Jump to content
FAS Goran

nobutado

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

About nobutado

 • Rank
  Il Nuovo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Garage
  Panda, Z10
 1. nobutado

  Ručni časovnici

  Tačno je penguin, morao sam ponovo da pogledam, lepo izgleda i ovako....
 2. nobutado

  Ručni časovnici

  Manta ray mode...
 3. nobutado

  Ručni časovnici

  Čestitam i pratim...
 4. DOGA brisači po meni odlični, uzeo ih za Zastavu 10 pre 2 godine. Sticajem okolnosti morao sam da zamenim vozačev i stavio Valeo, ali je evo posle godinu dana počeo da posustaje, dok se DOGA na suvozačevoj strani i posle dve godine dobro drži. Jesu skuplji, ali su dobri.
 5. Kako je moguće da se ovoliko razlikuju cene, pod uslovom da su u oba slučaja originalni delovi? AK Kole Stojanov (račun kolege Solara)
 6. nobutado

  Ručni časovnici

  Pri odabiru opcije FREE pod Shipping metods prilikom isporuke dobiješ sledeće:
 7. nobutado

  Ručni časovnici

  Samo mala ispravka, pošto sam našao carinsku deklaraciju. Moj sat poručen sa Creation-a (Seiko SRPG29K1) je carinjen na 75USD, tako da su ukupne dodatne dažbine izašle 2559,00RSD (carina 800RSD i porez 1759RSD) prošle godine u martu mesecu.
 8. nobutado

  Ručni časovnici

  Razumem te, i ja sam se dvoumio i na kraju poručio Seiko SRPG29, sličan je tvom modelu samo je plavi brojčanik i metalna narukvica. Za sada je sve ok, dobijena međunarodna garancija itd..., dakle sve kao što je i navedeno na sajtu. Gledao sam ih u Bomaru i znaj da izgledaju odlično uživo, mnogo bolje nego na slikama na sajtu. U svakom slučaju srećna kupovina.
 9. nobutado

  Ručni časovnici

  Evo ovde baš tvoj model, pa vidi razliku: https://www.creationwatches.com/products/seiko-mens-208/seiko-5-sports-field-grey-dial-automatic-srpg31-srpg31k1-srpg31k-100m-mens-watch-21337.html?currency=EUR Ja kada sam poručivao dodatni troškovi su bili oko 3500din.
 10. Kakva su iskustva sa ovim Wolf uljem? Vidim da ga pozitivno ocenjuju, ima Fiatovu specifikaciju 9.55535.S2 a po ceni je nepobedivo.
 11. @knezevic76 kupio auto sa garancijom. Svaka čast@Ivan
 12. U zdravlju da ga voziš! U kojim oglasima je bio, pošto i ja gledam Bravo? Vrlo ih je malo u izlaznim godištima 13/14...
 13. Poštovani Gorane, Interesuje me vaša preporuka vezano za zamenu viljuški (ramena) na Zastavi 10, da li uzeti nove (ako da, koje preporučujete) ili remontovane? Kakva je vaša praksa u servisu? Unapred hvala i pozdrav! Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka
 14. U oravu si, izgleda nije. Ipak proverite. Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...