Jump to content

Grafit

Members
 • Content count

  185
 • Joined

 • Last visited

About Grafit

 • Rank
  Regolari
 • Birthday 12/18/64

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad

Previous Fields

 • Garage
  Alfa 159 1,9 JTD, tamnocrvena
 1. Alfa Romeo 159

  @andreja.micovic ma znam, ali i ovo je dobro. Ako se s*ebe, onda možda razmislim o nabavci kamere preko Alija.
 2. Alfa Romeo 159

  Ma, sad je kasno. Ovo radi, naručio od prodavca iz Beograda, stiglo brzom poštom.
 3. Alfa Romeo 159

  Woofer je podešen da dodaje duboke, ne da udara/rastura.
 4. Alfa Romeo 159

  @Zvezdo Znam, ali kod takvih kamera obično treba još nešto da se buši, *ebava... A ova radi za sve pare...
 5. Alfa Romeo 159

  Ubacio novu muziku: HU 2DIN - Pioneer MVH-A200VBT (210 evra) Aktivni subwoofer - Blaupunkt GTB 8200 A, prečnik 8”, 75 W (70 evra) ram za 2DIN za 159 - 1.500 dinara okvir za tablicu sa kamerom - 1.500 dinara ugradnja - 70 evra Sveukupno oko 380 evra Pioneer bluetooth povezivanje mobilnog sa uređajem - radi. Rikverc kamera se aktivira čim se ubaci u rikverc. Ove linije prikazuju uži prostor od potrebnog za Alfu, više odgovaraju nekog Puntu. Bez CD drajva, USB priključak u kaseti pored ručne kočnice. Prihvata kapacitet od 16 Gb. Sad sledi fino podešavanje muzike, samo treba da nabavim kvalitetne mp3 fajlove. Ja trenutno imam neku gomilu skupljanu godinama zbrda-zdola. a od nedelje dupli aspuh...
 6. Fiat 124 Spider

  Obično ne govorim ono u stilu: za 10 godina biće moj, jer automobile menjam po nekom trenutnom raspoloženju/razmišljanju. Ali ovaj je upisan kao: jednog dana sigurno moj.
 7. Ja sam krajem prošle godine ugovorio kasko za moju Alfu 159 u DDOR-u. Cena za keš: 22.911 dinara. Detalje možete videti na fotki.
 8. Šta da kažem za Dragi Bravo... Znam za ovaj HIT! Moj nadimak je Vata.
 9. @Milutinac Išao sam da pitam za Punto, jer je sav iščukan, nema dela bez nekog ulubljenja, koji je prošle godine registrovan pre strožijih pregleda (tada su rekli da će se morati uraditi limarija za sledeći put). Sada su mi pogledali auto i rekli: ne treba ništa. Ni skroz žuti, matirani farovi nisu problem. Onda sam otišao sa mojom Alfom 159 i pitao za dupli auspuh i rekoše: nema problema samo da to izgleda kao fabrički. Tehnički pregled ”Auto rad” na Futoškom putu između AMB grafike i Minakve.
 10. Vibracija volana

  +1 Ljudski faktor je uvek moguć
 11. Alfa Romeo 159

  @neshaoct Da, ima OMV sa praonicom u NS, a imamo i SONAX praonicu, pa ću videti i tamo kako stoje stvari. Ovaj sistem sa video samo na Youtubeu, ne znam da li ima negde u NS. Hteo sam kulturno odgovoriti i @djomla i @Zvezdo, ali vidim da mi troluju temu...
 12. BG PILIF. (Klisa, Novi Sad) Valjda je FILIP bilo zauzeto... Ili da kada ga vidiš u retrovizoru čitaš FILIP, kao ono obrnuto Ambulance, na prednjoj haubi hitne pomoći.
 13. Alfa Romeo 159

  Tako je, MS PK. Trenutno razmišljam da ga odvezem do Bate auspuh servisa u Petrovaradinu da mu nabaci dupli izduv, po jedan levo i desno.
×