Jump to content

Axic

Members
 • Content count

  7033
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Axic last won the day on October 30 2018

Axic had the most liked content!

About Axic

 • Rank
  Pikac
 • Birthday 03/13/87

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/59680-punto-12-16v-hlx-nemac/?p=912501
 • Yahoo
  milos_axa@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Punto 1.2 16v HLX, Fiat Punto 1.3 16v Multijet Dynamic

Recent Profile Visitors

4267 profile views
 1. Ali je nelogično da one ka Bulevaru Nikole Tesle sklanjaju jer šta će ljudi koji tu žive. Ispada da samo sa desne strane ko bude parkiran neće biti kažnjen a ostali hoće. Do sad ih nisu dirali i ne verujem da će jer je slična situacija u Džona Kenedija, Luja Adamiča i ostalim okolnim ulicama.
 2. Jer ima strelica samo za pravo, ne sme levo. Polukružno može tek na kraju ulice na onom semaforu.
 3. Prošle nedelje postaviše još dve kamere u Goce Delčeva, i to baš na mestu gde svi dolaze da jedu šiš ćevap. Za sad vidim da i dalje ne obraćaju pažnju na nedozvoljeno parkiranje u onoj traci gde je Taxi stajalište pa sve do semafora. Da li su ih postavili za čuveni prekršaj gde svi naprave zabranjeno skretanje levo i polukružno kad krenu ka Megatrendu ili zbog neceg drugog? Jedna je okrenuta ka hotelu Jugoslavija, druga ka hotelu Tulip Inn.
 4. Prošla i četvrta godina kako je Punto kod nas. Registracija 18.100 dinara, sve ispravno, provereno i brzo završeno na tehničkom. Nastavljamo druženje i dalje sa Puntišom.
 5. Ma OFF BRE!

  Totijev draži i lepši
 6. Ne znam što se bojiš metana. Kolega iz bivše firme ima petovratnog punta sa fabrički CNG-om i vozi se s njim bez ikakvih problema. Istina, gepek skoro i da nema ali to njemu nije bilo bitno, samo je gledao da pređe što više kilometara za najmanje para. Sa 800 dinara optrilike 230 -270 km gradske vožnje ako se dobro sećam.
 7. A šta mu pokazuju ovi listići? Neko EKO biiip ili...
 8. @vagenovac hvala za info, stvarno nisam znao da su u GP stavljali taj motor. Znam za GP EVO i Nuova Bravo sa 1.6 mjet.
 9. Mene više čudi kako 1.6 120 ks kad je GP pre EVO verzije bio samo sa 1.3 mjet (55 i 66kw) i 1.9 mjet 130 ks.
 10. Ispod suvozačevih nogu ti je ventilator. Imaš 3 šrafa koja ga drže i čini mi se još 2 koja drže reostat ali samo će ti se kazati kad budeš skinuo ta 3 glavna. Ventilator spustiš na dole ka sebi i isto tako posle i vratiš. Plastiku od mesta gde stoji filter kabine ne možeš da skineš jer je kod modela bez klime zalivena dok kod onih sa klimom ima 2 šrafa.
 11. @Ivan Na tvom mestu bih ostao na istom proizvođaču ulja, ništa ja tu ne bih dirao, samo menjao redovno i to je to.
 12. Ne znam što si se baš za taj tehnički vezao? Da je jedini pa i da te razumem, ovako imao si barem još 20 opcija u krugu od 5 km od hotela Srbija gde si inače. Dođeš, pitaš jel ovo može, ako ne može odeš kod drugog i neko bi te sigurno pustio.
 13. A što ne bi skinuo ventilator pa njega da očistiš i taj ulazni tunel vazduha.
×