Jump to content
FAS Goran

nobutado

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

About nobutado

 • Rank
  Il Nuovo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Garage
  Panda, Z10
 1. Alternator je generalno slaba tačka na Puntu, sigurno ga treba pregledati s obzirom na kilometražu, naročito ako nije uopšte rađen. Kod mene je već 2 puta remontovan, prvi put na oko 60.000km i letos na 140.000km. Problem je u kućištu koje puca. I anlaser kod mene pokazuje znake zamora, pri hladnom vremenu nakon startovanja se čuje kratkotrajno struganje, kad je toplo ne čuje se ništa.
 2. Pridružujem se čestitkama, neka vas u zdravlju služi...
 3. Verujem da su i ovi OEM delovi na 23000km u odličnom stanju.
 4. @Dejan 1403 Proveri uputstvo za upotrebu, mislim da je preporučeni interval zamene kaiševa 120.000km ili 6 godina, osim za otežane uslove kada je skračen na 4 godine ili 60.000km. Tako da bi trebalo da si miran i celu ovu godinu, makar po knjizi. Nekako mi ovo što je rekao @igor0511 najviše ima smisla, iako ne verujem da bi Fiat izdao pisanu potvrdu i rekao teraj dalje.
 5. Ponukan Ivanovim postom, svratih i uzeh ove vezice. Ako je nekom bitno, imaju i bele, ali one nisu UV otporne. Pored toga videh i čitavu paletu sprejeva, između ostalih i skoro pominjani silikonski. Cena nešto ispod 400din... Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka
 6. Za lakše sipanje tečnosti korisna stvarčica sa Alija, sklopivi silikonski levak:
 7. nobutado

  Ručni časovnici

  Tačno je penguin, morao sam ponovo da pogledam, lepo izgleda i ovako....
 8. nobutado

  Ručni časovnici

  Čestitam i pratim...
 9. DOGA brisači po meni odlični, uzeo ih za Zastavu 10 pre 2 godine. Sticajem okolnosti morao sam da zamenim vozačev i stavio Valeo, ali je evo posle godinu dana počeo da posustaje, dok se DOGA na suvozačevoj strani i posle dve godine dobro drži. Jesu skuplji, ali su dobri.
 10. Kako je moguće da se ovoliko razlikuju cene, pod uslovom da su u oba slučaja originalni delovi? AK Kole Stojanov (račun kolege Solara)
 11. nobutado

  Ručni časovnici

  Pri odabiru opcije FREE pod Shipping metods prilikom isporuke dobiješ sledeće:
 12. nobutado

  Ručni časovnici

  Samo mala ispravka, pošto sam našao carinsku deklaraciju. Moj sat poručen sa Creation-a (Seiko SRPG29K1) je carinjen na 75USD, tako da su ukupne dodatne dažbine izašle 2559,00RSD (carina 800RSD i porez 1759RSD) prošle godine u martu mesecu.
 13. nobutado

  Ručni časovnici

  Razumem te, i ja sam se dvoumio i na kraju poručio Seiko SRPG29, sličan je tvom modelu samo je plavi brojčanik i metalna narukvica. Za sada je sve ok, dobijena međunarodna garancija itd..., dakle sve kao što je i navedeno na sajtu. Gledao sam ih u Bomaru i znaj da izgledaju odlično uživo, mnogo bolje nego na slikama na sajtu. U svakom slučaju srećna kupovina.
 14. nobutado

  Ručni časovnici

  Evo ovde baš tvoj model, pa vidi razliku: https://www.creationwatches.com/products/seiko-mens-208/seiko-5-sports-field-grey-dial-automatic-srpg31-srpg31k1-srpg31k-100m-mens-watch-21337.html?currency=EUR Ja kada sam poručivao dodatni troškovi su bili oko 3500din.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...