Jump to content
FAS Euroauto Goran

Grafit

Members
 • Content Count

  355
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Grafit last won the day on May 30 2019

Grafit had the most liked content!

About Grafit

 • Rank
  Regolari
 • Birthday 12/18/1964

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad

Previous Fields

 • Garage
  Alfa 159 1,9 JTD, tamnocrvena

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja sad da kupujem EV razmišljao bi samo o polovnom BMW i3 sa pomoćnim motorom (ima mašinu od 700 ccm od skutera). Njegov domet na el. pogon bi mi bio dovoljan za svakodnevne potrebe + ne bi bio opterećen da li je baterija puna ili će me ostaviti negde na putu. A kad par puta gorišnje idem van grada, pa i na more imam u kolima agregat koji će dopunjavati bateriju i produžavati domet mog EV-a. Sada im se cena kreće oko 15.000 €, skoro pa pristupačno.
 2. Ja kad sam ugradio multimediju, bluetooth mi je trošio oko 0,3 A i to je praznilo akumulator. Proveri još jednom multimediju, za svaki slučaj.
 3. Ja bih rekao da nisu, tj. ja ne vidim razliku kad gledam. A na kolima su već 2,5 godine. I na više mesta je zacepljena, od udaraca. Na šta bi tek ličila farba da nije bilo folije...
 4. Baš moćno izgleda. Toplo ti preporučujem da zalepiš providne folije na vrata. Da ga sačuvaš od lupanja vratima na parkinzima, pogotovo što je tako širok. Imaš majstora za to u Laze Nančića, Dušan, tel: 060 491 69 35. Meni za 159 je koštalo 17.000 dinara pre 2 godine. I mislim da vredi svaki dinar.
 5. @PremieRacing Haha! Taman sam hteo da komentarišem tvoju belu aždaju i kako si ostavio jedva dovoljno mesta za jadnog belog Punta sa desne strane. Ma tvoja koleginica i ja se znamo sto godina i sve ide u rok službe. I moja je ideja bila da joj proverimo nivo ulja u motoru posle vožnje do mora i nazad. Za svaki slučaj, pošto ko zna kad je to zadnji put gledano. Kod mene na Alfi je prijavio manji nivo ulja posle oštrije vožnje do mora i nazad i pređenih 1500 km. Dosuo sam oko 0,5 litre.
 6. Imao je dva kupea, oba slupao, jedan je i izgoreo. A sada ima baš ovakav, beli, targa model = Zagato.
 7. Ima jedan ovakav beli u N. Sadu. Retko se vozi, stoji u garaži.
 8. Grafit

  E-Bike (DIY)

  @igor0511 Imaš na kupujemprodajem neke iz Inđije (čini mi se) koji rade konverziju tvog bicikla na ebike. Imaju više nivoa snage, radijusa itd. Izguglaj... Ja uzeo ovaj polovnjak za 380 evra pre par meseci. Lepo se vozi. Lako postigneš na ravnom 20 km/h, a otpor na pedalama je prosto ”neprijatan”, kao da si nizbrdici, pa se bicikl brže kreće nego što ti možeš da vrtiš pedale. Radijus 50-ak km.
 9. Sve se da pokvariti, samo je potrebna politička volja...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...