Jump to content

knezevic76

Members
 • Content count

  336
 • Joined

 • Last visited

About knezevic76

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Location
  beograd

Previous Fields

 • Garage
  1.6 16v

Recent Profile Visitors

734 profile views
 1. Vicevi 120%

  Izgubio čovek sina u megamarketu, prišao info pultu: - Izvinite, izgubio sam sina! Mogu li mu se javiti preko razglasa? - Naravno! - Zbogom mali govnaru!!!!!!!!!!
 2. Kuda ide ovaj svet?

  Živa istina, Belgijanci su na periferiji. Ne bih da pišem sad ceo roman, ali kad ni albanci neće da imaju posla sa njima (marokancima).
 3. Kuda ide ovaj svet?

  Generalno, u Belgiji sve više raste nezadovoljstvo zbog marokanaca i ostalih došljaka i pitanje je vremena kad će to kulminirati. Pa kad u jednom Briselu preovlađuju marokanci!
 4. Mitsubishi Lancer glxi '92

  [emoji106] I moj je bio braon pre farbanja. Morao sam da im pojasnim neke stvari tamo na kanalu [emoji41].
 5. Gedora stajling

  Fiat u duši
 6. Čist primer kakvi likovi voze ovakve automobile
 7. Ma pravi T5R u verziji sa 240ks u fabričkoj varijanti 7s do 100km/h.
 8. Ovo ne bi uzeo ni da mi plati još. To je neki mutant I to težak. Nit je boja od pravog T5R, nit enterijer, nit exterior.........
 9. Fiat servis ''Goran''

  A da li može biti lupanje ventila i do razvodnika, tj u preranom paljenju?
 10. F1: Ferrari

  Ponadao sam se da Arivabene neće više biti na čelu Ferarija, ali sad kad vidim da je on izgleda bio glavna karika da se potpiše ponovo ugovor sa Marlboro, moje nade su srušene. Nije svećica koštala ferari odustajanja nego ne sposobnost Mauricia. Loša kontrola pripreme bolida, loše taktike sa pit stopovima itd. A sve to izaziva frustracije kod vozača, navijača... Ferari može da parira mercedesu, ali ne na svim poljima, ne još uvek, ali im je bolid sve bolji. I još jedna bitna stvar je Kimi. Koliko god da ga gotovim, vreme je za smenu. Vetel je daleko spremniji I treba uz njega neko ko će da grize. Ali Maurizio je odlučio zajedno sa Vetelom da imaju drugog vozača koji će izvršavati timske naredbe i čuvati leđa Vetelu. Eto na šta je ferari I F1 spala. Tuga.
 11. Benzinci vs. Dizeli

  Prevelik je disbalans među državama uopšte. Neke su isuviše napredne u tehnološkom razvoju a neke toliko nazadne da još uvek koriste ručne pumpe za sipanje benzina. E ta šačica naprednih sad mrsi muda I glumi neko ludilo. A šta je sa pogonom na prirodni gas!? http://autorepublika.com/2017/10/09/markione-elektricna-vozila-su-pretnja-za-planetu-ne-spas/
 12. Benzinci vs. Dizeli

  Nije u svim zemljama akciza visoka kao kod nas.
 13. Benzinci vs. Dizeli

  Mišljenja sam da se postavljaju previsoke standardi po pitanju zagađivanja koji dizel teško mogu da isprate, a pitanje je dokle će i bemzinci
 14. Mitsubishi Lancer glxi '92

  Pa po mojoj evidenciji, za delove i ruke majstorima sam dao 500€ od kad sam ga uzeo. Oko 150€ su ruke, ostalo delovi i potrošna rova. I to je neka cifra koju sam planirao. Ovako to otprilike izgleda (jedino benzin nisam evidentira od početka), uračunate i dve registracije (trošak)
×