Jump to content
FAS Euroauto Goran

IDzO

Members
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

About IDzO

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Subotica

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tu garanciju nudi dosta placeva. Ja sam mislio na garanciju, koju pojedini placevi daju, na motor i menjač.
 2. Imaju zanimljive primerke (gledajući PA), ali nažalost ne znam kakva su im vozila uživo. To može neko iz BG da napiše. Koliko vidim na PA, daju garanciju na motor i menjač pa valjda nisu blesavi da prodaju neke grdobine, pa da ih kupci posle vijaju sa rekalamacijama. Gledao sam još neke placeve po BG, Vojvodini i nisam naišao na veliki broj firmi koje daju garanciju, a vozila su im po 10 ili 15+ hiljada eura. Zapazio sam šabački "Holiday" da daje garanciju. Samo ne znam koliko je ista ostvariva u praksi.
 3. Izgleda zanimljivo: Fiat 500X 2.0 MJet - automatik http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/17523532/fiat-500x-20mjet-nav-auto
 4. I ja sam se jednom poigrao sa mališom na trgu, pa su me 'apsili. A vi?
 5. Opel Meriva 2008. godište, 1.6 kubika benzinac. Prosečna potrošnja, u zadnjih 5 meseci, je 7,5-8 litara. Ne pazi se baš na "težinu" noge. 60%-40% u korist gradske vožnje. Klima je uključena kada god se vozi i ima potrebe za njom. Zimi stoji napolju, iza zgrade. 10-tak minuta radi na leru i kreće se u vožnju (na posao, sa posla).
 6. Beograd dobio konkurenciju. Somborci će potvrditi da li je istina
 7. IDzO

  Covid-19 aka Korona virus

  Kako sam ga razumeo, oba su brisevi, ali ne znam da li ima razlike između ta dva testa. Čovek je kod kuće nepunih nedelju dana i nema nikakvih zdravstvenih problema. Postoje različiti "bris testovi" koji se rade u ZZJZ i kod privatnika?
 8. IDzO

  Covid-19 aka Korona virus

  Direktor se spremao da ide na službeni put. Odradi test u državnoj ustanovi (ZZJZ Subotica). Dobije nalaz da je pozitivan. Odlazi u privatnu ordinaciju, odradi test i bude negativan. Zove ZZJZ i epidemiologa i kaže da ima negativan test i da treba da odradi još jedan da se vidi šta je tačno. On će platiti, jer treba na put zbog ugovaranja posla. Odbiju ga uz obrazloženje da je već uradio test i da je pozitivan i ne interesuje ih što ima negativan test. Nema simptome, ništa mu ne fali i mora da sedi 14 dana kod kuće. Posle 14 dana nema testiranja i može na posao. Pošto mora na put, opet će raditi test pa će čuti kakav će biti nalaz. Niđe veze... Njegovi ukućani se slobodno kreću bez ikakvih problema i niko ih nije zvao da se testiraju ili da se izoluju. Besmislenost zdravstvenog sistema.
 9. IDzO

  Covid-19 aka Korona virus

  Kod nas u Subotici, neće da testiraju članove porodice ukoliko nemaju simptome (PCR test). Takođe, nema provere ni da li ukućani imaju antitela.
 10. @knezevic76 Najviše mi se baterija prazni u toku radnog vremena pošto su mi obe SIM kartice aktivne i na obe telefoniram. Izvlačim oko 5 sati SOT-a, što je sasvim dovoljno za dnevnu upotrebu.
 11. Imam Samsung Note 20 Ultra malo jače od mesec dana. Ja sam zadovoljan kako radi i šta nudi, ali cena bi mogla biti niža, jer ne vredi ovoliko novaca koliko traže za njega. Pre kupovine, sam čitao po netu kako je Exynos lošiji pd SD i da su verzije kod nas loše i da je telefon osrednji. Mali procenat korisnika spada u "zahtevne korisnike" i možda mogu da osete neke nedostatke "Eksinosa" u odnosu na SD. "Obični" korisnici, ne verujem da mogu išta primetiti. Moja zamerka ide na bateriju, jer je dosta slaba. Ukoliko je podešavanje na "High perfomance" jedva mi izdrzi do 18č. Prebacio sam na "Optimised" i baterija izdrži do večeri dok ne krenem na spavanje.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...