Jump to content
FAS Euroauto Goran

mlnmnc

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

About mlnmnc

 • Rank
  Il Nuovo

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Punto 1.2 Sporting, 16v, 2002god, 59kW, 6 brzina

Recent Profile Visitors

686 profile views
 1. Imam problem sa Fiat Puntom mk.2 2002g, 1.2, 16v. Naime, kada startujem auto kad je hladan motor čuje se neko škripanje, a kad se malo zagreje više se ne čuje to škripanje. Da li je to druk ležaj ili nešto drugo?
 2. Imam sličan problem sa Fiat Puntom, samo što kod mene se čuje to neko škripanje dok je hladan motor bez obzira da li stiskam kvačilo ili ne. Posle nekoliko minuta vožnje prestaje taj zvuk..
 3. Kako da uključim zadnji brisač a da ne prska? Fiat Punto 2, 2002.godište je u pitanju.
 4. Bilo je od pomoći svakako. I hvala na tako iscrpnom odgovoru Dakle, malopre sam došao od majstora i ispostavilo se da je jedan kabl od svećice bio malo pregrižen, verovatno od miševa. Majstor ga je zalepio trakom i sada ne da vuče nego lepi za sedište Ali me je ipak posavetovao da promenim sve kablove, što ću i učiniti. Hvala svima na odgovorima, i pozdrav!!!
 5. Sad sam ga vozio malo duže i primetio sam da mi "štuca" samo kada je hladan. Kada se posle zagreje nemam tih problema...
 6. Kupio sam te i postavio ih i sad mi se na momente uključuje check engine, koji mi se nikad nije uključivao od kad imam auto a to je od 2013... A štucanje kad treba da ubrza iz manje brzine u veću se i dalje nastavlja, sad još gore nego sa starim svećicama...
 7. Do sada sam imao Denso XU22EPR-U, koje sam platio 580 dinara po komadu. Koje su bolje, Denso ili NGK?
 8. Koje svećice da kupim za auto iz potpisa? Prošli put sam ih menjao 2018. zato što mi je štucao auto, nije lepo vukao i prilikom zamena svećica taj problem je nestao, ali sada se ponovo javio... Šta predlažete, dao bih i koji dinar više samo da budu kvalitetne. I da li nakon 3 godina moraju da se menjaju svećice ili sam ja naleteo na neki krš?
 9. Pitam zato što od kad sam kupio auto, a to je bilo 2013. nisam niti menjao niti dolivao ulje. Da li ono može za ovih 8 godina, barem koliko je auto kod mene bio, da izgubi kvalitet?
 10. Da li bih trebao da dospem još ulja ili je ovo dovoljno? U pitanju je auto iz potpisa.
 11. Izgleda da je do alternatora, tj. da on ne puni dobro. Uključio sam auto, uključio klimu, svetla oborena + duga, city servo, radio, grejač što greje zadnje staklo, sva četiri migavca i kada sam postavio unimer, očitao mi je 11,7V koji su se polako povećavali do 12,5V a možda bi još više ali ja sam posle nekih deset minuta prekinuo, a pre nego što sam ga upalio bio je na 12,07V.... Koliko bi me koštala popravka kod majstora?
 12. Proverio sam punjenje, to je ok, nekih 13,9V mi je prikazivao unimer dok sam sve živo uključivao. Kako to da ispravim ako je pogrešno?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...