Jump to content
FAS Goran

IDzO

Members
 • Content Count

  252
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

IDzO last won the day on August 26

IDzO had the most liked content!

About IDzO

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Subotica

Previous Fields

 • Garage
  Ford Focus mk3, 1.6 tdci 105ks

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. U nastavku je potrošnja goriva posle 622km (50% grad, 50% auto-put). Utočeno: 43l 1. Čep metod: Potrošnja: 6,9 l/100km 2. Bord: Potrošnja: 6,8 l/100km
 2. Prešao sam cca 620km sa novim gumama. Po gradu nisam primetio nikakve probleme. Suvi putevi i nije bilo proklizavanja na toplijem i vrelom asfaltu. Čekam kišno vreme i bljuzgavicu pa ću videti kako se ponašaju u tim uslovima. Što se tiče auto-puta, na brzinama od 120-140km/h su bučne i zvuk se dosta čuje u kabini.
 3. Zamenjena iglica u ventilu i sada očitava na kompresorima. Hvala @Ivan Iskoristio sam priliku pa sam fotografisao auto sa donje strane:
 4. Danas je odrađena optika. Kaže majstor da je sve ok. Može se uživati u vožnji. Kilometraža: 196.787
 5. Ja sam je koristio ove godine na godišnjem odmoru i odlično se pokazala (Premium verzija 181,00 RSD/mesečno). Mnogo bolje se pokazala u odnosu na Google mape i od Here we go.
 6. Pa ti ustani bakici u javnom prevozu…
 7. @shuxx Mislim da je Mercedes ali ne znam tačno koja je klasa. Možda E.
 8. Nisam išao na otvoreni put sa njima. Vozio sam samo u lokalu i po suvom vremenu. Da budem iskren, nemam još neki utisak pošto sam malo prešao sa njima. Jedino šta sam primetio je to da prilikom kontrole, da li su i koliko su napumpane, zadnja leva nije dozvoljavala da bude očitana na kompresoru (koliko je naduvana), dok ostale jesu. Ne znam da li je to neki problem do gume.
 9. @bane1321 Kada sam kupovao auto cilj mi je bio da nađem model koji ima što više opreme za novac koji dajem. Na par VW i Opela sam našao da imaju grejače volana ali nisu imali senzor mrtvog ugla i grejanje šoferke. U tom nekom vaganju ove druge stavke su mi prevagnule pa sam preskočio grejač volana (bolje da sedim na toplim sedištima i da se otapa šoferka sama, nego da skidam led ručno pa da grejem ruke posle). Isto tako VW koji ima opremu kao ovaj Fokus je daleko skuplji i nisam mogao da izdvojim taj iznos (realno mislim da ne vredi tu razliku u novcu samo zato što je VW). Tast ima grejač volana u Astri J i dobra je stvar kada je zima.
 10. Danas popravljeni grejači sedišta. Čekam zimu da osetim benefite grejača

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...