Jump to content
FAS Euroauto Goran

notalone

Members
  • Content Count

    132
  • Joined

  • Last visited

About notalone

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 03/02/1960

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    beograd,zvezdara

Previous Fields

  • Garage
    grande punto 1.2

Recent Profile Visitors

1550 profile views
  1. Kad god idem u Grčku uvek preko Dojrana, (prelepo mestašce bez gužve na gran. prelazu) gde prespavam i u polasku i u povratku. Ni Jonsko more nije mnogo dalje, možda sat vremena više puta.
  2. Mada je i meni nelogično ,negde sam pročitao da start stop sistem počne sam da pali auto bez pritiska na kvačilo upravo kad je nedovoljno pun akumulator.Pomislim ajd, možda baš zato nisu isti akumulatori za SS i obične sisteme.
  3. Mišljenja sam da sam naslov "saveti,iskustva... povuče ljude da raznorodne teme ovde otvaraju jer ne obrate pažnju na drugi deo "...pri kupovini".
  4. Možda je ipak samo do kvačila.I meni je svojevremeno tresao pri polasku ,i posle zamene seta, ko nov (nov,nov..)
  5. Ja problem sličan tvom problemu sa vratima lako rešim, Čim mi se pojavi novi roblem, bilo kog tipa ,stari problem odlazi u drugi plan i postaje manje bitan ,a energiju koncentrišem na nov problem.I tako redom...
  6. Da ne nagadjam šta bi moglo biti, u ul.Dunavski kej .br 42 auto servis Djilas .Čini mi se da ti je blizu,tu održavam auto ,rekao bih da dobro i pošteno rade ,pa vidi ako ti je još aktuelno.
  7. Jel bio problem do kompjutera ,uzubljenja ili nešto treće?
  8. Jedno zapažanje-lik ladno nestane kad se uđe u (sumnjive) vode koje mu ne odgovaraju , i pojavi se posle izvesnog vremena obavezno sa novom-promenjenom temom.
  9. Potpuno ali potpuno istu priču sam imao pre 3-4 meseca sa aku i radiom.Bio kod dva -tri majstora.Te jedan ne može sad, drugi ostavi auto pa ću da vidim, treći na neviđeno -kolko je star aku-mora novi i ja rešim problem tako što izvadim pločicu radija i od onda nemam problem, al nemam ni muziku. Sad si me tvojim postom zaintigirao, pa ako te ne mrzi javi šte je bio problem i kako je rešen!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...