Jump to content

PremieRacing

Members
 • Content count

  1145
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

PremieRacing last won the day on October 22

PremieRacing had the most liked content!

2 Followers

About PremieRacing

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  New Now

Previous Fields

 • Garage
  ex-Punto Sporting Speedgear, now-Seicento Sporting Abarth
 1. Moram... eto možda neko ne zna a hoće da nauči. A neki će da hejtuju i da se ne slože. Auto je očigledno MY 07 a regularno se vodi kao '08god. Jasno je sve iz ino saobraćajne zato što je 23.01.2008. kupljen i tako je registrovan. Tako je svuda pa i kod nas. Vozila se, u zavisnosti od proizvođača, već od početka IV kvartala proizvode za sledeću godinu i onda čekaju na raznoraznim skladištima da budu transportovana do salona i isporučena kupcima. Ako se prodaju i isporuče do 31.12. biće ta godina proizvodnje a ako se proda i isporuči posle 01.01. to će regularno biti registrovano kao godinu dana mlađe. I ne, ne pitamo se mi i šta mi mislimo na osnovu stakala i znakova, već zakoni koji regulišu predmetnu oblast.
 2. P: alu felne 15-ce 4x98 za Alfa Romeo - Cloverleaf

  'Oćel' ko ove feluge, odlične su za zimski točak nekome ko vozi 15" zimi...
 3. Funny photos

  Vidi se da su iskusni, ima i ono prekopotrebno podguzno jastuče
 4. Valjci za merenje snage

  Ništa... ja sam sutra u BG, svratim malo do Baneta BB i čekam info za merenje. Pa ako bude, spreman sam! Ako ne, više sreće sledeći put. Ili sledeću subotu
 5. Coupe 20 VT Plus

  A pratiš znači, pratiš...
 6. Coupe 20 VT Plus

  Kapa dole Ovo sa tabletom sam video na nekim drift automobilima, verujem da znači a i prelepo izgleda. Koliko mrzim da vidim ekran u autu i spot sa nekim debilnim crncima i masnim debelim crnkinjama, toliko mi se sviđa ova namena da pokazuje sve potrebne parametre vozila.
 7. P: čelične felne 14' sa odličnim zimskim gumama

  Marfi... I ja bi voleo da su na forumu otišle, odlične zimske gume, ali je oglas na KP odradio svoje...
 8. Valjci za merenje snage

  Dellas, sta se desava...?
 9. Na dobosu? Prodat? Cena? Zamena?
 10. Eeeee, dobra ideja! Mogao bi dirretore da SPOJI i ujedini sve ove serbske forume za IT vozila Zvacemo ga UJEDINITELj
 11. Pa, da čestitam i ja i da pitam jel' se to prinova očekuje pa karavan...? Nego, bruka bre, i sramota, direttore & miss FIAT kluba oš'li u Alfiste. Ima da kupite sad jednog fiću makar, Cinquecento ili Seicento, i da ga okačite o retrovizor.
 12. Valjci za merenje snage

  Moze!!! Zovi, zakazuj, pa ko se pojavi... Dosta je i preko 5 a daj Boze da bude 10+ Pod "sledeca subota" nadam se da mislimo i dogovaramo 18.11.
 13. Grozno mozda jeste, ali za nauk... Koji mozak moze tako 'ladno da izadje iz auta i da se setka po autoputu (najbrzoj traci) kao da je parking.
×