Jump to content
FAS Goran

notalone

Members
 • Content Count

  146
 • Joined

 • Last visited

About notalone

 • Rank
  Regolari
 • Birthday 03/02/1960

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  beograd,zvezdara

Previous Fields

 • Garage
  grande punto 1.2

Recent Profile Visitors

1750 profile views
 1. Skoro je bio na tv-u neki visoko pozicioniran saobraćajni policajac i objašnjavao novine vezane za kamere i snimanje prolaska na crveno.Od prilike kako sam ja shvatio ,rekao je sledeće : saobraćajnim pravilima žuto svetlo na semaforu je izjednačeno sa crvenim, ali je zbog kamera i snimanja saobraćaja, kako se ne bi dodatno komplikovale i otežavale moguće situacije ,žuto svetlo na semaforu praktično dobilo status zelenog,(ovo oni uvek malo uvijaju u oblande ,kako ne bi ljudi ladno prolazili na žuto),te se kamere uključuje na crveno .Nije pominjao posle kolko sekundi, al je rekao da vas kamera pri prolasku na crveno mora uhvatiti na dva mesta u raskrsnici . Još je napomenuo, da će se uvođenjem sve većeg broja kamera na raskrnicama polako ukidati trpćuće zeleno, čime će saobraćaj biti jednoobrazno uređen na svim raskrsnicama.
 2. Čini mi se da ga oko svakog božića neko okači.
 3. Kad već mora poklon, pa bar da je kašičica !
 4. Jedno moje pozitivno iskustvo : u subotu se najzad nakanim da odem da zamenim letnje- zimske gume,i pošto sam na Ceraku (Bgd) odem u Planetu guma, u Ratka Mitrovića , spreman da čekam sat- dva- tri kako bih obavio posao. Lik, reko bih šef ,vrlo profesionalno me primi i kaže, vi ste posle tog i tog, i stvarno posle desetak min. čekanja odrade zamenu i balansiranje sve četiri gume i ja izađem iz radnje neverujući da sam sve završio za četrdesetak minuta od kad sam došao. Cena je 900,00 din. po gumi za moj auto, pa je možda i to razlog brzine,mada bih pre rekao da je u pitanju dobra organizacija. Ljude u servisu ne poznajem, tako da verujte nije reklama,već samo preporuka .
 5. Ako preventivno pitaš na tehničkom za prskalice ,reći će ti da moraju da rade ,pa će te pustiti na tehničkom al da ga častiš .
 6. Ko ima za realnost imaće i za očekivanja .
 7. Da ubacim crva ( što bi rekli da dosolim ): zamena svećica na 30000 ili 60000 hiljada isto im, ionako ih ne menjaju. Vlasnici Tipa nemo se ljutite, šala mala!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...