Jump to content
FAS Euroauto Goran

Grafit

Members
 • Content Count

  372
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Grafit last won the day on May 30 2019

Grafit had the most liked content!

About Grafit

 • Rank
  Regolari
 • Birthday 12/18/1964

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad

Previous Fields

 • Garage
  Alfa 159 1,9 JTD, tamnocrvena

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @The Punisher Odličan niz nalepnica, zaboravio si samo jednu sa naših prostora:
 2. Mislio sam da nikada ne bi kupio zeleni automobil, ali ova Alfina zelena je tako dobra, da ne bi odbio takvu Guiliu.
 3. Drugar koji ima kontakta sa SAT emisijom kaže da ti Alvirovićevi BMW kupei što se voze po Navaku svaki čas idu na servis, te zamenu pločica kočnica, te razna podešavanja, te rešavanja nekih problema itd. A oni Andrejevi Poršei 911 iz škole vožnje Poršea su ko rage, nepoderivi. Napr. na nekom događaju su na jednom 911 po ceo dan koristili launch control bez ikakvih problema.
 4. Kum po N. Sadu vozi Ford Fusion 1,4. Troši mu plina oko 10 l/100 km. Relacije Klisa - centar - Liman 1.
 5. @shortee Toplo preporučujem da zalepiš providne folije na sva vrata. Imam na par mesta pocepanu foliju, od udaraca, ali nema traga/oštećenja na boji. Mene je lepljenje providne folije (Alfa 159) koštalo oko 15.000 dinara.
 6. Imam ja polovne felne 18” sa moje 159. Jedan krak je varen, treba ih raditi, izguljene su, ne previše. Kupio sam 17”, jer su mi je na 18” pretvrd auto. I već dve godine stoje felne i nikako da ih oglasim. Gume su skinute, bile su prestare i nemam ove čepove.
 7. Ne mogu da se setim/pronađem gde smo spominjali model Lancia Beta coupe. A ovaj konkretan primerak iz N. Sada sam tada spominjao. Vožen je 2017/18. nešto malo po N. Sadu. Sada čuči u nekoj garaži u okolini, neregistrovan i nije na prodaju. Vlasnik je pre ove imao dve obične Bete coupe, obe slupane, jedna pri tome i izgorela. Zatim uvezena ova iz Italije, sređena i ofarbana. Motor 2,0 litre.
 8. Dobro bre klinci (<50), što offujete temu. Ja sam dobio na poklon takve sa logom Alfe ali imaju imbus šrafić da se spreči skidanje...
 9. Al ste se raspisali. Ja u poslu, pa ne stižem da obiđem moju ”garažu”... Za hill holder ne znam šta je rešenje. Za EGR ću videti sa majstorom. Vidim da to nije menjano otkad je kod mene. Imam sto prečih stvari ovih nedelja, a auto radi, ide, moraće da sačeka...
 10. Evo: remenica je već menjana na velikom servisu u maju 2019. Od tada sam prešao oko 18.000 km. Brizgaljke su remontovane prošle godine, onda ostaje moguć problem trzanja pri 1.500 o/min: EGR ventil...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...