Jump to content
FAS Goran

notalone

Members
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

About notalone

 • Rank
  Regolari
 • Birthday 03/02/1960

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  beograd,zvezdara

Previous Fields

 • Garage
  grande punto 1.2

Recent Profile Visitors

1821 profile views
 1. Ako se nekom požališ ide odgovor "znate godišnji su odmori". Pa organizujte se, neću ja da vas organizujem!
 2. Bio sam skoro u Autolendu ( AK Kompresor) ozbiljno zainteresovan za kupovinu nekog od polovnih automobila. Prvo sa čim sam se susreo, je da praktično ne mogu da vidim istoriju auta dok ga ne kupim, a i ta istorija je kako sam negde posle pročitao u nekoj formi nezvanično oštampanog lista a4 formata. Interesuje me da li ste i vi imali tako iskustvo?
 3. Za moj ukus najbolje je Nikšićko, a kad smo tu : Kaže razgovaraju dva Nikšićanina i kaže jedan : -Jesi li ti znao da Podgoričani za tunjel ,ne kažu tunjel ? - Jel, pa kako kažu? -Kažu tunel !
 4. Ja mislio pogodila ga čaša, a njega ustvari pesma pogodila!
 5. Nekom tipu dali nadimak "Zoki Alfa"- kažu bio mnogo pokvaren čovek !
 6. Treba otvoriti novu temu u forumu "kako se sedi u kom autu". Mada ja sa mojih 172cm ne bih morao da je posećujem.
 7. Kako god da se otvaraju vrata, šarke su valjda uvek sa unutrašnje strane.A konkretno ove mi deluju kao neki fazon,
 8. Kruševac geto: "Alfe se ne kvare. Alfe se prave pokvarene!"
 9. Ni to nije problem.Ako mu se jednog dana ponovi kvar , ponovo zameni sve!
 10. Skoro je bio na tv-u neki visoko pozicioniran saobraćajni policajac i objašnjavao novine vezane za kamere i snimanje prolaska na crveno.Od prilike kako sam ja shvatio ,rekao je sledeće : saobraćajnim pravilima žuto svetlo na semaforu je izjednačeno sa crvenim, ali je zbog kamera i snimanja saobraćaja, kako se ne bi dodatno komplikovale i otežavale moguće situacije ,žuto svetlo na semaforu praktično dobilo status zelenog,(ovo oni uvek malo uvijaju u oblande ,kako ne bi ljudi ladno prolazili na žuto),te se kamere uključuje na crveno .Nije pominjao posle kolko sekundi, al je rekao da vas kamera pri prolasku na crveno mora uhvatiti na dva mesta u raskrsnici . Još je napomenuo, da će se uvođenjem sve većeg broja kamera na raskrnicama polako ukidati trpćuće zeleno, čime će saobraćaj biti jednoobrazno uređen na svim raskrsnicama.
 11. Čini mi se da ga oko svakog božića neko okači.
 12. Kad već mora poklon, pa bar da je kašičica !
 13. Jedno moje pozitivno iskustvo : u subotu se najzad nakanim da odem da zamenim letnje- zimske gume,i pošto sam na Ceraku (Bgd) odem u Planetu guma, u Ratka Mitrovića , spreman da čekam sat- dva- tri kako bih obavio posao. Lik, reko bih šef ,vrlo profesionalno me primi i kaže, vi ste posle tog i tog, i stvarno posle desetak min. čekanja odrade zamenu i balansiranje sve četiri gume i ja izađem iz radnje neverujući da sam sve završio za četrdesetak minuta od kad sam došao. Cena je 900,00 din. po gumi za moj auto, pa je možda i to razlog brzine,mada bih pre rekao da je u pitanju dobra organizacija. Ljude u servisu ne poznajem, tako da verujte nije reklama,već samo preporuka .

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...