Jump to content

PremieRacing

Members
 • Content count

  1580
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

PremieRacing last won the day on January 28

PremieRacing had the most liked content!

2 Followers

About PremieRacing

 • Rank
  Prominente

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  New Now

Previous Fields

 • Garage
  ex 1. Punto Sporting Speedgear, ex 2. Seicento Sporting Abarth, now turbo :)

Recent Profile Visitors

2730 profile views
 1. Nznm ni zašto sam ušao na ovu temu...
 2. Yugo 1.1 EFI

  Ovo izgleda odlično
 3. A3 1.8T 132kw A/T

  Vrlo verovatno, tako se i ponaša. Mekan i sunđerast onako veći deo hoda papučice, a onda kad dođe 'na tvrdo' koči odlučno i odlično. Neočekivano dug hod ima sada... Jao, kasna informacija iz prve ruke
 4. Ova deluje odlično i vozačevo sedište je zdravo ali MultiKa nije prava Multika ako nema one okrugle farove Ovaj face-redesign-lift mi se nikako ne sviđa.
 5. P: Pioneer DEH 6900

  Cena je svakako podlozna promeni... Do srede je u autu, moze da se 'proba' i poslusa, a onda leti napolje.
 6. A3 1.8T 132kw A/T

  Fala Preuzeo sam auto posle posla i umesto da bude mnogo BOLjI osecaj sa novim uljem, meni se kocnica gubi i nekako je sundjerasta Lako je moguce da uzmem Galfer za sva 4 tocka ako se u narednih par dana ne sredi.
 7. Pa izgleda da ste u pravu obojica, Fiat se nalupetao tih oznaka samo tako...
 8. Novi Suzuki Baleno (CVT mrenja)

  Ima i 1.6 turbo, ali samo za severnoamericko trziste... Meni se cini da ovaj Baleno nije nista losiji od navedene konkurencije, i da nista to nece popustiti ni za dve, ni za 5 godina. Ima Suzuki iskustva sa CVT menjacima, iako ih ne proizvode oni, verujem da dobro biraju i uparuju sa motorima tako da, moje skromno misljenje, samo napred pjaf.
 9. A3 1.8T 132kw A/T

  Nije bilo ništa! Ne treba, ima mesa za još oho-ho km... Zamenjeno samo ulje u celom kočionom sistemu.
 10. A3 1.8T 132kw A/T

  Bravo i hvala. Biće ATE nvrvtn pošto to servis ima na stanju. A kad dođe red za napred - Galfer. Nema dalje
 11. SUV predlog / SUV solucije

  Predlog sa PRVE strane: Mislim, nisam siguran, da znam čak i čiji je auto, doktor iz higijenskog, jedini vlasnik, čovek prepedantna picajzla... Ovo ti je kao da kupuješ nov auto. Ako ti je SX4 OK, ovo je najbolja moguća opcija od svih. Spustiš mu cenu koliko možeš, a uz auto dobiješ 8 guma i točkova i Thule kutiju sa fabričkim nosačima. Misliš da ima bolje za te novce? Ja ne...
 12. Grande T-JET

  Čini mi se skupo... A i ti nemoj iz Bora da ideš za BG, ima valjda neko u istočnoj Srbiji da radi OK
 13. Fiat Stilo JTD

  Čestitam, baš lepo izgleda, i da se navozaš bez problema... Za zimu ostavi ovako, al' na leto da ide malo 'dole'. Visok k'o magarac. I next time na photo session-u izbaci bakutu iz kadra ili porodične slike čuvaj za sebe, ne moraš ovde da kačiš
 14. A3 1.8T 132kw A/T

  Dal' bi vi i nazad stavili odlične kočione pločice (tipa Galfer, Ferrodo, EBC i slično) ili je za pozadi dovoljno i nešto prosečno što može da se nađe kod nas...? Milutine?
 15. SUV predlog / SUV solucije

  I? Captiva = Antara Utisak u enterijeru možda jeste bolji od 'konkurencije' kao što su sedici/sx4, duster, i koreanaci zato što je Antara viša klasa. Dve klase iznad. Ali meni se to vozilo ogadilo. Ne što troši kao kamion, nego zato što se vozi kao kamion. Auto od prvog vlasnika, kupljen kod nas, normalna kilometraža, a sve škripi, škrguće, uvija se... Bar je žilav, jednom sam ga dovez'o full natovarenog od BG do NS bez kvačila Zamenili lamelu i nastavio da služi bez problema.
×