Welcome to Fiat-Lancia Club Serbia Forum

fb nalog 02.jpg

Za pisanje u bilo kojoj temi na Forumu neophodno je da se ulogujete. Ili tako što napravite svoj korisnički nalog na Forumu (klik na Sign Up i popunite polja), ili još lakše tako što se povežete sa Vašim Facebook nalogom.

Opet klik na ''Sign Up'', onda izaberite ''Sign In with Facebook'', izaberite da li želite na Forumu da koristite ime sa Facebook-a ili želite neko drugo ime, i to je to. Sve ovo klikćete samo prvi put, svaki sledeći put Forum je to automatski upamtio.

 

Povezivanjem na Forum dobijate mogućnost da učestvujete u diskusijama, postavljate slike, video klipove, dobijate notifikacije kroz Browser (da, isto kao na FB-u :) ), šaljete/primate privatne poruke, ''tagujete'' druge ljude kako bi odmah videli Vaš upis... Kao da ste postali deo jedne veeeeelike FB grupe sa trenutno preko 15.000 ljudi sa kojima razmenjujete stavove. :) 

Axic

Members
 • Content count

  6199
 • Joined

 • Last visited

About Axic

 • Rank
  Pikac
 • Birthday 03/13/87

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/59680-punto-12-16v-hlx-nemac/?p=912501
 • Yahoo
  milos_axa@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Punto 1.2 16v HLX, Fiat Punto 1.3 16v Multijet Dynamic

Recent Profile Visitors

3409 profile views
 1. @MS PK otkud tebi Dunlop? Jel ti to neko poklonio sa šarom od 0.73 mm?
 2. @Punto1.2 Naravno, nego na 4-5 godina svakako treba odraditi servis klime jer nakon tog perioda auto osetno slabije/sporije ohladi kabinu.
 3. Taj Classic iz KG nema sta nema. Na cemu god su mogli da ustede to su i uradili.
 4. @Trofeo Otprilike je svuda po gradu cena 2.000 dinara za punjenje i dezinfekciju. Toliko sam ja prosle godine platio. Ako nemas problema da ti negde pusta gas onda mozes slobodno da dopunis bilo gde.
 5. @dekirs koliko se secam yuhica sa foruma. Evo njegove teme.
 6. Gde to pitaš oženjenog čoveka sa detetom. Sad ne prelazi 2.500 obrtaja. Mani se priče o prodaji, vozi se i uživaj jer posle svega samo ti je to preostalo. OK.
 7. Sto ne bi video u delu foruma kupovina/prodaja koliko kosta kljuc. Ja sam za 10e kupio onu plastiku sa svim pripadajucim elementima, kljuc, dizalica... Ne verujem da ključ može biti više od 500 dinara a najbolje uzeti original da bi ti se uklopio uz plastiku. Vidi kod ovih npr.
 8. Tačnije 2L crvene G12 tecnosti (ne mora Paraflu) i 2L destilovane vode (mozda koji ml vise) jer u sistemu staje 4.2 L a mesa se u razmeri 50:50. To sto češe metal je možda zbog diskova, pločica, paknova upravo od stajanja.
 9. Skineš poklopac, izvučeš džek sa pripadajućom sijalicom i "kućištem", zameniši vratiš.
 10. U tom slucaju dopuna klime sa dezinfekcijom je oko 2.000 dinara tako da si spašen.
 11. Verovatno motorcic, probaj to sam da sredis, ne verujem da je kod Punta komplikovano kao kod Stila
 12. Da ne napravis jos gore ako budes skidao mehanizam.