Jump to content
FAS Euroauto Goran

Grafit

Members
 • Content Count

  293
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Grafit last won the day on May 30 2019

Grafit had the most liked content!

About Grafit

 • Rank
  Regolari
 • Birthday 12/18/1964

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad

Previous Fields

 • Garage
  Alfa 159 1,9 JTD, tamnocrvena

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Čitajte opis: https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/17015416/alfa-romeo-146-squadra-volante
 2. @Quadrifoglio Verde Ima jedna priča da su 60-ih godina u Savinom selu (blizu Kule, Vrbasa) nastradale dve babe u avionskoj nesreći dok su čuvale ovce... Jedriličar je morao prinudno da sleti zbog gubitka visine na poljanu gde su babe bile sa ovcama i bešumno im došao s leđa i pokosio.
 3. Ja sam pre dve godine kupio dva slična nosača za felne u Uradi sam u N. Sadu. Cena, čini mi se, 1.800 dinara. Bez te kese. Na njima bile 18” od AR 159, 235/45 bez problema stajale. To se pomalo klati, ali je tolika težina da nema gde da ”ide”. Skroz zadovoljan.
 4. @Woodoo TAM ima bolje rešeno mesto za tablicu... (Kako to Italijane bolje reše, videti napr. Alfu 159) @Axic Što se tiče gledanja filma ima ono: - Dođi do mene. - Neću. - Dođi. - Neću. - Što nećeš? - *ebaćeš me. - Ma neću. - Pa što onda da dolazim...
 5. Grafit

  Kuda ide ovaj svet?

  @ivan.ik I taman da pogledam na tviteru, kad ono skinuli...
 6. Čini mi se da sam već pisao na ovu temu, probne vožnje automobila sa proba tablicama. Kad sam 1986. godine išao u Štutgart da kupim polovnjak, na jednom Fordovom placu smo odabrali jedan Taunus. Prodavac je otvorio knjigu, upisao moj broj pasoša, vreme početka vožnje, koje je vozilo, broj tablice, izvadio tablicu i nakačio je na kola. Obavili smo probnu vožnju, vratio je tablicu u fioku i upisao vreme kraja vožnje. Znači, u međuvremenu je prošlo 34 godine, a kod nas se još uvek ne priča o takvoj mogućnosti za prodavce vozila... Šta reči...
 7. Ako smem da dodam: Totti alias Čak Noris
 8. A sledećih 20 godina je ključno...
 9. Grafit

  Kuda ide ovaj svet?

  Meni je sumnjiva i Pošta i Carina. Ja se zbog ovoga raspitujem da li je moguće, na primer, u Segedinu zakupiti poštanski fah i da se tamo primaju pošiljke. Čim se unormali situacija idem do Segedina, pa ćemo videti...
 10. Lepo, lepo... I da te dobro služi... I ja volim da mi se auto bar malo razlikuje od drugih, ovo nije ništa preterano. Jedino moram povuči crtu, ovaj miris Areon je previše.
 11. Apropo onog bicikla i ekonomije, grafit koji je jedno vreme stojao na SPENS-u: Ne piješ, ne pušiš, ne voziš kola, znači izbegavaš da platiš porez!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...