Jump to content
FAS Euroauto Goran

Doctor NO

Members
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

About Doctor NO

 • Rank
  Regolari
 • Birthday 01/06/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Starčevo

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Punto EVO 1.4 77ks

Recent Profile Visitors

2017 profile views
 1. Meni je ovako i sve radi ok, e sada da li je to dugme isto samo je tvoj noviji pa je promenjen dizajn ne znam :S
 2. Hvala. Do sada je sipano Selenia Petronas pure energy 5w-40 multiair. Da li je to greška ili je i to ok. Bivši vlasnik kaže da ga je trošio po malo.
 3. Ima li neki standard, oznaka koju treba ispoštovati za ovaj motor 1.4 57kw što se tiče motornog ulja. Koristio bih isključivo ravenol ulje pa ne znam koje da gledam, koju oznaku, standard, karakteristike itd.
 4. Ja prošao danas, u Pančevu je uglavnom 7200, ja platio tamo gde i uvek registrujem 5800din.
 5. Ma ja i burazer radimo sve oko kola sami, nema majstora koji bi ti podmazao klizače, stavio bakarnu mast tu gde šeta pločica, na felnu itd. Majstori koji menjaju kočiono ulje samo zamene u boci i to je to. Teško je naći poštenog majstora koji ne zavlači i u koga možeš da imaš poverenje da je sve uradio po PSu.
 6. Montirani novi delphi diskovi i pločice, cena sve zajedno 6700din, ruke džaba jer ne mogu sam sebi da naplatim :D. Nisam slikao jer je pao polumrak, ali kompletan posao je izuzetno lagan, uradjen za manje od 2h uz svo kompletno čišćenje, mazanje bakarne masti, podmazivanja klizača itd. Sutra proveravam doboše i ako su preko 230mm moraću i njih da menjam. Što je najgore stare pločice su kao nove, skoro su menjane ali diskovi su bili ispod minimuma i za zamenu.
 7. Da li bi ti ili si vozio auto bez obrtaljke? Kako bi onda menjao brzine tako menjaj i sada, na osećaj i po potrebi
 8. Danas sam menjao kočiono ulje u sistemu jer je bilo u crvenom(ono preko 3 ili 4% vode). Tom prilikom ustanovio sam da su i diskovi za zamenu jer su malo ispod 18mm a minimum je 20mm. Razmišljao sam o Delphi diskovima i pločicama, imate li možda neki predlog za diskove?
 9. Malo pre sam zvao servis, termin se zakazuje mesec dana unapred, dečko koji se javio nije upućen da li se to radi ni koliko bi to koštalo otprilike. Kaže da dođem na zakazan termin pa će proveriti o čemu se radi, da li mogu da reše i koliko će to koštati za fiat punto evo. Malo mi to čudno deluje da zakazujem nešto što ne znam ni da li mogu da reše, ni koliko bi me otprilike koštalo.
 10. Pozvaću danas taj servis, pa ako nije preterano skupa ta adaptacija...imaću i ja tempomat
 11. Ne radi ni meni tempomat u 5toj brzini ;), tražim rešenje ali za sada neuspešno.
 12. Danas ugrađen tempomat, ali ne radi u 5toj brzini zato što je promenjen zupčanik 5te brzine sa 36 na 41 zubac. U potrazi smo za rešenjem i montiramo ga opet ako rešimo.
 13. Tražio i em što niko nema, em su po 100e, plus poštarina, ugradnja, daljina ako nešto nije ok itd itd.
 14. Trebalo je da izađe 80e, stime da ostavim moj ablender. Sada, pošto taj majstor nije uspeo da ukodira, vraćam se 2x, plaćam drugome 20e da ukodira...videću, pa javljam na kraju Tempomat nije hteo da radi, niti je bilo lampice, niti je mogao da se uključi. Drugi majstor je morao da uključi neku opciju cruise control >2009 i da uključi sve prekidače, proveri ih. U drugom meniju je proveravao da li će sijati lampica itd. A u suštini kada dođeš od drugog majstora...uvek je cena još skuplja jer ovaj ne ume a ja umem. Baš zato mi i treba da rešim da imam dijagnostiku pa da sve sam sebi sređujem

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...