedovao Stilo, sada Bravo i Bravo je stvarno napredniji, lepše i lakše se vozi ali baš mi smetaju već pobrojane izostavljene sitnice koje Stilo imao a Bravo nema. Nije loš prednji pogon jer većinu svakodnevnih problema uspešno razrešava. Problematičan je 4x4 pogon jer mnogo više traži nego što stvarno pruža. Naravno da svako treba da uživa u svom autu, Zaboravih jednu duhovitu a neverovatno istinitu opasku za 4x4 koju sam čuo od mnogo ozbiljnijih offroadera: Što je skuplja offroad mašina to vlasnik mora duže da pešaći do najbližeg traktora.
 11. Ma naravno, sve stoji, samo nikada ne bih okrivio automobil ili konstrukciona rešenja već isključivo aljkave vlasnike (čast izuzecima) koji voze auto dok ne počnu da otpadaju delovi. Jedanput je Jeremy Clarkson, inače čovek oštrog jezika što je i više puta dokazao i osetio na svojoj koži, rekao, misleći na BMW M3: ,,Najgore što može da se desi automobilu jeste da usled godina pojeftini i padne u ruke pogrešnim ljudima."

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...