Jump to content
FAS Euroauto Goran

Jim9

Members
 • Content Count

  303
 • Joined

 • Last visited

About Jim9

 • Rank
  Regolari

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tipo, 2019, 35000 pređenih. Menjan desni stabilizator pre dva meseca jer je lupkalo pri okretanju volana u mestu. Nakon zamene se nije čulo ništa ali je sada počelo da lupa levo i to se mnogo više i drugačije čuje samo preko preko neravnina. Oko 10k će koštati. Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
 2. Pri povratku sa letovanja počelo je da mi se čuje lupkanje preko neravnina sa leve strane (vozačeve). Klasično ono lupkanje kad ode stabilizator ili viljuška. Na Stilu sam ih izmenjao prilično za deset godina tako da mi je dobro poznat zvuk. Otišao danas u ovlašćeni, ustanovili da je desna šolja amortizera? Ne podleže garanciji, košta prilično. Pristao sam na zamenu, sad čekam deo da stigne ali sam prilično sumnjičav da su pogodili. Kao proverili, nema lufta u stabilizatorima. Lupkanje definitivno dolazi sa vozačeve strane, klasičan zvuk/osećaj kad ode stabilizator ili viljuška. Da li je moguće da ako ode desna šolja da se zvuk/lupkanje prenese levo a da se desno ne čuje?
 3. Sipaj stotku i nećeš više imati to. Isto bilo i kod mene, samo ujutru i smo ako odmah po startovanju krenem. Mene je nerviralo jer mi je takvo dvorište da izlazim u rikverc uz uzbrdicu i na pola mi se uguši. Kad sipam stotku sve ok, kad sipam 95 sačekam ga bar 20 sekundi da poradi nakon paljenja i onda sve ok.
 4. 14800 AutoMig. Treći servis pre par dana na 30k pređenih.
 5. Ovako je kod mene. Sa grejanjem i bez grejanja. Kad je hladan je tačno na minimumu. Do sada sam posle godinu dana vožnje dva puta dodavao kad dođe na minimum kad je hladan. Sad neću ispratiću jedno vreme da vidim da li ide ispod toga ili ne.
 6. Ništa za sad, juna mi je redovan servis pa ću tad da ih napnem da pogledaju ako ne padne nivo mnogo u međuvremenu. Sad ako odem ima da me motaju, s obzirom da je verovatno neko sitno curenje jer je 300-400ml za godinu dana. (Od max do min) Javi ti ako budeš vozio.
 7. Pozdrav ljudi, Prošle godine u ovo vreme zamenjeno crevo na moju inicijativu zbog pojave kapljica na spoju. Za tih nepunih godinu dana nivo antifriza opet opao sa max na min. Ovog puta ne vidim vidljivo curenje. Razmišljam se da li da opet reklamiram ili je ovo normalno da izgubi za godinu dana vožnje i 10k pređenih.
 8. Meni se nakon zamene ovog senzora izgubilo ono seckanje iz prve u drugu i obrnuto. Nisam obraćao pažnju na to jer sam mislio da tako treba, ali sad definitivno ne mogu da ga nateram da cimne kako god da pustim kvačilo. Da li je do senzora ili ovog učenja koje su mi rekli da mora da se odradi nakon zamene senzora ne znam. Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
 9. U subotu upalio check engine lampicu. Pozvao AutoMig, konstatovali kvar senzora pozicije kvačila. Zamenili danas. Sve ok, mada se ni pre toga u vožnji nije ništa primećivalo. Još jedna korektno rešena stvar u garanciji, lepo iskustvo za sada sa Auto Mig servisom. Nadam se da je to to od početnih bubica što se tiče auta.
 10. Što si platio ako je u garanciji? Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
 11. Jel može neka preporuka za ove after market nosače za Tipa (4v, sedan)? 150€ su original, previše. Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
 12. Meni 2L za prvih 15.000 km. Od toga 90% gradske vožnje.
 13. Pozdrav, imao isti problem jednom pre dva meseca. Nakon toga sipam samo 100 oktana i sve ok. Međutim, juče mi se desilo kad sam pošao s posla da je auto duže verglao. Nisam obratio pažnju na to, mislio sam da sam duže zadržao ključ pri paljenju. Jutros nešto radio po dvorištu i preparkirah auto sve ok. Upalio na pola ključa. Malopre uzeo da ga vratim nazad i opet vergla duže. Nisam hteo da ga pustim da toliko vergla, vratih ključ nazad pa probah opet. Opet vergla duže, upalio. Ugasih, upalih opet sve ok. Posle 15 minuta, opet sve ok. Auto mi je bio na uzbrdici a gorivo na 1/4 pa rekoh možda je zbog toga ali iskreno ne verujem jer se i na poslu juče manifestovalo. Jel imao neko sličan problem? Pošteno, preispitujem odluku kupovine Tipa. Pre dva meseca sam menjao crevo za antifriz, sad ovo a auto nema još dve godine. Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
 14. Nazad u servis, ostavi im auto, traži zamenski i insistiraj da reše.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...