Jump to content

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

IDzO

Members
 • Content count

  42
 • Joined

 • Last visited

About IDzO

 • Rank
  Il Nuovo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Subotica
 1. Zašto imaš kondom u torbi?
 2. http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14835414/fiat-500x-16mjet-lounge-nov
 3. Vozio nisam, pošto je bio vikend i prodavac je bio sa suprugom u tržnom centru. Samo sam vizuelno pregledao auto. Vozio sam "običan" sa 95ks pre nekoliko meseci.
 4. Leva strana vozačevog sedišta (sedalni deo-kadica) je ozbiljno izlomljena/izgužvana. Na slikama se ne vidi ali sam video uživo. Takođe, na naslonu za ruku se već vidi izlizanost materijala. 300-500 EUR max silaze dole sa cenom. Tako barem reče prodavac.
 5. Kako se ponaša motor od 1.4-95ks kada se uključi klima i kada se voze 4 odrasle osobe? Da li značajno postane trom prilikom ubrzavanja? Imao sam prilike da, u više navrata vozim 500L, sa 1.4-95ks motorom i dosta je trom. Obzirom da je Tipo manji, možda nije isti osećaj.
 6. Brdo dobrih komentara
 7. Mi u firmi vozimo Passata B7. Menjali smo plivajući zamajac na DSG modelu bez servisa menjača. Cena je bila 55.000 RSD sa zamajcem, ali ne znam od kojeg proizvođača je ugrađen zamajac.
 8. Poruka je pobedila
 9. Ponuda od jutros za 5.000 EUR učešča, a ostatak iznosa na 7 godina. Nisam dobio kalkulaciju, dobio sam samo cene. Ostali detalji se dobijaju na poziv. Tipo Hečbek - Lounge oprema, tamno siva metalik Ponuda od AK Stojanov za 1.4 95 ks: 1.4 T-Jet je 14.890 EUR sa PDV-om. Kada sam imao test vožnju Tipa, i kada sam podesio vozačevo sedište, nazad je bilo sasvim dovoljno mesta za sedenje. Kakav je osećaj voziti se nazad ne znam, ali za decu i odrasle ima sasvim dovoljno da se ne guraju (osim ako nisu 150 kg ).
 10. Nikola, da li si proverio da li se u tom cenovnom rangu može uzeti Tipo sa 1.4 t-jet motorom? U Stojanovu ima akcija, 4 zimske gume ili registracija gratis. Meni lično, je Tipo lepši od Astre J u sedan verzijama. Doduše, ni jedna sedan Astra mi nikada nije bila lepa, kada je sedan u pitanju. Hečbek i karavan jesu.
 11. Izvinjavam se. Jeste da je sada video ali da se nadovezem na taj GIF sto nije radio.
 12. Zanimljiv prikaz kretanja brendova od 2000. godine. Klik link -> Brendovi 2000. - 2018.
×