Jump to content

Axic

Members
 • Content count

  6952
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Axic last won the day on October 30 2018

Axic had the most liked content!

About Axic

 • Rank
  Pikac
 • Birthday 03/13/87

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/59680-punto-12-16v-hlx-nemac/?p=912501
 • Yahoo
  milos_axa@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Punto 1.2 16v HLX, Fiat Punto 1.3 16v Multijet Dynamic

Recent Profile Visitors

4196 profile views
 1. Delphi pločice na Puntu benzincu 4 godine nikakav problem, prošle godine menjao komplet diskove i pločice opet stavio Delphi i opet sve u najboljem redu. Na drugom Puntu dizelu zamenio pločice pre 2 godine, naravno isto Delphi i nemam nikakvih zamerki za njih. Moje su kupljene u Euroautu. Da tvoje nisu iz Euro07 pa su podvalili neki Delfi umesto Delphi?
 2. Ima li nekog da je zadovoljan delovima kupljenim u Euro 07? Od koga god da sam čuo da je tamo kupio delove uvek neki problem, čak je i Neša kačio za njih odakle uvoze delove i koliko se sećam beše neka Bugarska i Kina najviše pa se samo nameće kakav kvalitet delova može biti.
 3. Fiat Punto mk.2 - svetlo kabine

  Ovako izgleda sijalica, zaboravih sliku da postavim.
 4. @Milos1976 to možeš i sam da očistiš. Skini tu štop lampu koja ti pravi problem, vidi da li je uhvatila korozija pa malim parčetom šmirgle to očišti i isprskaj nekim kontakt sprejom.
 5. Fiat Punto mk.2 - svetlo kabine

  @savke85 u bilo kojoj prodavnici, C5W je oznaka, sulfidna sijalica, 10W jačina ali imaš i lh u LED varijanti ako hoćeš malo jače da svetli ali pogledaj dužinu, ako se ne varam 36 ili 39mm je dužina. http://tektion.rs/sijalice/12v/osram-auto-sijalica-standard-12v-c5w/
 6. @Lufti namerno sam uzeo crne iako ih je bilo i u sivoj varijanti ali mi se nije busio branik. Ovako samo kroz lajsnu i uklopilo se odlicno. Najbolje od svega sto se branik ne mora skidati nego na licu mesta izmeriš, izbušiš, kaneš malo super lepka na njima i odmah s desne strane u gepeku staviš centralu i zvučnik.Lak brz i prilično jednostavan posao.
 7. Videćemo kad dođe vreme za registraciju ali kad me do sad nisu vraćali za xenone, ne verujem da će za senzore koji se jedva primećuju.
 8. Napokon završih te parking senzore. Stigli iz daleke nam Kine još pred kraj 2018. nego hladnije vreme pa nisam stigao da ih ugradim. Namerno nisam naručio model sa ekranom nego uzeo samo sa zvučnikom jer me je mrzelo da se cimam oko provlačenja kablova do kontrolne table. Zvunik sam smestio s desne strane ispod fabričkog audio zvučnika, tik iznad svetla gepeka. Rade kao i svi ostali modeli, otprilike kad su na 1m od prepreke tad se aktiviraju i počnu da pište, neprekidno pištanje je na 10 cm od prepreke. Sledeći vikend najverovatnije zamena zimskih guma letnjim jer verujem da zime više neće biti.
 9. Može da bude to kao što je slučaj kod tebe @MS PK ali kod mene je taj iritirajući tup zvuk dolazio verovao ili ne od viljuške koja je imala luft. Kad sam zamenio obe repariranim prestalo je da se čuje i nikad više se nije vratio taj zvuk a proveravali smo sve oko nosača, poluosovina, menjača.
 10. Jel se preko tendera prijavljujemo kao pravno lice za obnovu Kraljeva ili može kako god?
 11. Ko se na mleko opeče taj i u jogurt duva.
 12. što je najgore sve češće viđam na automobilima od 20-30k € gume tipa Tigar, Riken ili pak Michelin, Continental ali sa šarom od 1-2mm ako se ono može nazvati šarom.
 13. Eto, cena im se i dalje ne menja.
 14. Ni kod mene Mitutoyo nisu ovakvi, jeste malo izbačeno ali ne ovoliko da baš bode oči i iskače. Inače će biti skoro 6 godina kako njih koristim, otprilike pred svaku drugu zimu kupim nove i nikad škripnuli, preskočili, ni zamrljali nisu a cena smešna 150-200 dinara po komadu na Bubnju.
 15. Neki sa jačim motorom i kukom atestiranom pošto namerava da kupi Alfu pa da ne plaća šlep stalno kad Alfa stane. Ovako mu lakše samog sebe na prikolici odšlepa.
×