Jump to content
FAS Goran

Grafit

Members
 • Content Count

  443
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Grafit last won the day on May 30 2019

Grafit had the most liked content!

About Grafit

 • Rank
  Regolari
 • Birthday 12/18/1964

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad

Previous Fields

 • Garage
  Alfa 159 1,9 JTD, tamnocrvena

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Ivan Upoznao sam davno čoveka koji je deminirao minu, negde oko Vukovara, stavio je u Stojadina, seo za volan i zalupio vrata. Nema jedno oko, par prstiju i prilično je gluv...
 2. @Dule 021 Ja sam imao isti problem kad sam u moju Alfu ugradio Pioneer multimediu. Isto je vuklo oko 1A u „ugašenom” stanju. Šta pravi problem: bluetooth stalno traži da li ima uređaja u kabini koji bi da se povežu sa njim. Tako da mora preko brave, bar je kod mene tako bilo rešeno.
 3. Ne znam da li sam zalutao u ovu rubriku, ali ja bi da okačim...
 4. Ja sam upravo nalepio zaštitnu foliju na moj 500L, na sva vrata. Jer su bokovi najviše izloženi bahatim udarima vratima. Cena, prava sitnica, 293 €. Folija je debljine 0,195 mm, neka PPF folija (ako sam dobro zapamtio), samozalečiva. Ako se izgrebe nekim granjem ili slično, posle stajanja od par sati na suncu, ogrebotine nestaju. Ugradio/zalepio Dušan iz Laze Nančića 24, Novi Sad. On se time bavi godinama. Naprimer, Trio motors (prodaja Isuzu vozila) rade takve stvari kod njega. Potrebno je da 24 h auto ostane kod njega.
 5. Vreme kad se, na samim počecima, fotkalo foto-aparatom, razvijali filmovi, pravile fotke, skenirale fotke i eto, već može prelom časopisa. I kad napr. Sale Uglješić i Zoki Živkov odu do Ženeve nekim test automobilom, pa se vrate natovareni katalozima i gomilom potrošenih filmova. A onda posle nekoliko godina CD-i sa profi odrađenim fotografijama. Pa sajtovi sa pristupom samo za novinare. A brzina neta . . . bože sačuvaj. Toliko je bio spor net da fajlove za štampu narežeš na CD, u kola, pa u Suboticu... Martin Candir i Zoki odu na F1, pa Candir stuče stotinjak filmova za vikend. itd. itd.
 6. Perica, da, jedan sasvim normalan lik... (Sretali smo se dok je pisao za Vrele gume. Redovno je svraćao do redakcije.)
 7. Muškarcima zabrana vožnje do 21. godine... Onda treba i zabrana bilo kakvog vojnog angažovanja do 21. godine, jer ako nije sposoban da sedne za volan do 21, onda nije sposoban ni da ”nosi” pušku...
 8. Jel znaš da se u nedelju 2. X održava Car & Coffe u Beogradu? Tvoj Avantime je baš primerak za takav skup. Mislim da je rok za prijavu danas do ponoći.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...