Jump to content
FAS Goran

Reacher Gilt

Members
 • Content Count

  874
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Reacher Gilt last won the day on August 19 2022

Reacher Gilt had the most liked content!

About Reacher Gilt

 • Rank
  ex Rasta
 • Birthday 06/08/1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sokobajna

Previous Fields

 • Garage
  Bravo 1.4 T-jet dynamic SP4 (Griggio undergound)

Recent Profile Visitors

2484 profile views
 1. Nemoj tako @OMP, nije auto samo hrpa lima ... Možda mu je tržišna vrednost manja, al' ima sentimentalnu vrednost, jbg, da ne kažem baš subjektivni osjećaj veće vrednosti. A ima malo i do modela, realno. U ovakvom sportu, lepo opremljenom, koji pride ima i pripadajuće televizorče, čovek se ne oseća kao u autu od tri soma već kao u minimum duplo skupljem.
 2. Izvinjavam se, nisam video da je bilo. Na PA mi je filter 2010+ pa ne pratim oglašene pre restajla. Ovaj sam slučajno video pa reko' da podelim ... Ne bih da ulazim raspravu oko cene i stanja konkretnog primerka, al' oglas je baš osveženje u moru nezanimljivih. A realno se baš namnožilo bravaca na oglasima, ako neko hoće da privuče potencijalnog kupca mora malo i da se potrudi ...
 3. Evo ako neko traži preterano kvalitetno održavan primerak Taman da i psihički pomogne kolezi ...
 4. Ja sam to najviše viđao po američkim filmovima iz osamdesetih. Ona B produkcija u kojoj buržuji voze evropsko auto, dakle 240DL (karavan). Nego, domaćine, koliko ti imaš ovih Avantajma? Gledam ovog plavog gore pa se mislim, ne beše li postaljao neke slike i od jednog zelenog ?
 5. Im'o ujka ovakvog, kupio ga za tatka da sredi, al' nije stig'o, izela ga rđa u dvorište. Posle mu nabavio onaj 340 variomatik. Spolja izgledao k'o vanbračni sin Moskvič Aleka i Krajsler Simke, al' imao vožnju k'o kadilak.
 6. Bolje crnka, da se slaže uz znak. @Lufti Uvek će se naći neko da pita nešto pametno, znam iz iskustva. Kad sam uzeo ovog Brava bio je prvi u palanke, ustvari drugi, pa sam na pumpi redovno dobijao komentare tipa "Baš je dobar taj Punto!" Na šta sam odgovarao kratko: "Najbolji !"
 7. Ja se kao nešto još nadam, al' mrka kapa ... kažu da će noćas i ovde pasti, videćemo. Pre desetak godina, nije baš na današnji dan, al' tu je negde ... ufotkano na Ozrenu iznad Sokobanje, ~ 1000m nmv. -10 na suncu by Sasa Rajkovic, on Flickr Jutros sam tu prošao oko 6, bilo je 3 po celzijusu, a od zimskog dekora samo ovi merači snega i rizla na putu.
 8. To ono kad kažu : ,,Taj čovek nema kočnice!" ? @Axic U zdravlju da služi još toliko !
 9. Drugar uslik'o u maxiyu pre 4 godine, doduše, ali još uvek je aktuelno I jedna za ženski živalj na forumu
 10. A ono Džogani ... ... čeka Sladžu kod kolima ...
 11. Ako nekom zatreba keramičar, tu sam ! Za kolege sa foruma može lep popust

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...