Jump to content
FAS Goran

kakoonobese

Members
  • Content Count

    200
  • Joined

  • Last visited

About kakoonobese

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bg

Previous Fields

  • Garage
    Crni Z10 1.2 8v lpg , pesak metalik Z10 1.2 8v lpg

Recent Profile Visitors

2836 profile views
  1. Uzimajući u obzir mesto udarca, može biti problem sa benzinskom pumpom.
  2. Koji auto, koji plinski uređaj? Piše ti u dokumentaciji za atest.
  3. Ako su neki inženjeri procenili da treba da postoji, nađi način da ga učvrstiš i zadržiš.
  4. @Ivan u potpunosti podržavam mišljenje vezano za kupovinu/montažu na istom mestu. Ovde mi je dozu sigurnosti ulivala činjnica da imam 14 dana rok da odustanem od kupovine, bez navođenja razloga. U svakom slučaju, navedene gume više ne razmatram. Nije mi frka za kupovinu već mi se učinilo da može biti dobra prilika, jer su mi na autu 2 gume koje su 2016. godište (odlična šara i propisno čuvane) koje su planirane za zamenu sledeće sezone. Još jednom: hvala svima na nesebično podeljenim razmišljanjima !
  5. Veliko hvala svima na pomoći ! Odustajem od ove gume.
  6. Pod ,,loša guma'' mislite da je slika gume pogrešna ili da treba tu gumu izbegavati?
  7. Ukazala se prilika da preko Ananasa kupim gume za Punta (165/70/14). Dunlop Winter Trail - izašle bi oko 5700 dinara komad https://ananas.rs/proizvod/dunlop-zimska-guma-165-70r14-81t-winter-trail/267364 Da li ima smisla kupovati ovo ili mislite da je bolje uzeti nešto drugo?
  8. Postavljanje šuspleha je svakako dobro, ali mislim da bi prethodno trebalo zameniti kablove koji ne sprečavaju prodor vode ili proveriti da nije nešto drugo problem.
  9. Treba nam kućište za Zastavu 10 (1.2 8v) sa slike (četvrtasti filter ide u njega)i onaj feder sa prednje strane što se kači na motor. Ne pitajte zašto - sin je polomio plastiku za kačenje federa i izgubio feder, pa sad kućište landara i tandrče. Hvala svima!
  10. Uneo sam podatke iz svog iskustva sa 2 komada Z10 na plin.
  11. 8 litara benzina ili 8.5 litara plina +1/2 litra benzina U svakom slučaju, 10000 km pokriva investiciju u plin (500 EUR)
  12. Ne mislim da ste u pravu. Trenutne cene na Europetrol pumpi: Gas - 87.4 MB95- 183 Ušteda Punta (Z10) na potrošnji (100 km) - 629 dinara Ukoliko računam da je ugradnja oko 500 EUR, isplati se nakon 9500 km.
  13. Proveri i očisti kontakte na sireni. Možeš je ispitati direktnim povezivanjem na akumulator. Mene su zezali ti kontakti, nakon čišćenja je sirena proradila.
  14. Rešio si problem? Bobine ili nešto drugo?
  15. Bobine na 1.2 8v su identične. Predlažem ti da u paketu promeniš kablove i svećice, ako već nisi. Na taj način eliminišeš potencijalne probleme tog elektro segmenta.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...