Jump to content

Axic

Members
 • Content count

  6322
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Axic last won the day on September 27

Axic had the most liked content!

About Axic

 • Rank
  Pikac
 • Birthday 03/13/87

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/59680-punto-12-16v-hlx-nemac/?p=912501
 • Yahoo
  milos_axa@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Punto 1.2 16v HLX, Fiat Punto 1.3 16v Multijet Dynamic

Recent Profile Visitors

3538 profile views
 1. Zato Fiat ima prednost nad bavarcem, mada doćiće ubrzo i on na red, strpi se.
 2. @gorank82 Tek sad video pitanje NGK je stavio majstor i dao godinu dana garanciju.
 3. Možda je majstor skup ali je zato loš i nekvalitetno radi.
 4. Pošto su kočione pločiče bile prilično potrošene reših da ih zamenim, usput i stavili dobro poznati termostat od Renoa jerbo je u poslednje vreme kazaljka temperature počela sporije da dolazi do polovine i kratko se tu zadrzavala. Kao i uvek do sad, Euroauto umanjio cenu delova za 10%. Na benzincu sam Delphi pločicama zadovoljan jer su već 3 godine na autu i nisu pisnule od prvog dana pa sam i za dizela uzeo isto Delphi. Pločice 2.368, Vernet termostat 424, suma sumarum 2.792 dinara. Hvala još jednom koleZi @Dezurni koji je sve odradio i pregledao auto. POYY Ne nade.
 5. Jel ovaj nemac reče šajze za Musu? Izgleda da nije jedini koji misli da je Lancia sve samo ne lep auto.
 6. U zdravlju da te služi i puno bezbrižnih kilometara da pređeš sa njom. Nego ajde sad malo pojašnjenja oko motora i onog dela gde spominješ povlačenje. Jel to motor Isuzu sa lancem umesto kaiša i u kom opsegu povuče najbolje pošto spominješ turbo rupu?
 7. FLCS okupljanje u Novom Sadu

  @Milutin-NS JERI uJez sa Bentlijem, neki kolega sa foruma? 
 8. Ma samo da nije Wintera. @gile smederevo sta ću, kad sam te prosle godine smarao za letnje sve sam naučio
 9. @shomispc pa Tigar Sigura (bez rimovanja)
 10. @Skorpion Lepo bi bilo da svako ima mogućnosti da ima 2 seta felni i guma pa da iste menja 2x godišnje, međutim znaš i sam da je takvo vreme došlo da je jedan set guma (uglavnom zimske low budget) postao luksuz ili pak moranje.
 11. Radim i kuću gradim/kućne majstorije

  @marko.jovanovic nadji na google neki 2D i 3D online sajt u kom mozes sam da napravis raspored kakav mislis da bi ti najbolje odgovarao. Uneses dimenzije prostorije i samo ubacujes nameštaj, sam pravis zidove itd. I ja cu uskoro u drugom stanu morati da nešto pregradjujem i menjam raspored pa sam se malo vise angazovao oko tih ideja za raspored i kako ga najbolje iskoristiti. Sa strane desno ti je obelezeno kako se kreces iz 2D u 3D mode a sa leve strane stavljas nameštaj, zidove, prozore itd Pregradne zidove sa kamenom vunom i iznutra i gips pločama spolja je najbolje odraditi.
 12. Ne možeš da obuzdaš ljutu mašinu, šta ti je njemačko auto. Nego vidiš da se deda ne javlja, kako reče "Iš sotone sa motorima jačim od 1.6."
 13. Jel to 1.0 sa tri klipa što lepi za sedište?
 14. Srećno s novim autom i puno bezbrižnih kilometara. Auto ide dobro i čini ti se da leti zato što si seo u dizela i osetio njegove čari.
×