Jump to content
FAS Euroauto Goran

notalone

Members
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

About notalone

 • Rank
  Regolari
 • Birthday 03/02/1960

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  beograd,zvezdara

Previous Fields

 • Garage
  grande punto 1.2

Recent Profile Visitors

1432 profile views
 1. Jel bio problem do kompjutera ,uzubljenja ili nešto treće?
 2. Jedno zapažanje-lik ladno nestane kad se uđe u (sumnjive) vode koje mu ne odgovaraju , i pojavi se posle izvesnog vremena obavezno sa novom-promenjenom temom.
 3. Potpuno ali potpuno istu priču sam imao pre 3-4 meseca sa aku i radiom.Bio kod dva -tri majstora.Te jedan ne može sad, drugi ostavi auto pa ću da vidim, treći na neviđeno -kolko je star aku-mora novi i ja rešim problem tako što izvadim pločicu radija i od onda nemam problem, al nemam ni muziku. Sad si me tvojim postom zaintigirao, pa ako te ne mrzi javi šte je bio problem i kako je rešen!
 4. Moguće je da grešim, al nelogično mi je da će ti uvažiti izjavu, jer mislim da kazna ide prema vozilu (vlasniku) a ne prema vozaču !
 5. notalone

  Drumske kafane

  Svašta će da izmisle...
 6. Komšija sa četvrtog sprata , 29 godina,sportista,nije imao nikakvih propratnih bolesti, primio drugu dozu Sputnik V pre desetak dana.Sinoć u 22h je cepao komšinicu sa drugog !
 7. Jedno pitanje za one koji su prošli tehnički pregled po novim, pooštrenim kriterijumima. Od kako sam kupio auto, a to je 12-13 god ,ne radi mi prskalica zadnjeg stakla. Ne bih da se cimam i trošim pare na popravku nečeg što ne smatram neophodnim ,a pitanje je prosto.Mogu li na tehnički sa tom falinkom.Da li je to jedna od stavki bez koje mi je auto tehnički neispravan?
 8. Svojevremeno, na puntu 98 god. sam imao isti problem sa malim hladnjakom,i sećam se da sam se isto iznenadio kako sa cenom tako i sa pričom da mora da se skida tabla,al izgleda da je i kod Muse isto!
 9. Tema mi je bila interesantna zbog sličnih problema koje imam,pa Vladimiran ako ti nije teško da napišeš red dva jesi li i kako si rešio problem sa zadnjim kočnicama.
 10. Po meni prvi uslov za dugotrajnost motora sa 45 godina vozačkog iskustva: ulje uvek najkvalitetnije ( bez obzira na cenu, jer ne menja se svaki dan) i zamena na propisanim intervalima. Prosto!
 11. Kad se ulje posle paljenja razredi bude u karteru na minimumu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...