Jump to content
FAS Goran

ISV_01

Members
 • Content Count

  4060
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

ISV_01 last won the day on July 22 2021

ISV_01 had the most liked content!

About ISV_01

 • Rank
  Prominente
 • Birthday 02/06/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  NBG
 • Interests
  Biciklizam, putovanja, poljoprivreda.

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Nuova Bravo 1.9 mjet 8v 120ks

Recent Profile Visitors

2429 profile views
 1. Tja, Nivi kad daš gas motor iskače napolje, nema vibracija sem te trenutne kad se otisne iz motornog prostora. Ostalo je uglavnom vrištanje okoline i vlasnika.
 2. Raspitajte se u prodavnici B&O uređaja (Bang&Olufsen) jer oni imaju servis mislim da se zove Aleksovski (davno sam bio) ali znam da čovek koji radi u servisu servisira i BOSE zvučnike, B&O zvučnike i slične ne-baš-čestu muzičku elektroniku. Tu sam servisirao B&O slušalice davno. B&O prodajni centar je: 011-3036424 pa pitajte za lokaciju servisa, možda su ga premestili.
 3. Ja ne smem ni da zamislim sada kakav mi je bord...žena vozi do vrtića 1km, ukupno 2 tamo-amo. To je skoro to na dnevnom nivou. Više me brine DPF nego potrošnja goriva, moraću češće ove aditive i da ga gazim predveče na AP da se počisti. A to i te kako utiče na potrošnju.
 4. Aaaaa, pa ti možeš i 18K da staviš...keramika, šrafovi, ovo ono, baba do pijace, sve se gleda
 5. Udar, zamor materijala, ranije loše centriranje...previše faktora. Da je od početka auto kod tebe možda bi saznao.
 6. Bome velika ta crvena zona. Zjapi pošteno trap :/ Ajd da i to najzad rešiš, u poslednje vreme kod tebe samo opravke, kao nekad kod Flexa (btw jer živ taj čovek ili se prodao sa Audijem?!)
 7. Ne valja naravno. Ja sam naučen od stare garde da ipak valja vozilo da odradi oko 3-5min pa da se pođe, posebno kada je hladnije vreme. Taman dok se očiste stakla, lišće, bar vizuelno provere gume i opsuješ ako te neko ogrebao dok je auto uredno parkiran.
 8. I tako, 197.640km na satu, 5g posedovanja i malo manje od 41.5K pređenih za pomenuto vreme, došlo vreme za veliki servis i još par..pa recimo sitnica. Veliki servis sa kombinacijom INA + Dayco (+tražio da mi zameni sve remenice, bile dobre ili ne), mali servis kompletan, zamena antifriza, zamena nekih semeringa (verovatno radilice), zamena stabilizatora (svoje doneo koje vucaram već par godina, marka FAG), kupljena nova i zamenjena zadnja leva kočiona klešta, kupljene i stavljene nove zadnje pločice Galfer HP (diskovi dobri), zamenjene obe sajle ručne kočnice, čišćen EGR, samo naplaćen zadnji levi ležaj (ugrađen bio ali nisam tad platio već sada). Pošto sam doneo svoje stabilizatore i pločice, tu su ruke naplaćene. Sve skupa sa rukama, 67.000 rsd. Ulje u menjaču sledeće godine na malom servisu. Pali sedi vozi.
 9. ISV_01

  Biciklizam

  Odlična vožnja ! Priroda u ovo doba zaista pokazuje koliko je nanadmašan umetnik, a i temperatura je prihvatljiva za vožnji, posebno MTB.
 10. Za Bravo II ne znam da je išao sa CD čardžerom ali je išao sa običnim fabričkom CD plejerom i CD mp3 plejerom. Mp3 ima oznaku levo bočno, kod ulaza CD diska, obični nema. Vidi Microlink CD emulator ako ti je do mp3 muzike a imaš običan CD plejer (samo Audio diskove) ili izvadi taj i stavi fabrički radio koji čita Mp3.
 11. Isto kao i Niva. Tolika je aerodinamika dobra da nizbrdo koči šoferšajbnom dok je u leru bez povećanja brzine. Legende pričaju da njena šoferka južni vetar razbija na istočni i zapadni
 12. ISV_01

  Biciklizam

  Kao što kaže kolega Martin, odstupanja na GPS uređajima "rekreativnog tipa" (ručni-sat gps, telefon, GPS navigacija i sl) ima odstupanja pod krošnjama, zavisno od konfiguracije terena i smetnji. Znam kada mi radimo sa GPS u geodeziji koji imaju i osetljiviju antenu i mm preciznost, krošnja drveta, konfiguracija, visokonaponske žice pa i vremenski uslovi znatno utiču na GPS tog tipa, možeš misliti kako je kod tih sa manjom osetljivošću i preciznošću.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...