Jump to content

Axic

Members
 • Content count

  6906
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Axic last won the day on October 30 2018

Axic had the most liked content!

About Axic

 • Rank
  Pikac
 • Birthday 03/13/87

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/59680-punto-12-16v-hlx-nemac/?p=912501
 • Yahoo
  milos_axa@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Punto 1.2 16v HLX, Fiat Punto 1.3 16v Multijet Dynamic

Recent Profile Visitors

4148 profile views
 1. Kablovi možda. Meni se desilo kad je jedan kabl probio počeo da treperi check engine i krenuo da gubi snagu i kao da trokira i radi na 2 klipa.
 2. HX8 ili Ultra. Ja ovaj HX8 već dva puta sipao u 1.3 mjet i nastavljam s njim.
 3. Lybra Taxi

  Bogme je veliki taj vaš majstor Bure kome treba da ljubite.... ruke naravno, nemoj da rimuješ i pomisliš nešto drugo.
 4. Fiat Idea 1.4

  @neshtry i ja sam skoro 2m visok, 3 cm ispod ako ćemo precizno a sedište kad namestim po sebi iza može sesti samo Nik Vujačić jbg.
 5. Fiat Idea 1.4

  Sve u skladu s potrebama i mogućnostima.
 6. I kod mene za 5 godina samo balast, sijalice i dalje iste boje, nisu popustile. Imaš 3000k preko alija ali ne znam koliko je to belo ili žuto kad posle nekog vremena "nalegnu". Ako si voljan da poručiš i isprobaš pratim pa ću i kod sebe da promenim ako se pokaže 3000k kao fabrička boja sijalice.
 7. Fiat Idea 1.4

  Ja ne znam šta tebi marko toliko znači ubrzanje i odziv na gas u gradu gde su konstantne gužve i ograničenje uglavnom 50 km/h. Pogotovo što auto verovatno koristiš 90% godišnje za vožnju po gradu.
 8. Skupa rabota taj night breaker a traje smešno malo. Za xenone znaš i sam da ih od ugradnje nisi ni pogledao jer znaš da će uvek raditi, eventualno da pređe u ljubičasti spektar kad sijalica pokaže znake istrošenosti.
 9. Meni na Vidikovcu na tehničkom rekao upali maglenke i poziciju, ja to slikam i ne moraš da skidaš xenone. Ionako niko ne može da provali da li su kratka ili maglenke, sreća pa su tako lepo smeštene jedno pored drugog. EDIT: Menjaj tehnički, barem ih u BG imaš koliko voliš plus u temi kolege pišu gde je lakše da se prođe a gde smaraju i traže iglu u plastu sena za automobile od skoro 20 godina.
 10. Za emisiju izduvnih gasova ne mogu da te vrate jer će to početi da gledaju od 2021.
 11. Nisi mogao da prođeš sa maglenkama kao kratkim svetlima pošto su ionako u farovima? Eventualno da si skinuo xenone pre tehničkog pa posle vratio.
 12. P: Ugaona garnitura

  Kao što u naslovu piše, prodajem korišćenju ugaonu garnituru bez tragova oštećenja. Sastoji se od troseda, dvoseda i ćoška. Trosed se pusta pomeranjem 3 jastuka, dvosed ima ostavu za stvari. Duži deo 290 cm, kraći deo 240cm, visina 90cm. Cena 100€. Garnitura se nalazi u Bg, naselje Cerak. Kontakt i info na PM.
 13. Gedora stajling

  Dizajner Betmobila na aparatima
 14. @TeaseRNe znam da li ima za iOs ali ja Fuel log koristim duže vreme na Androidu.
 15. Punto 2 - metlice brisača

  Jednostavno taj zadnji će uvek tako da radi. Šta god da se uradi, menja gumica i slično ne može neko preterano poboljšanje da bude, morate da se pomirite s tim.
×