Jump to content

PremieRacing

Members
 • Content count

  1429
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

PremieRacing last won the day on January 28

PremieRacing had the most liked content!

2 Followers

About PremieRacing

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  New Now

Previous Fields

 • Garage
  ex 1. Punto Sporting Speedgear, ex 2. Seicento Sporting Abarth, now turbo :)

Recent Profile Visitors

2223 profile views
 1. Coupe 20 VT Plus

  E, aj nama malo tesko da se vozamo do tog Mantrak parka, nego kad ti dodjes na Navak ne zaboravi da se javis...
 2. Saveti za uspešniju prodaju polovnjaka

  Nego šta si izvini, da nisi ovlašćeni BMW uvoznik pa moraš da prodaš za fiksnu cenu sa fiskalnim računom?!? Pa i dileri novih auta spuštaju cenu u pregovorima oko kupovine, pa nivelišu pre kucanja, šta bre ti više izvodiš besne gliste?!? Razlika je mizerna i nije 350eur a princip postoji kod svih ljudi pa i kod kupaca, ne samo kod tebe kao prodavca. Kupac je tebe razumeo i podigao svoju (takođe fiksnu) ponudu, a ti balavac malo u klin pa malo u ploču... Ti se svog držiš k'o pijan plota i ceo život prolaziš kao jebena stranka i vo u kupusu ali nikako da naučiš na svojim greškama. Ako nisi razumeo preko čega sam ja sve prešao DA TI POMOGNEM da prodaš auto i da pomognem drugaru da kupi dobar auto, onda si stvarno izgubljen slučaj... Sedi malo sa 'ženče' da ti klima glavom dok joj se žališ i da te ubedi kako si ti u pravu a svi su ostali protiv tebe. EDIT: E, da. I vrlo bitna stvar koju moraš da shvatiš, što se foruma i prodaje tiče, je da ide sve onako kako je napisano u temi. Znači ako ti piše "nove letnje Michelin" a posle par postova je sređen auto i ima nove zimske gume - to ide sve osim ako jasno ne napišeš da nije tako. Znači kad si cenu smanjio, trebao si da napišeš da ide SAMO sa ovim ili sa onim gumama ili kako već hoćeš, a ne da to znaš samo ti u glavi a da potencijalni kupac mora da pretpostavlja. Nema pretpostavki, ko pročita temu o prodaji od početka do kraja - jasno piše šta se prodaje, kakav je auto i šta sve ide uz auto.
 3. P ili M: BMW 320d 2006.

  Doveo sam ti ozbiljnog kupca ali ti si stvarno nvrntn. Ti imaš svoju cenu, on je dao ponudu, nađite se ljudski na pola i prodaj auto na kom je ugravirano "cigan" i "govno"...
 4. Koliko ima bajkera među nama? / skuteri, polaganje za A

  Prelep motor, a proizvođača ne treba komentarisati... Želim ti puno bezbrižnih km
 5. 145 ti je vrh! Prelepa je... sve lepo skockano kako valja. A sad daj i par lepih slika unutrašnjosti, da je komplet predstaviš Takvu gumu nikada u životu nisam video. Ne siliš ti to dovoljno
 6. Alfa 159 ti 2.4 Q4

  Moraš ti da se smiriš i da staneš na loptu. Auto ti je bomba, nemaš ga ni punu godinu dana, sedi miran i uživaj!
 7. Ja to ne sporim, i ja mislim, pogotovo kad treba da platim, a gore sam rekao da su cene koje je zrnke platio skroz u proseku za tu uslugu i za te delove. Kupio polovan auto od cca.10heur i dao još 500 za SVE što je trebalo i što nije trebalo da mu auto bude max ispravan i proveren. Ispravno postupio.
 8. Tvorza, na neodređeno...
 9. Malo je nešto, ne više od 50hkm ali mi se čini da je čačkano...
 10. Jel' ja grešim ili ima neka nelogičnost tj. vraćanje kilometraže pre oktobra '16. ?!? Maj 2016. je 128.733km a oktobar 2016. je opet na 111hkm kao u oktobru 2015.
 11. O akumulatorima...

  U NS se otkup uglavnom vrši po kg. 60, 70 pa i 80din/kg je cena otkupa starih akku.
 12. Vrh auto, cena malog/velikog servisa/dodatnih delova/dodatnih radova/kontrole/i kojekakve mamine mame je sasvim u skladu čak i ispod proseka za tu klasu i takav servis. Voleo bi da ovaj hirurg otvori auto kuću/auto servis pa da vidim koliko bi on naplaćivao radni sat. Dobronamerno bi voleo, nisam sarkastičan ni zloban.
 13. Fiat Punto 1.2 16v CVT

  Video sam da je auto odličan i da će godinama služiti bez problema pa mi je krivo što ga nisam pazario, ali mi je baš drago što je došao na forum i što uživaš u njemu. Mališa baš zaslužuje poštovanje. Ni jeftinijeg auta, ni većeg gušta u vožnji.
 14. https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11552922/land-rover-freelander-20-td4d https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11334819/land-rover-freelander-20td4-4x4-hse-sport Ako: onda ti je ovo naj,naj look od ponuđenih. Ostalo je plastična kozmetika.
×