Jump to content
FAS Goran

MIRIII

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

About MIRIII

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bečej

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. sonda je bila u pitanju, stavio sam polovnu i resio problem, hvala svima
  2. Ahaaa, hvala u svakom slucaju, danas sam raskopcao dzek od lambde, i auto mnogo bolje radi i super ide, ne dimi vise ni crno, ali cim prebacim na gas opet pocne da trokira, zatim sam ukopcao lambdu opet, i opet ne ide nikako ni na gas ni na benzin, jel moguce da je do lambde? Da je malo jeftinija kupio bi odma, al ne daje mi se bas 5000 ako nije do nje. Kako mogu jos proveriti ispravnost lambde?
  3. Pozdrav svima. Imam problem sa gore pomenutim autom, poceo je da trokira u toku voznje i da gubi snagu, kad mu dam gas krene da trza i jako slabo vuce, crn dim na auspuhu se pojavio, jedan dan sam presao oko 100km sa njim, potrosio mi je skoro 20 litara benzina, imam i gas ugradjen, ali od kako je poceo da trokira voznja na gasu je nemoguca, tako da sam ga vozio samo na benzin. Proveravao sam mu svecice, ispostavi se da su sve 4 probile, sto mi je bilo jako cudno da bas nijedna ne valja.... zamenim sve cetir, jedno vreme radio okej, tj moza 5 km presao sa njim, opet sve isto, odnesem kod majstora, on promeni svecice, kaze nijedna nije valjala, a ja ih menjao dan ranije, krenem kuci od majstora ide solidno auto, ja ga stisnem malo, on opet poceo da trokira. Vratim se kod majstora, ponovo mu ostavim auto, stojao 2 nedelje kod njega, covek ga pipnuo nije, kaze skidao glavu gledao ventile itd, a motor je malo mastan, jer malo curi dihtung glave, a srafovi koji drze poklopac glave masni, ja poludeo, pupno ga nije bukvalno a meni auto treba.... vratio sam auto kuci, oterao majstora u 3 lepe sto me je zavlacio i sad pokusavam sam da otkrijem problem, bio bih vam veoma zahvalan ako bi me usmerili sta prvo da proverim. Hvala.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...