Jump to content
FAS Goran

PedjaZ

Members
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

About PedjaZ

  • Rank
    Il Nuovo

Previous Fields

  • Garage
    Tipo HB 1,4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Bilo bi lepo kada bi proxy okacio pa da se vidi razlika
  2. Treba proveriti nalepnicu na BCM. Ukoliko pise L0 - ne može se naknadno ugraditi. Ako je L1 ili L2 onda se, sa zamenom komandi na volanu, može ugraditi.
  3. Neki jesu, neki nisu. Ja sam nesto pronasao otvarajuci ovaj moj pa pisao negde ovde ali slabo koga zanima. Probao i na nekom drugom forumu gde ima aktivnijih članova ali... Ako ti pise nonRVC onda nista od toga.
  4. Ako je 10K NTC, mozes ga proveriti po tabeli u prilogu. Naravno raskacis ga, ne drzis u ruci kako se ne bi ugrejao... Sada oko nule bi trebao biti oko 31k Ako ga uneses u stan onda ce vec biti oko 10k (kada ga uneses, daj mu bar 1h da se ugreje do sobne t.). Mozes proveriti i onaj stari koji si skinuo pa bar da vidis da li je stvarno bilo do njega.
  5. Celo kuciste je zamenjeno jer se jos nesto raspalo kada se skidalo. Ne znam kakvo je stavljeno.
  6. @Jim9 Nisi jedini. Ovaj moj je bar presao duplo vise
  7. Mozda ce nekoga zanimati... Za rikverc kameru se brine ADV7182 (10-Bit, SDTV Video Decoder with Differential Inputs) koji je zalemljen na ploci, a nema ga kod NORVC modela. Treba probati da li ce se dobiti funkcija rikverc kamere lemljenjem delova i omogucavanjem opcije u MES-u. Kada se uporede modeli bez GPS-a, postoje oni kod kojih nedostaje 8Gb fles memorije (nije zalemljena - 29F8G08ABACS) i oni koji je imaju ali opet je napisano da nemaju GPS. Ostalo gotovo da nema razlike. GPS signal (plava boja) ide do nepoznatog integralca (verovatno GPS frontend - CSR G0531 B01AGBL) - ovo je fotografija mog uconnect-a "bez GPS-a" koji ima fles memoriju. Ima sve sto treba da ima, a opet nije GPS model. E sada, ovde je cudno da su ustedeli na jeftinom AD konvertoru za rikverc kameru, a ostavili GPS frontend i flesh memoriju koji se takodje ne koriste. Koja je razlika izmedju GPS i NAV modela? rikverc: gps:
  8. Ljušti se i prsten na menjaču i ivice budu oštre te se možeš izgrebati. Sto se tice menjaca, miran si jos koju godinu jer je moj stariji
  9. Malo je glupo da se dopisujemo ovde i na PP Imaj strpljenja na pisanje PP - ono sto je tebi hitno nije i meni
  10. Tih dodatnih ogledalca sam kupio nekoliko i to bas ruzno izgleda jer se isti odalji od ogledala zbog onih nosaca. Bas ruzno. Korisno ali ruzno. Da li radi neko takva stakla po meri (mislim na celo staklo retrovizora) ili ce morati od FAP-a da se kupi pa da se ukraja
  11. Ponadao sam se da ima baš za Tipo da su kupi sa sve grejačima i nosačima jer to dosta pojednostavljuje ugradnju.
  12. Kada smo kod dimenzija akumulatora... plastika ispod njega ne dozvoljava da se stavi veći akumulator ali se to da rešiti fenom - istopi se plastika i poravna.
  13. Utisci - ništa posebno reći - služi. Stanje - jedino što je bilo vanredno je to što je račva vode na bloku motora napukla ali srećom često otvaramo haubu zbog dolivanja ulja pa se na vreme videlo nesa 169 - šala-mala Njegovih 125k - mojih sa njim 40k za 2 godine i koji mesec.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...