Jump to content
FAS Goran

Grafit

Members
 • Content Count

  534
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Grafit

 1. Grafit

  Kuda ide ovaj svet?

  @The Punisher Da u Švajcarskoj je to normalno, ali imaš jedan par tablica koje fizički možeš staviti na jedan automobil. A ne da u isto vreme voziš oba automobila. Zašto to kod nas nije dozvoljeno... Zato što policija ne bi znala ko je napravio prekršaj/sudar. Iako si ti, jedan čovek, vlasnik tih tablica. A ovo u bosanskom slučaju je stvarno opasno, zamisli neko napravi saobraćajku i pobegne, a nekog drugog sa istim tablicama jure za to. Nadam se da toga nema kod nas.
 2. Grafit

  Kuda ide ovaj svet?

  Ne znam da li je za ovde, ali ovo ne bi smelo da se događa...
 3. Aston Martin DB5, James Bond 007 Sad ću da mu pravim garažu...
 4. Grafit

  Kuda ide ovaj svet?

  Meni su sa Brava i 159 krali antene, pa sam stavljao šraf i deblju, čvrstu bakarnu žicu (jbg živim pored osnovne škole). A davno sa Ford Taunusa skinuo mi neki klinac šrafcigerom znak sa gepeka. Naravno dobro ogulio boju sa istog...
 5. Da, mogao sam uštedeti na usluzi Agencije, ali sam posebno alergičan na šaltere, redove i FT1, pa kad god mogu to rešavam ovako. Generalno sam iznenađen „vrednošću” automobila starog 30 godina.
 6. Ja sam pre mesec dana platio prevod za moj BMW, 1994. godište: notar = 1.440 din. porez na prenos aps. prava, takse, nova saobraćajna = 11.880 din. usluga agencije + provizija banke = 3.280 din. Sve ukupno 16.600, za auto star 30 godina...
 7. Kad smo već off... Tri priče: 1. Ženska proda stari Yugo jer se počeo svaki čas kvariti, pa da uštedi na popravkama. Kupi novu Corsu, iznajmi garažu, plaća non-stop kasko, i za 14 godina napravi 14.000 km... 2. Kumovi 4 godine traže auto koji malo troši, što znači ”mora” dizel, rizikovaće moguće kvarove turba, plivajućeg zamajca, začepljenje DPF-a itd. jer prelaze 3-4.000 km godišnje... 3. Ja prelazim 9-10.000 km/god. Trenutno imam 2 automobila. Jedan troši 4,5-6,5 l/100 km, drugi minimum 13 l po gradu... I svi zadovoljni malom potrošnjom...
 8. Ne znam da li ste gledali na Youtube kad u Brazilu TV reporter i neka ženska zaustavljaju slučajne prolaznike. Pa kad neko stane, ženska ga zažvali. Kad ga pusti, reporter pita čoveka kako se zove, pa pita nju, a ona: Rikardo...
 9. https://www.classicandsportscar.com/gallery/21-bmws-were-never-made-0
 10. To je bila opcija na starijim kolima. Naprimer na Ford Taunusu ostaviš „uključen” levi (ili desni) žmigavac i kad se izvadi ključ iz kontakt brave svetle leve (ili desne) pozicije. Danas baš i neće pola LED pozicije potrošiti mnogo struje.
 11. Kupio danas za kumčeta... Dexy co, 1.800 din. Deluje mi kvalitetno. Samo razmera nije nešto, pošto je po njima Bugatti manji od 911.
 12. Mislim da si hteo da kažeš: bila je bolja cena, a sada je bUlja cena.
 13. Ja sam kupio dva slična stalka pre godinu-dve. Držim na njima 16” i 17” točkove. Dovoljno čvrst nosač, ne ljulja se. Mislim da je tada koštao ispod 2.000 dinara.
 14. Za Honde sklapane po Engleskoj generalno kažu da su lošije, zato što su Englezi umešali prste, tj. pojedini delovi se prave u Engleskoj. A ova starija Type R je verovatno brža zato što je lakša od sledeće generacije.
 15. Grafit

  Ručni časovnici

  @Nikola031 Čuj jednu, imam tih kutija... komada 4.
 16. @PremieRacing Hvala. Upravo tako. Honda je stvarno dobra, uživanje za vožnju. Sve cakum-pakum. A BMW kad se navuče prva, druga... Taj zvuk mašine, benzinca... Uh!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...