Jump to content
FAS Goran

sokratbg

Members
  • Content Count

    94
  • Joined

  • Last visited

About sokratbg

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 04/01/1974

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Tipo HB 1.4 70kw

Recent Profile Visitors

1225 profile views
  1. Nije problem u srafovima. Ne mozes skinuti tocak sa glavcine. Srafovi su lako skinuti.
  2. Iskreno nije mi se nikad desilo da vidim da ovako drze tockovi za glavcinu. Imam utisak da bi mogao da provozam auto bez srafova.
  3. Mali podsetnik za vlasnike "all season" guma, skinite i vratite tokckove kad budete dokoni odnosno samo jedan ako ide lepo. Stavio sam nove gume u oktobru 2021 danas otisao da zamenim plocice u majstor se ozbiljno namucio da skine tockove(fosna i macola).Zamolih ga da skine i zadnje lepo je ocistio i sad ide lako ali da sam morao da skinem na putu mislim da bi poludeo.
  4. Nije tu nista moderno. Mi smo jedna od retkih zemalja u evropi sa ovakvim zastarelim modelom. Verovatno su izracunali da im se vise isplati a ovde nema ustanove koja brani prava potrosaca, mi se nebunimo i to je to. Osiguranje se vezuje za vozaca i to jedino ima smisla u bonus malus sistemu. U Engleskoj na primer ako neko drugi upravlja tvojim vozilom a nemas placeno tu mogucnost polisa ne vazi. Doplate su velike i samo osiguranje je skupo. Cesto cena osiguranja prilikom kupovine vozila utice na odluku o tipu i karaktreristikama vozila. Logicno je da nece da dozvole na primer da deca pocetnici ciji roditelj ima maksimalan bonus i placa malu premiju upravlja autom i izazove sudar.
  5. Bitno je da u kalkulatoru upisete trenutni stepen a ne onaj koji ce te imati nakon registracije. Tu najcesce dodje do neslaganja.
  6. Slicna prica na sluzbenom puntu. Jedna otisla druga ima par mm, desni tocak obe po 5-6 mm. Nova vs stara
  7. @Zakeralo Nema na cemu. Naleteh slucajno na poljskom forumu na link. Realno ne verujem da ce vise biti novih update-a za ovu staru multimediu.
  8. Uradih update za Uconnect 5 model bez nav i kamere. Mislim da je update univerzalan za sve petice Vidljivih promena nema bas nikakih. Link je ispod. 23.3.67.12 3.2GB Uconnect 5 Traje nekih 15 minuta.
  9. Meni prica nije cudna. Ovde vlada bezvlasce godinama samo nismo svesni dok nas ne zakaci. Za celu pricu je potrebno samo lazno punomocje. Svi ostali posle samo rade svoj posao. Po meni bi kao sto postoji registar prodatih stanova (dok jos nisu ukjizeni) trebao da postoji i javni registar punomocja gde po broju moze da se vidi ko kome i kad daje punomocje i da li je opozvano u medjuvremenu.
  10. 132 je imala losu limariju bar tako kazu poznavaoci.
  11. Kleber quadraxer 2 star dve god. U subotu preko Tresibabe prodjoh bez problema a zaludac mi se okrenuo kad sam video kako pada sneg od Nisa. Od Svrljiga ka Knjazevcu stoje sleperi na uzbrdici ja na srecu prodjoh. Da sam se zaglavio danas bi pale nove gume

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...