Jump to content
FAS Goran

ISV_01

Members
  • Content Count

    4534
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

ISV_01 last won the day on July 22 2021

ISV_01 had the most liked content!

About ISV_01

  • Rank
    Prominente
  • Birthday 02/06/1987

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    NBG
  • Interests
    Biciklizam, putovanja, poljoprivreda.

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Nuova Bravo 1.9 mjet 8v 120ks

Recent Profile Visitors

3225 profile views
  1. Ja sam "vadio" Fiat CODE sa mog skakavac ključa pre oko godinu dana, 50e s tim da je to bila cena za mene. Ključ i daljinac mogu biti samo skuplji..
  2. @ostoja Setih se kolege R16 original sa cepovima Bravo 16 celicare original Bravo
  3. Bravo Sport felne 17" Apsolutna bagatela. Ko moze, sredice ih. Telefon ne vidim, verovatno samo KP poruka
  4. Baterija u projektoru, ima senzor kad su vrata zatvorena pa ugasi. Zanimljiva stvarcica ali nju NISAM porucivao....ajd da vozim aBrata a ne obicnog Fikusa pa ok, al da to stavljam na skoro pa klotaru nekako ne ide...
  5. Cek cek, na Bravu nisam nigde primetio da se negde 'resetuje' obavestenje za detekciju probusenog pneumatika. Pretpostavljam da se resetuje automatski (pricam za indirektni sistem, ne za aktivni tpms)
  6. Razmisljao sam ali zahteva kupusanje ili egzibicije sprovodjenja kablova sa nekog kabla od ambijentalnog osvetljenja, tako da sam od toga lagodno odustao. Jest jeftinija i ne-bas-dobra izvedba aftermarket osvetljenja, no meni je ok. Nije napadno jaka, cak prijatna.
  7. Prag prednjih vrata. Nisam zeleo kao na zadnjim da prati konturu jer mislim da bi mi odvracalo paznju.
  8. Kod mene je menjac tesko ubacivao u 1.,3., u ostale ok. Bukvalno kao da ima otpor ili knedlu. Zvuk se nije nesto menjao, bar ne mogu sa sigurnoscu reci da sam primetio razliku. Da napomene da meni fizicki nije otisao sinhron, zubcanik, meni je otisao ceo menjac zbog fals ulja pa se tako ponasao. Do te mere da je bilo opasno brze saltati pri npr obilazenju iz 2.u 3. jer sam se plasio da nece ubaciti uopste. I obavezno je 'kvrcno' (metalni zvuk) pri brzem saltanju. Taj stari robusni C530 iz Brava dizla je ubila voda u losem ulju.
  9. Evo, ce ti reci covek koji je promenio bezmalo pola auta, sad je skoro NOV NOV NOV @Branislav
  10. Ako mislis na dizele i gore pomenutu Deltu, koliko sam se nacitao Ivanovih postova, C635 je isao u 1.6 dizele (restyle Bravo i Deltu, Guliettu), a jedino je M32 isao u dizela sa robotizovanim menjacem ako se secam. Nista cudno, moze i dobar menjac da rikne, posebno ako ti uvale fals ulje kao kod mene C530. 5.b E sad, Abarth ne kupuju da bi ga milovali po putu a i realno pola tih 'ricera' cima i cupa manuelni menjac dok saltaju...
  11. Verovatno ne, pre bih rekao da je problem pritiska u karteru (vec pomenut DPF) ili pumpe ulja odnosno neceg sto utice na samu pojavu tog simbola - podmazivanje, pumpa, pritisak u sistemu i slicno. Hippteticki, ako je sve ispravno sem dizni, imao bi cesce regeneracije DPFa (brze prljanje sistema) i zasigurno jacu smesu sto bi verovatno uzrokovalo bojom dima na izlazu. Mozda bi uticalo i na jacinu kompresije ali nisam majstor da bih to mogao reci, samo nagadjam. Sto se dima tice, beli moze poticati od antifriza i/ili kondenza. Kakvo je stanje antifriza ?
  12. @Jovann Pozdrav i dobrodosao na forum. Nisam siguran sa kojom bi konkretno tematikom zapoceo ali ovako: GP 1.3 Gasi se u voznji GP 1.3 problem sa snagom EVO lampica za ulje Po meni licno: -za gasenje i nemiran rad je nesto oko dotoka goriva i ubrizgavanja (dizne, filter, pumpa goriva i sl) ili eventualno senzora (MAP, MAF) -DPF ume praviti probleme ako nije ciscen pa dize pritisak u karteru. Kod Opel Corse se manifestuje cesto paljenje lampice za ulje i ume da zezne pumpu ulja. Kakvo ti je stanje istog ? -Bio na dijagnostici ?
  13. Jedna od stvari koje ce mi najmanje trebati a i trenutno nikad ne koristim - radio. Koliko god bilo lako i mozda isplativo da ugradim Android u Brava, jeftinije mi je povremeno narezati CD i pikam dalje. S tog aspekta, da ne slusam gomilu reklama, isecene pesme i vesti iz minuta u minut, toplo savetujem neku mjuzu na usb i uzivaj Koliko vidim, sve se poklapa sa misljenju ljudi iz mog kraja koji imaju isti model u top opremi i vec ubili godinu dana u njemu - samo reci hvale.
  14. Da ne bude sve tako bajno i idealno, evo malo rezultata krize Need for Speed-a iz klinackih dana, koje su se prelile u krizu polu-srednjeg-doba. Kod mene popularan naziv je 'Seljana mod'.. A koga interesuje naruceno: link (aliexpress aplikacija) Najskuplja stvar je fiber opticki kablic, moze se naci po netu i posebno naruciti ako zafali.
  15. Menjaj to druze, nemoj glava u torbi zbog 'bubca'. To je negde gadno ocesana, nabijena ili jednostavno defekt same gume. Ma i da ne nadjes novu takvu gumu uzmi bilo koje 2 iste zimske i vozi, svakako bolje nego sa tom defektnom.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...