Jump to content
FAS Goran

Vladica94

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

About Vladica94

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 01/13/1994

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    Grande Punto 1.3 MultiJet 75 KS

Recent Profile Visitors

1884 profile views
  1. Pozdrav, svetlela je lampica za grejac cale je ustanovio koji ne radi medjutim puko mu je kad je hteo da ga skine, znate li nekog majstora u Kragujevcu da ga pitam koja je dalja procedura ili koji ima alat za to ?
  2. Može neka slika čisto da vidim gde se nalazi, hteo bih da zamenim.
  3. Imate sve na slkama i mozete pogledati video, mogu da posaljem postekspresom cena fiksna 1000 din. Ispravan, razlog prodaje nisam cesto u autu palim ga jedan put nedeljno ako ima neka pitanja tu sam, mozete da pustate i preko telefon,tableta sve sto ima ulaz za slusalice, https://www.youtube.com/watch?v=k7TTjh2nhXU da bi ste culi bolje stavite slusalice.
  4. Probaj da vratis "od dole na gore" lepo ubodi one zupce na prazno da se tako izrazim, i onda malo jace stisnes, nemoj nesto silom mozda polomis
  5. Nasao sam strana 108 Mnogo je dobar ovaj TORQUE PRO ali nemam preko blutut-a nego USB ali ko hoce evo PRO najnovija verzija https://www.mediafire.com/?5h1udf73c066u9b
  6. Imam ovu dijagnostiku ...i koristim program fiatecuscan 3.6 on me zeza crack (loader) jer imam Windows 8 a na Win 7 radi bez problema. Ima li ko link nekog novijeg softvera (programa) ?
  7. Upalila se lampica da neko svetlo nije dobro, ja iskljucim pa opet upalim svetla nema greske, pa sam jutros otvorio da vidim sta je zanji levi far i video sam da je SVE mokro i da ima crnog kao sto ima na slici pa sam uzeo i misio sam da je prljavo i uzeo cetkicu za zube da izbrisem, kad ono se sve vise pojavljuje crno. Moje pitanje je da li moze da se otvori da premazem sa bronzom ili ne moze ? ako moze neko preko painta (program) da mi zaokruzi gde da otvorim. Hvala.
  8. Aktuelno ! Cena snizena na 900 din !
  9. kako kad menjao sam dosta puta Total, Costrol Edge ,Nisotec,Selenia sad ne znam koje je jer cale menja ulje ja samo vozim ali je sve bilo 5w30 dok nisam video ovde da je fabricki 5w40 pa je zadnji put tj ovaj sad 5w40.
  10. Moj cale je magacioner pa ima na lageru ulja.. , ne znam sta je drugo ali kad sam ispustio odma sutra dan drugi auto (nije dimio ni malo i cak je bolje isao (vukao))
  11. Uvek je bilo na maksimum ona Sipka za pokazivanje ulja, imao sam i problema pre kad mi se ukljucio check engine lampica i ukljucivao safe mod na dijagnostici je pisalo nesto turbo punjac odneo sam ga kod majstora i sa kompresorom je izduvao i izvukao 200 grama ulja.Znaci nikako max ulje da se sipa.
  12. Moj cale pricao sa jednim covekom , ispricao mu ovaj problem i pita ga covek dokle si sipao ulje ? cale kaze do maximuma covek mu kaze to ti je od toga ispusti malo ulje i bice u redu i mi malo ispustili ulje i nakon jednog dana posle nema nikakvog dima kaze onaj covek mnogo si sipao ulje i ulazilo je negde i zato je dimio sad cak i ide bolje tako da ko ima ovaj slican problem da zna. Mozda izgleda sasavo ali autu je bolje
  13. Ako ti je ovako pozadi I imas Aux mod ja mislim da bi moglo jer I ja imam isto takve ulaze na GP (nisam siguran samo kazem posto je kasetas u pitanju) [emoji51]
  14. Prodajem jos jedan Aux kabl za slusanje muzike,od telefona tableta gps-a itd sve sto ima ulaz zaslusalice do zvucnika povezuje se tako sto se iza CD/Radia povezu ova 3 mini dzeka (slika 4) na (slici 5), ukljuci AUX mod i to je to. cena 1000 din, saljem postexpresom. http://youtu.be/inyYR8gwz4o

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...