Jump to content

gile smederevo

Members
 • Content count

  1891
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

gile smederevo last won the day on December 2 2017

gile smederevo had the most liked content!

About gile smederevo

 • Rank
  Oficijalni prevodilac za italijanski jezik u FLCS
 • Birthday 05/31/81

Contact Methods

 • Yahoo
  gilesd81@yahoo.com
 • Skype
  igor_sd_81

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad/Smederevo

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Punto 1.2 16V HLX

Recent Profile Visitors

5581 profile views
 1. Drugar ima problem sa menjačem na Sportingu 1.4 16v sa 6 brzina. Auto iako je menjač u leru, ne može da se pokrene. Kao da je negde zaglavio. Ne može ni da upali auto... Da li paše menjač sa 5 brzina od nekog drugog Fiata? ili koji 6 brzinski pašu?
 2. FLCS okupljanje u Novom Sadu

  U stanu stanuješ, a u kući živiš. NE BRKAJ POJMOVE!!
 3. Pada taksa preko 2000 kubika?

  U CH se za računanje takse uzima snaga motora i težina auta(bruto,tj maximum mase). I to je to. Ni godište, ni kubikaza. Za Lanciu Musu od 95ks i 1700kg(pričam od oka) sam za 7dana dao 15chf za taksu. Znači,za 53 nedelje tj godinu dana izadje 800chf. E, sad računaj koliko će biti za npr Seicenta,a koliko za Q7 3.0 ili sta već od tih mrcina...I nema star, nov, ovakav onakav-ako prodje Expertizu(tehnički) može u saobraćaj,a ako ne...ciao bella!
 4. Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo Benzina

  ...što bi i da ostane ako iskopa neki normalan stan na ri sa normalnom ratom za kredit....i bez kafića ispod,kao kod Mileta u zgradi (dosije "Vida") https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/59774-flcs-okupljanje-u-novom-sadu/&do=findComment&comment=1424569
 5. FLCS okupljanje u Novom Sadu

  Svi smo se skupili,al od hladnoće. Božićni vikend je bio par excellence za par sati vani,ali...Biće još lepih vikenda, pa ćemo da ubodemo neki. Ja sam ovaj vikend svakako bio van NSa,pa i nisam mogao da dolazim.
 6. Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo Benzina

  Pa, nije da nisam razmisljao i o tome, ali rizik je-radi li, ne radi...isporuka, carina...mnogo njakanja. Razmisljam da nekog od ljudi koje znam u Italiji angazujem da mi nadju. Najveci problem je proveriti ispravnost. I kupiti posebno od celog sistema..
 7. Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo Benzina

  Nažalost samo od Giuliette...a gde nju naći sa Bose sistemom, i to da neko samo ti hoće da proda. To svi znaju i tako zacepe s cenom. koliko je kostao Bose za 147icu 2008 god npr? Verovatno 200-250eur
 8. Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo Benzina

  Nažalost samo od Giuliette...a gde nju naći sa Bose sistemom, i to da neko samo ti hoće da proda. To svi znaju i tako zacepe s cenom. koliko je kostao Bose za icu 2008 god npr?
 9. Da biram gume za Mito, sigurno bi u uži izbor ušle Mich Pilot Sport 4 i Dunlop Sport Max RT (ili rt2) za manje para-Ventus prime k121 npr...
 10. Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo Benzina

  Definitivno je pojačalo. Ako pristanem na 120eur, (a bilo je 150) rešiće ceo problem. Iskreno-ocekivao sam da je rešenje u nekih 50ak eur,ali...ovo je da se malo razmislim vredi li.
 11. Tacno, a taj Neshtrijev SX je kao neki ELX...zavisi za koje je tržište isao i u kojoj godini.
 12. Sam motor(rotor/stator) veoma retko stradaju. U glavnom su releji...tj neka elektronika..
 13. Zvao sam Gorana koji je rešavao prošle god-kaže nije senzor sigurno. Da je on, povremeno bi palio grešku. Sumnja na motor ili centralu. Centralu imam,a ako je motor...kod električara i ciao
 14. Ja ga resavao(senzor pozicije) pre godinu dana...i sinoc namotam pun levi...i tanananaaa-crveni volan opet...nista ne pomaze skidanje kleme i slicna bajanja... Ko zna sta mu je sad.
 15. Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo Benzina

  Tom Čvoroviću...teško da može nešto da promakne. Što se tiče tablice-mislim da ima ona mala da se poruči, ali traženi da se plati...a ne daju odmah da je poručiš..
×