Jump to content

knezevic76

Members
 • Content count

  313
 • Joined

 • Last visited

About knezevic76

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Location
  beograd

Previous Fields

 • Garage
  1.6 16v

Recent Profile Visitors

700 profile views
 1. Pukla je pri najvećem opterećenju. Kad stojiš i okreće točkove. I meni je pukla spona, druga marka auta, isto na parkingu.
 2. Benzinci vs. Dizeli

  I znatno teže boce za CNG od TNGa
 3. Mitsubishi Lancer glxi '92

  Prešlo se po cajgeru preko 400000km. U međuvremenu sređen anlaser, alternator i kupljen nov akumulator. Našao sam razlog što mu auto ide bolje na LPG nego na benzin. Baja koji je ugradio plin, ugradio je venturi umesto sekventa. Ajd, razumem, ušteda, ali je mešač za plin na ulazu ispred usisa smanjo prečnik creva i nema potrebne količine vazduha, samim tim loša smesa. Inače mi otišao još jedan ležaj točka, sad levi [emoji4]. Najsmešnija stvar što su ležajevi najskuplja stavka. Nema potrošnje ulja i vode za ovih godinu ipo dana exploatacije. Ulje mi je mineralno, a sledeće sipanje ide polusintetika, po fabrici ovaj put. Njega mi je potrošio pola litre do zamene, ali sam mu dušu vadio i onda me majstor nagovori na mineralno.
 4. Fiat Stilo 1.6 - low oil pressure/pritisak ulja

  Lepo ti ja kažem, opel zakon
 5. Vicevi 120%

  Kupio konj novi stan pa pozvao magarca na useljenje. Magarac gleda, a po zidovima sve neke medalje, slike, pohvale. M: šta ti je ovo po zidovima? K: ovo je kad sam pobedio na Derbiju u engleskoj, ova ti je sa Kentaki turnira u americi, ova ti je kad sam osvojio zlato u australiji ....... M: fino, fino. Ajd ti sutra svrati do mene na gajbu, da vidiš gde živim Kuca Konj Magarci na vrata. Magarac se sav unervozio, ne zna šta da pokaže biiip. Nađe poster zebre i zalepi ga na zid. Uđe Konj, gleda po gajbi.. K: jeli, a šta će ti ova zebra na zidu? M: ma to sam ti ja kad sam igrao za Juventus!
 6. Povećan broj krađa?

  Moj kolega parkira megana u ustaničkoj svaki dan na istom mestu i odatle nastavlja busem na posao. Jedan dan je zatekao malo leptir staklo na zadnjim vratima razbijeno, ušli su u auto, čačkali oko struje i nisu uspeli ništa i tako ostavili. Znači, praćen je i tipovan, em to malo staklo ne može nigde da nađe, em izgrebali plastiku..... Sreća da je ipak zatekao auto.
 7. Benzinci vs. Dizeli

  Saab 900 iz '86 čini mi se, 175ks, neverovatna mašina. Kako to pliva, ide, krstari....... Saab 9-5 aero ' 01, 2.3 230ks saabov motor (neki modeli kasnije su imali 250ks), metak.... The B235R engine of the 9-5 Aero was capable of providing immense torque and acceleration-wise outperformed the Porsche 911 Turbo of the same era from 40-90 mph
 8. Fiat Stilo 1.6 - low oil pressure/pritisak ulja

  Idi do prvog majstora da ti potvrdi. Ako je do davača , neke smešne pare, ja sam na mareu stavio neki od opela čini mi se 600din. Ako je do njega, smeš voziti opušteno, jednostavno ne reaguje na mali pritisak ulja, čim se poveća pritisak on proradi.
 9. Fiat Stilo 1.6 - low oil pressure/pritisak ulja

  Davač
 10. Može li isplatljivije [emoji471]
 11. Samo lemljenjem, ako nije pokidao na samom senzoru
 12. Otišla ti neka dioda na regleru pa probija. Ako ti ne treperi sijalica preko 2000 obrtaja, tada puni. Možeš proveriti i nekim unimerom najjeftinijim. Kad ga prikačiš I motor je na malim obrtajima, lampica gori, voltaža punjenja pada, kako daš gas preko 2k obrtaja, voltaža će početi da raste. U tvom slučaju, što pre se dočepaj auto puta i ne staj. Nema klime, farovi na poziciju, nema muzike. Pošto je vožnja na otvorenom, neće biti ni paljenja ventilatora hladnjaka, sem u extremism slučajevima. Dakle, ako možeš, dopuni taj tvoj aku preko noći i moli se samo da dioda ne izgori skroz.
 13. Mislim da je u njemu vožena Džulija Roberts sad kad je bila u BGu
 14. Nisu dobili ništa, čak gledajući i na duže staze, ništa. Pokazali su svoju nemoć i kao radnici i kao sindikat. Amaterski odrađeno. Sad ima da ćute i trpe, za šta? Pa više bi dobili da su ćutali. Ovako im je opipan puls, a država je ponovo pomogla žabarima da uguše "pobunu"! Država je ta koja je najviše vršila pritisak na štrajkače, a manjinski su vlasnik. Sad žabari znaju kako će ubuduće i sa radnicima i sa državom itd.... Na najvećem dobitku je Fiat, pa država Srbija, tj. ovi na vlasti a ne narod.
×