Jump to content
FAS Euroauto Goran

BaneJ

Members
 • Content Count

  613
 • Joined

 • Last visited

About BaneJ

 • Rank
  Regolari
 • Birthday November 25

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Bravo 1.9

Recent Profile Visitors

7794 profile views
 1. Te pare što bi dao na konverziju, potroši na snajke sa velikim (o )( o) Bolje su ove uspomene od spaljenih klipova, polomljene radilice ili klipnjače ispred branika...
 2. Meni pre dva dana ojadiše desnu trougaonu plastiku ispred retrovizora, prednji i zadnji čep u braniku za kuku. Kapice mi nisu dirali, valjda sam imao sreće. Ovo mi je prvi Fiat Bravo i vidim da je omiljen kod skidača plastičnih umetaka.
 3. Pa srećan MU rođendan. A ti da častiš nešto, kao zakonski staratelj nad maloletnim vozilom
 4. Ti li si taj? Jel ove? I ja sam to sa drugarima skidao, a sad da me pitaš - ZAŠTO BRE? Ne bih znao da kažem. Valjda ko više skupi u različitim bojama. To samo potvrđuje da deci treba omogućiti da voze automobile od malih nogu, da imaju čime da se zanimaju, a ne da rade po parkinzima.
 5. Kačiće i to dooosta. Ja sam uspeo da prođem sa - samo iskrivljenom tablicom. Auto je jednostavno urbana sprava za gospodu koja koriste isključivo ravan asfalt i ništa više. Taj prevelik prednji prepust dosta doprinosi fluidnom izgledu, atraktivnom dizajnu itd. Inače, teško njesra u praksi. Naročito kada se napravi računica: Delta - prednji branik od 120 pa do 200e polovan, zavisno da li ima senzore. Maska od 80e pa naviše. A ovo je sve na izvolte preprekama, Bravo - prednji branik 50e, boja po izboru. Maska (koja uglavnom ostaje cela) oko 20e.
 6. Nego, onaj pomenuti dildo umesto antene. Kako to hvata udaljene stanice, jel ima šuma? Pretpostavljam da se niko ne bi hvatao da krade takvu antenu
 7. Ne sećam se vp-a ali to je ona kasarna na izlazu iz grada prema Paliću. Inače, za sledeću zamenu ima da probam i ja 0w40.
 8. 0W40? ..., mislim, jeste kod vas tamo hladnije zimi (služio vojsku koda vas i žešće se smrzavao od vetra iz Mađarske)? Ali kako to radi leti na 50 i više °C?
 9. Delta bre, vredi svaku paru!!!!! Evo, danas mi je bio čovek sa Bravom da kupi čelične 16'' iiiiii nisu mogle da stanu sve 4 u gepek, tri i još prostor za rezervnu palačinku. Četvrta iz sedišta suvozača. A u Delti sam u gepeku, ladno spakovao sve četiri 17'' (sa gumama) i još su se pomerale u vožnji. Ko nije znao, sad da zna - Delta ima širi gepek, a da je i dublji - to svi znaju. .... od Brava,
 10. Čovek je i napisao da radi KP ugovor, zmači nema ovlašćenja. Možda je bolje da odradiš ugovor o poklonu jer tada kupac plaća porez na svojoj opštini stanovanja.( ti iz Obrenovca a on iz Bg-a) Jedino što ne može da zadrži polisu osiguranja, već mora da je preda kupcu zajeno sa saobraćajnom i ključevima. Polisu može da zadrži samo u slučaju da odjavljuje tablice, a to nije slućaj u ovoj transakciji, koliko vidim.
 11. Cena 220 eur. U cenu uračunata i ugradnja na licu mesta !!!! Ako ste ikada maštali o Sport enterijeru, ne propustite ovakvu priliku.
 12. Nova i poslednja cena 50 eur.
 13. Pred polazak na more pregledan i proveren još jednom. Inače ovaj model nema DPF. Tako je došao fabrički, što je i provereno po broju šasije. Sipan Ravenol, kao i u sve moje automobile poslednjih 9 godina. Tečnost je bistra kao i kada je sipan antifirz (prošlo je oko 2 meseca i oko 3600km) Vratio se preko Vlasine, pauza na jezeru. A u daljini, plutajuće ostrvo. Auto je proveren na ozbiljnom putu po nenormalnim vrućinama, naprezanja po uzbrdicama Bugarske, pa prema GP Ribarci, posle preko Vlasine pa prema Bgd. Nova cena je 4200 eur. Beton. Armirani beton.
 14. Svi, mi radimo za strance. Neko što hoće a neki iz neznanja. Nema potrebe isticati to. Onaj nas odavno reklamira kao najjeftiniju radnu snagu. Slični smo, samo malo lošiji od Burkina Faso - nema izlaz na more kao i mi (to je sličnost).

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...