Jump to content
FAS Goran

BaneJ

Members
  • Content Count

    708
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

BaneJ last won the day on May 5 2022

BaneJ had the most liked content!

About BaneJ

  • Rank
    Regolari
  • Birthday November 25

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

8923 profile views
  1. Šta bre Vi pišete ovde? Nekada ste bili avangarda (za tuning), a sada skup odrtavelih, džangrizavih matoraca itd. Na pomen Lancia, valjda je prva asocijacija Integrale ili Thema 8.32 a ne kojekakve Libre ili Tezisi. Libra i Tezis su poslale marku u zaborav. A što se tiče Wagena, pa ovo je objasnilo: Disclaimer: Mojne slučajno, neko da se uvredi, sve je šala a što se tiče krštenice, to vam je što vam je.
  2. Izgleda kao zver sa 24h Le Mann-a, tek isterana iz boksa. Možda - chrome delete? Samo mat folijom?
  3. И мене интересује крајњи резултат, кад су фелне у питању, све је дозвољено. Ево мало да заголица машту.
  4. Doteraj mu Stelvio, navozao se Libre.
  5. Metalni, reljefni ... Abarth - 1000 din kom. Fiat - 500 din kom.
  6. Bravo i Stilo (147, 156 Libra itd.) su imali automatsku dvozonsku Marelli klimu, osim klotara. To je bilo 2001. godine - tehnološki iskorak. Novi Fiat Tipo nema dvozonsku već običnu, jednozonsku koju potpisuje Mopar (ko stvarno pravi nemam pojma). Svakako skromnije, jednostavnije i jeftinije rešenje ali svićkaju displejčići, malo tužno izgleda danas.
  7. esi planirao i neku navlaku za volan, da se ruke ne znoje kad ga kidaš?
  8. Dok sam pretraživao ponudu staračkih domova i vrtića, a na kraju i ponudu suvih svinjskih kolenica za pasulj, nekako, samo od sebe pojavilo se i ovo u jednom prozoru. https://thepiratebay.party/torrent/74330525/Race.for.Glory.Audi.vs.Lancia.2024.720p.AMZN.WEBRip.x264 Prijatno, svim ljubiteljima suvih svinjskih kolenica na akciji.
  9. Kad primetiš da te ništa od evropskih taljiga ne radi, uzni si nešto ovako: ili kavan, tj. sw A Bravo, to je neprevaziđeno avto. Ni Švabo ne zna kako je Fiatu to pošlo za rukom, tj. presom. Bravo ne prodaj!
  10. Kolega, zbog pravovremene reakcije i ukazivanja na nelogičan sled postova, upravo ste ostvarili pravo na postizborni i novogodišnji popust. Inače, to je ovako trebalo da stoji:
  11. Stigli i novi, sportski ventili, 4 komada nova cena: 250e fix.
  12. Felne su našle novog gazdu, odavnoooo!!!!
  13. BaneJ

    P: Abarth stikeri

    Plastični Reljefni 1680 din. tel. 0655243143
  14. Uskoro. naoštrite torent linkove ...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...