Jump to content
FAS Goran

mlnmnc

Members
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

About mlnmnc

 • Rank
  Regolari

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Bravo 2007, 1.4 benzinac, 66kW 90KS

Recent Profile Visitors

1251 profile views
 1. Pozdrav! Da li se može naknadno ugraditi ovaj indikator, ili nešto slično njemu, za vozila koja to nemaju? Negde sam čuo da postoje pametne kapice, ali nisam našao da mogu slati signal u kabini. Fiat Bravo 1.4 2007g, 66kW 90KS.
 2. Pozdrav ljudi! Sinoć u toku vožnje mi se upalila check engine lampica. Kada sam priključio OBDII dijagnostiku, izašla mi je ova poruka, na slici. Obrisao sam grešku i sada mi se više ne pojavljuje ta lampica. Da li bih trebao da odem kod majstora ili je neka sitnica u pitanju? U pitanju je auto iz potpisa.
 3. Pozdrav! Da li neko može da mi kaže čemu služi ovaj lim i da li je neophodan? Rasklimao mi se i kada upalim auto baš se čuje. Da li smem da ga skinem? Fiat Bravo 1.4 2007g, 90KS
 4. Druga generacija. Ne znam ni ja za motore, zato i pitam koji se najbolje pokazao.
 5. Polovan. Kakvi su što se tiče potrošnje?
 6. Pozdrav ljudi, šta mislite o Hyundai i30? Uzeo bih nekog benzinca, pa ako može neki savet na šta da obratim pažnju, koji motori su se najbolje pokazali...?
 7. Prošle godine sam ga kupio. Ali čuo sam iskustva od ljudi da je motor trom i da troši ulje, što sam se i uverio, samo kasno sam došao do te informacije..
 8. Da li na Bravu 1.4 90KS, 2007g. postoji indikator koji nagoveštava da je nizak nivo ulja u motoru, tj. da li se pali neka lampica? I da li je normalno da za 3.500 kilometara motor potroši jednu litru ulja? Znam da većina ovih motora sa 90KS troši ulje, ali me zanima da li je ovo mnogo?
 9. Je l' realno da ovaj lik traži 60e za ovaj radio, koji je čini mi se isti kao moj, nije mp3... Ne piše cena, ali sam ga ja kontaktirao. Radio
 10. Pozdrav forumaši! Kupio sam multimediju pa mi je sada radio višak. Zanima me za koliko para bih mogao dobiti za njega? Radio je u potpunosti ispravan. Hvala unapred!
 11. @ISV_01 Ta poruka nije bila namenjena tebi nego Tadeju, pošto se iščuđavao što sam postavio ovo pitanje
 12. Da si možda pročitao negde, znao bi da većina nas koji imamo Brava, mučimo muku sa automatskom klimom, tj. tim motorićima. Posle čitanja raznoraznih postova o rešavanju tih problema i sugestije majstora koji se tim bave, presela mi je automatska klima.. Na mom prošlom autu, Puntiću, sam imao manuelnu klimu i radila je odlično a i nisam neki ljubitelj digitalnih klima, bitno mi je samo da to radi kako treba. Koliko bi me koštao remont kompletne klime? I da li može preporuka za nekog ko to radi?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...