Jump to content
FAS Goran

Reacher Gilt

Members
 • Content Count

  1149
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Reacher Gilt last won the day on August 19 2022

Reacher Gilt had the most liked content!

About Reacher Gilt

 • Rank
  ex Rasta
 • Birthday 06/08/1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sokobajna

Previous Fields

 • Garage
  Bravo 1.4 T-jet dynamic SP4 (Griggio undergound)

Recent Profile Visitors

2900 profile views
 1. @moronIstina, a i nije baš neki reprezentativni uzorak. Postavio sam čisto zezanja radi, a i tek smo krenuli da se upoznajemo. Jer iako je ovaj fokus kod nas već celu deceniju, ja ga nisam puno vozio. Moram da priznam da me je iznenadilo koliko je to udoban i stabilan auto. Kad sam posle nedelju dana seo u brava, prvo nisam mogao na volan da se naviknem, k'o da mu je city non-stop uključen. I špiluje bravo dosta više, a i bučniji je dosta preko rupa i neravnina. Ustvari, čak je i tiši, al' ih nekako puno više "oseća", i prenosi kroz karoseriju. edit: Eh,da, na oko 400km AP i prosečnu brzinu od 55km/h, BC je prijavio 9,6 l / 100K. Nisam ga baš gazio k'o @SedlaBrenu, : D al' ga nisam ni milovao po gasu, prema BG sam biio malo uzdržaniji i vozio po ograničenjima
 2. (mučeni) Ford focus mkII 1.6b automatiš, po oranicama raskopanim banjskijem.
 3. Ništa ti pametno neću reći... ako imaš nekog majstora kom veruješ, oteraj na pregled, pa il' rešavaj, il' udavaj. Ako nemaš, onda u oglase, opišeš realno stanje, pa kako ga udaš, jbg. Mene čeka uskoro još jedna prodaja, al" iz skroz drugog razloga. I pored toga što nedavno udadosmo kevinog citrosa imamo još uvek viška auta, a ni jedan nam se ne prodaje. Jesu realno obadva već matore rage, al' su skroz ispravne matore rage, ne daju mi se u bescenje, a trebaju mi ko čir na d**etu Na kraju ću Brava da prodam, za njega bar mogu d"uznem neku paru...
 4. E, pa, drago mi je da je ispalo tako, iako ne znam kako ... NIŠTA (0) stvari koje sam poručio u poslednjih 15ak godina nije do mene stiglo bez carinjenja i plaćenog pdv-a, bez obzira na to odakle su poručene i kolika im vrednost bila. A u par navrata kad je stizalo dhlom, pored plaćene pune cene transporta, banditi su udarali i extra šamar u vidu nekoliko crvenih, a na konto rukovanja pošiljkom i carinjenja iste.
 5. Sedla, Alfa egzekutor, Turbo terminator ! Da mi ovo neko drugi rek'o da si ti rek'o ...
 6. E, pa, ako je takva situacija, ubedili ste me. Samo će biti najverovatnije automatik. Mislim da sam do sad dovoljno opsluživao menjač, sad 'oću da malo on služi mene.
 7. @DiscoVolanteMožda za koju godinu, dok još malko odrtavim, i dok me ne prođe želja za dokazivanjem. Jer znam sebe, tj. kakav sam babun. Uglavnom vozim laganeze, ali kad me startuje neka budala, primam se k'o mlad majmun. Zato slabunjav motor, i mirna glava.
 8. Brena je Brena, al' dvaput je dvaput. Šta se sad dešava, ipak mora đunta sa sitnijim nutom?
 9. Mladiću, uvek treba poći malo ranije, za slučaj da iskrsne nešto nepredviđeno. Recimo ti kreneš užurbano ka wc-u, jer si ubeđen u svoju brzinu, kad tamo, ono zauzeto. I onda džaba ti brzina kad je već kasno, ostadoše pune gaće.
 10. Računaj na troškove carinjenja i rukovanja pošiljkom od još 30ak eura. 1350 dinarijusa ovde u banji košta paladin gauda. Nije malo, al' nije baš ni 13-15 eura. Inače je odlična, i vredi toliko koliko košta. Al' kad vidim po istoj ceni ove naše vodnjikave, bezukusne i gorke, nazovi kačkavalje, tačno mi nije dobro...
 11. Normalno da ima, i normalno da nije normalno. Recimo da se normalnim smatra kad taj motor troši trećinu od navedene količine ulja. Skoro si ga pazario ili pitaš za drugara ?
 12. Norvežani su boolja, Norvežanke su skroz OK ? Valjda zime jake, pa se dosta soli ... al' nije to samo kod njih jbg.
 13. @IvanPu-pu, daleko bilo ... Ne znam bre, ok je sve to, al' ja dok sam đulke gled'o, gled'o sam samo one 1.75. Međutim, želje su jedno, a potrebe... i ovih 120KS koliko moj bravo ima su mi realno previše, a tih 200+ mi tek u životu ne treba. Zadnjih par meseci sam uglavnom u fokusu mkII 1.6b automatiku, koji nema ni celih sto ponija, a opet svuda stižem na vreme.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...