Jump to content
FAS Goran

notalone

Members
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

About notalone

 • Rank
  Regolari
 • Birthday 03/02/1960

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  beograd,zvezdara

Previous Fields

 • Garage
  grande punto 1.2

Recent Profile Visitors

1666 profile views
 1. Jedno moje pozitivno iskustvo : u subotu se najzad nakanim da odem da zamenim letnje- zimske gume,i pošto sam na Ceraku (Bgd) odem u Planetu guma, u Ratka Mitrovića , spreman da čekam sat- dva- tri kako bih obavio posao. Lik, reko bih šef ,vrlo profesionalno me primi i kaže, vi ste posle tog i tog, i stvarno posle desetak min. čekanja odrade zamenu i balansiranje sve četiri gume i ja izađem iz radnje neverujući da sam sve završio za četrdesetak minuta od kad sam došao. Cena je 900,00 din. po gumi za moj auto, pa je možda i to razlog brzine,mada bih pre rekao da je u pitanju dobra organizacija. Ljude u servisu ne poznajem, tako da verujte nije reklama,već samo preporuka .
 2. Ako preventivno pitaš na tehničkom za prskalice ,reći će ti da moraju da rade ,pa će te pustiti na tehničkom al da ga častiš .
 3. Ko ima za realnost imaće i za očekivanja .
 4. Lako je Turcima kad su jeftina radna snaga .
 5. Da ubacim crva ( što bi rekli da dosolim ): zamena svećica na 30000 ili 60000 hiljada isto im, ionako ih ne menjaju. Vlasnici Tipa nemo se ljutite, šala mala!
 6. Kad god idem u Grčku uvek preko Dojrana, (prelepo mestašce bez gužve na gran. prelazu) gde prespavam i u polasku i u povratku. Ni Jonsko more nije mnogo dalje, možda sat vremena više puta.
 7. Mada je i meni nelogično ,negde sam pročitao da start stop sistem počne sam da pali auto bez pritiska na kvačilo upravo kad je nedovoljno pun akumulator.Pomislim ajd, možda baš zato nisu isti akumulatori za SS i obične sisteme.
 8. Mišljenja sam da sam naslov "saveti,iskustva... povuče ljude da raznorodne teme ovde otvaraju jer ne obrate pažnju na drugi deo "...pri kupovini".
 9. Možda je ipak samo do kvačila.I meni je svojevremeno tresao pri polasku ,i posle zamene seta, ko nov (nov,nov..)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...