Jump to content
FAS Euroauto Goran

mlnmnc

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

About mlnmnc

 • Rank
  Il Nuovo

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Punto 1.2 Sporting, 16v, 2002god, 59kW, 6 brzina

Recent Profile Visitors

773 profile views
 1. @Ivan Zaboravio sam da napomenem da samo benzince gledam. Dizeli me ne interesuju. Nisam neki adrenalinski zavisnik pa da ga ganjam ko lud a nisam ni od onih koji bi ga koristili od tačke A do tačke B. Negde sam u sredini. Bitno mi je da mogu da kad krenem u preticanje da se ne plašim da ću ga obilaziti večno. P.S. Opet da ponovim pitanje, da li se primeti značajnija potrošnja ovog od 120KS u odnosu na 90KS?
 2. Da li se oseti velika razlika u potrošnji goriva između 90 i 120KS kod Fiat Brava? I koji biste mi preporučili? Da li bih osetio značajniju promenu ako kupim Fiat Bravo od 90KS u odnosu na mog bivšeg auta Fiat Punta 1.2 80KS?
 3. Da li je nešto tromiji u odnosu na benzin, tj. oseti li se značajnija razlika u vožnji?
 4. Da li neko vozi na metan? Isplati li se kupovati takav auto i ako da, da li gledati one sa fabričkim metanom ili to i nije toliko bitno?
 5. Šta je bolje uzeti sada zbog ove situacije u svetu, dizela ili benzinca?
 6. Hvala puno na ovom sajtu!
 7. Ovaj iz potpisa, Fiat Punto 1.2 16v, 2002god, 59kW/80KS
 8. Imam jedno veoma laičko pitanje, kako da saznam da li mi je auto Euro 2, 3, 4...?
 9. A šta mislite o VW Polo 4. generacije? Ako bih uzeo njega koji motor se pokazao kao najbolji i da li da uzmem benzinca ili dizela? Vidim da mogu da se nađu za te pare.
 10. Koji auto kupiti do 3000e? Bitno mi je da nije veliki potrošač, cena registracije maksimalno do 25.000 dinara. Razmišljao sam o Fiat Bravo modelu, pošto sam po nekim recenzijama video da je on najbolji za te pare, mada može preporuka i za neki drugi auto, tipa Opel Astra H, Fiat Croma, Škoda Fabia itd..
 11. Imam problem sa Fiat Puntom mk.2 2002g, 1.2, 16v. Naime, kada startujem auto kad je hladan motor čuje se neko škripanje, a kad se malo zagreje više se ne čuje to škripanje. Da li je to druk ležaj ili nešto drugo?
 12. Imam sličan problem sa Fiat Puntom, samo što kod mene se čuje to neko škripanje dok je hladan motor bez obzira da li stiskam kvačilo ili ne. Posle nekoliko minuta vožnje prestaje taj zvuk..
 13. Kako da uključim zadnji brisač a da ne prska? Fiat Punto 2, 2002.godište je u pitanju.
 14. Bilo je od pomoći svakako. I hvala na tako iscrpnom odgovoru Dakle, malopre sam došao od majstora i ispostavilo se da je jedan kabl od svećice bio malo pregrižen, verovatno od miševa. Majstor ga je zalepio trakom i sada ne da vuče nego lepi za sedište Ali me je ipak posavetovao da promenim sve kablove, što ću i učiniti. Hvala svima na odgovorima, i pozdrav!!!
 15. Sad sam ga vozio malo duže i primetio sam da mi "štuca" samo kada je hladan. Kada se posle zagreje nemam tih problema...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...