Jump to content
FAS Euroauto Goran

Jim9

Members
 • Content Count

  296
 • Joined

 • Last visited

About Jim9

 • Rank
  Regolari

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Meni se nakon zamene ovog senzora izgubilo ono seckanje iz prve u drugu i obrnuto. Nisam obraćao pažnju na to jer sam mislio da tako treba, ali sad definitivno ne mogu da ga nateram da cimne kako god da pustim kvačilo. Da li je do senzora ili ovog učenja koje su mi rekli da mora da se odradi nakon zamene senzora ne znam. Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
 2. U subotu upalio check engine lampicu. Pozvao AutoMig, konstatovali kvar senzora pozicije kvačila. Zamenili danas. Sve ok, mada se ni pre toga u vožnji nije ništa primećivalo. Još jedna korektno rešena stvar u garanciji, lepo iskustvo za sada sa Auto Mig servisom. Nadam se da je to to od početnih bubica što se tiče auta.
 3. Što si platio ako je u garanciji? Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
 4. Jel može neka preporuka za ove after market nosače za Tipa (4v, sedan)? 150€ su original, previše. Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
 5. Meni 2L za prvih 15.000 km. Od toga 90% gradske vožnje.
 6. Pozdrav, imao isti problem jednom pre dva meseca. Nakon toga sipam samo 100 oktana i sve ok. Međutim, juče mi se desilo kad sam pošao s posla da je auto duže verglao. Nisam obratio pažnju na to, mislio sam da sam duže zadržao ključ pri paljenju. Jutros nešto radio po dvorištu i preparkirah auto sve ok. Upalio na pola ključa. Malopre uzeo da ga vratim nazad i opet vergla duže. Nisam hteo da ga pustim da toliko vergla, vratih ključ nazad pa probah opet. Opet vergla duže, upalio. Ugasih, upalih opet sve ok. Posle 15 minuta, opet sve ok. Auto mi je bio na uzbrdici a gorivo na 1/4 pa rekoh možda je zbog toga ali iskreno ne verujem jer se i na poslu juče manifestovalo. Jel imao neko sličan problem? Pošteno, preispitujem odluku kupovine Tipa. Pre dva meseca sam menjao crevo za antifriz, sad ovo a auto nema još dve godine. Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
 7. Nazad u servis, ostavi im auto, traži zamenski i insistiraj da reše.
 8. Kad akumulator krene da "vriska" prvo abs i servo krenu da brljave..
 9. Ja imam novog Tipa i iste simptome sam imao do skoro na istom motoru. Pre nego što sam reklamirao u servisu, sipao 100-ku i evo skoro dva meseca bez problema.
 10. Danas zamenili crevo u servisu, stavili novo. Deluje ok za sada. Sve ukupno trajalo nešto manje od mesec dana. Nije bilo napinjanja oko ostvarenja garancije. Generalno ok iskustvo za sada sa MIG Autom.
 11. Svetla su stvarno skromna na Tipu Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
 12. Nisam našao nigde podataak nego sam merio par puta pri dolivanju i došao do toga da je nešto ispod 600ml.
 13. Mala ispravka. Od Min do Max je oko 550ml.
 14. I j sam mislljenja da je to dovoljno ali u servisu misle da curi iz creva i da se treba zameniti. Nadam se samo da ne bude natezanja oko garancije i da se reši u razumnom roku. Vidi se da je na mestima gde kaplje, metalna cev malo oksidirala. To nisam video odmah, ne znam da li ima smisla da im tražim i njega da zamene.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...