Jump to content
FAS Goran

Jackkk

Members
  • Content Count

    123
  • Joined

  • Last visited

About Jackkk

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 04/25/1989

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto EVO 1.4 8v i Kia Rio Sport Sedan

Recent Profile Visitors

1603 profile views
  1. @bane1321 Koja je sad procedura? Jel počeolo po novom zobsu da se primenjuje?
  2. Otisao ti je neki lezaj u menjacu. Brzo to resavaj da ti ne propisa na kvacilo, morace opet da se menja. Identicne simptome sam dugo vukao dok nisam sjebao kvacilo a menjac se izvukao za dlaku. Slika u prilogu je sta sam sve menjao. P.S. Identican motor je u pitanju.
  3. 7 litara je u periodu kada su svi na odmorima, jul i avgust. Već od septembra sam skočio na oko 8, sad sam i dalje tu negde.
  4. Po bordu, nisam jako dugo pratio čep metodom, prestao sam da se opterećujem potrošnjom. Čini mi se da ne laže mnogo ako se dobro sećam. Moraću uskoro da ponovim.
  5. Meni na 1.4 77ks benzinac, tokom letnjih dana ide oko 7l. Sada sam vec na oko 8 a tokom zime kadje bas hladno ne mogu nikako ispod 9 da ga nateram. 90% voznje je u Bg po spicu. Tako da je to sve ok.
  6. @shortee Ja imam Honor 70, definitivno najbolji telefon koji sam imao. Uzeo sam ga preko MTS-a kada je bila ona akcija telefon + pametni sat. Odličan telefon u svakom smislu, elegantan, dobra baterija i kamera. Prilično je brz u radu, nema seckanja itd... Jedino što mu se možda može zameriti jeste nesto manji broj ažuriranja (i dalje se čeka dugo najavljivani android 13), ali i postojeći sistem radi jako dobro pa mi to nije ni važno.
  7. @Sedla Možda da pozoveš Dejan Dajić Deša - Đorđa Kratovca 54, Dušanovac, Beograd - 063/339-617 On je kod ženinih matoraca u ulici, ne znam mnogo o njemu, koliko vidim radi samo Alfe, imaju dve polupanje 159ke ispred garaže, vidim da vozika i neku finu Breru pa možda ima i ponešto delova ili bar da te uputi. A mogu i ja da ga pitam, možda danas naletim tamo.
  8. Jackkk

    F1: Monako 2023

    Dobra trka obzirom koja je staza u pitanju. 0 SC i VSC je cudo obzirom na kisu. Alonso je mogao do pobede da je presao na inter... Sve u svemu korektna trka.
  9. Jackkk

    F1: Monako 2023

    Dobio Lekler kaznu, pomera se 3 mesta u nazad... Defitivno mu je ova staza baksuzna...
  10. Ovo mi lici na dihtung izduvne grane. Neko je skoro od clanova foruma imao isti problem i resio ga menjanjem dihtunga. Imam i ja isti problem, majstor mi je potvrdio da je dihtung, menjacu ga uskoro kada budem radio veliki servis.
  11. Nije više aktuelno. Otišao u dobre ruke za 3.500e
  12. Nije vise hitna prodaja, otuda i cena kakva jeste. Auto je u korektnom stanju, prvi i dugogodisnji vlasnik u Srbiji, jako lepo odrzavan. Mislim da je mozda i cena trebala da ostane na 3000e i da proba da se spusti bar jos 50e na licu mesta.
  13. Upravo registrovan, nova cena 3650e. Novi LINK na PA.
  14. Pozdrav društvo, Oglas je uslužan. Naime, koleginica je kupila novi auto i prodaje auto iz naslova. Ukratko, automobil je stvarno utegnut i jako lepo održavan, u januaru rađeni veliki+mali servis, akumulator nema ni godinu dana. Poseduje kompletnu servisnu dokumentaciju. Uz auto idu dva seta guma (jedan set felni čini mi se). Auto je bez ulaganja. Auto je 2008. godište, motor 2.0, 136ks, dizel. Registracija je istekla! Više informacija na PA: FORD FOCUS LINK Par sličica: Više informacije možete dobiti na: 063 852 97 85 ili pišite PP na forumu. CENA: 3000e i neće ići dole, treba joj lova da vrati pozajmicu za novi auto. Mislim da je ovo više nego dobra kupovina za ovu cenu.
  15. I mene čeka zamena dihtunga izduvne grane. Uskoro me čeka i veliki servis pa ću sve zajedno da odradim. Jel može info gde si nabavio dihtung?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...