Jump to content
FAS Goran

Backo

Members
  • Content Count

    73
  • Joined

  • Last visited

About Backo

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 09/30/1985

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd
  • Interests
    Tuning

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Coupe 20VT

Recent Profile Visitors

2286 profile views
  1. Kupio ih iz poljske auto.ds team poland.Ozbiljna firma na sajtu.Prave sve od fiberglasa jedan kamencic eto je pukotina,obarbas ono upije boju postane map,dobijes kao neki dizajn difuzor koji je zatvoren,bacen novac u principu nicemu nesluzi... Fabrika je fabrika!
  2. Ćao svima! Urađeno par novih stvari prednji ležajevi,glavčine skf i febi. Promenjeno ulje u menjaču. Napunjena klima, novi o.z racing cepovi za alu felne. Vraćena fabrička krila umesto predhodnih od fiberglasa, i par slika pozerskih sa košutnjaka. Pozdrav
  3. Ispalo odlično iskoristiću ideju za cajger da sve ubodne male sijalice obojim bice mnogo bolje nego kad su samo bele,još idu na žutu boju. Automobil novo registrovan bez ikakvih problema spreman sam da još jednu celu godinu se lepo vozim,evo i dosta novih slika celog automobila!Napuljena klima,urađena dezifekcija klime,coupe znak i jos neke sitnice.Ispoliran čep za gorivo,bolji čep za zadnji brisač,magistrala za gorivo u italijanskoj zastavi.Toliko od mene za sada.Idemo dalje.
  4. Hvala puno na komentaru,i ja sam više za starije automobile nego ove nove što manje više svi liče jedan na drugi.Evo i par novih fotki stiže napokon lepo vreme. Pozdrav.Slažem se sa tobom u potpunosti.Stop svetla i ako su original Hella preskupo je a liči na stop sa autobusa...Hella ih pravi samo u beloj boji ima crvene ali nemaju svetlo za kočnicu samo za poziciju.Fabrika je uvek bila fabrika.Izgeda malo drugačije kada su svetla uključena
  5. Veliko hvala,slažem se sa tobom!Mislim da je ovo jedan od boljih poteza,ovakvom tipu automobila zadnji brisač i ne stoji baš beskorisan teret Sada stoji fabricka dupla guma i čep da nebi ulazila voda.Kad se ostani zadnji brišač i motor zadnjeg brisača,ostaje rupa u na zadnjeg staklu možda postoji opcija nešto lepše uraditi da se zatvori rupa?Svaka ideja i savet su dobrodošli!!!
  6. Veliko hvala na komentaru.Čast je čuti.Iskreno trudio sam se i nadao se da ispadne dobro...U isto vreme se i plašio da nešto ne bude kako treba!!!Uvek ima nešto da se radi! Danas sam skinuo zadnji brišač,šta znam sporski auto sa zadnjim brisačem nije mi se nešto to svidelo od početka.
  7. Više decenski projekat je stigao do kraja. Mislim da je sređivanju dosao kraj...Ili ja više nemam ideju.Do sada je bilo još samo ovo još samo ono.Ako neko ima još neki predlog tu sam slušam radim i sprovodim u delo
  8. Hvala puno prijatelju čast je čuti.Sada automobil izgeda mnogo bolje sa ovim felnama je dobio drugu liniju!
  9. Ofarbane alufelne 0.Z RacingUltraleggera u Hrom,Nikl sada je izged još bolji!
  10. Veliki pozdrav posle par meseci. Imao sam sreće da nađem jedne od najboljih alu felni za automobil.U pitanju alu felne 0.Z Racing ultralegera ili ultra lake poslao sam ih na farbanje pošto su došle u crnoj boji odi u chrome nikl. Od noviteta pojačane zadnje kočnoce sa ventilirajučim diskovima pozadi 284mm a klješta od Fiat Chrome 2.4jtd a 2005 god,ispolirani farovi sa projektorims nova čantra za prskalice zaštita patosa.Sve u svemu vozi se svaki dan trenutno je na novim zimskim gumama.
  11. Veliki pozdrav malo kasnim sa odgovorom,samo je posao u pitanju nista drugo.Drago mi je da si procitao celu temu i da ti se svidela.Hvala ti na komplimetnu cast je cuti. Evo ovako da budem iskren ovo je stvarno bio veliki projekat i svakom smuslu te reci...I jako tesko je izaci kao pobednik,ili finansije ili nema delova ili vremena jurnjava sa kolegama majstorima maperima,uvek te nesto koci,treba imati zivce i nikako da se ne odustane.Verujes u svoj put i pratis ga i rezultat mora da se pojavi strpljenje je cudo.Ja sam hteo da uradim sve motor trapove kocnice enterijer farbanje i tuning pa se zato i oduzilo.Sada sam zadovoljan rezultatom vozim se svaki dan a radim na auto vikendom kada nisam na poslu,zapravo uvek ima nesto. Sto se tice set up vozi 2.4 stilo abarth motor sa konverzacijom na turbo presao sam nesto vise od 12.000km bez problema.Auto nisam merio na motornoj konici ali cu izmeriti svakako.Bitno mi je da je ispravan i da lepo radi,imam mnogo delova dizni turbina racunara pa jos uvek gledam koji je najbolji set up za svaki dan za saobracaj evo i par slika novih od radova i ovako za poziranje.
  12. U pravu si i totalno se slazem sa tobom.Jos uvek imam srece pa je vreme izvaredno dobro,jos ako potraje bice super.Planiram da kupim automobil za svaki dan preko zime. Mogao bi biti Fiat Bravo multijet ili Alfa Romeo GT 1.9 JTD tu se dvoumim pa cemo videti jos! Slazem se.Nazalost tek imam opcijiu na prolece da napravim garazu za Automobil ili montaznu kako god.Jedina opcija preko zime bi bila da uspem da rentiram garazu.Razmisljam se svakog dana pre zime sta je najpametnije. Kod mene u naselju na Petlovom brdu do Banovog trenutno nema ni jedna slobodna garaza...Bas se tesko nalazi...
  13. Veliki pozdrav.Polako stiže i zima,možda je vreme za zimske gume.Videćemo još!2022 je bila najbolja godina za ovaj automobil sa pređenih nešto više od 5.000km bez kvarova velikih samo neke dečije bolesti bez kojih se ne može.Evo i par lepih fotki.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...