Jump to content

gile smederevo

Members
 • Content count

  2089
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

gile smederevo last won the day on December 2 2017

gile smederevo had the most liked content!

About gile smederevo

 • Rank
  Oficijalni prevodilac za italijanski jezik u FLCS
 • Birthday 05/31/81

Contact Methods

 • Yahoo
  gilesd81@yahoo.com
 • Skype
  igor_sd_81

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad/Smederevo

Previous Fields

 • Garage
  Alfa Romeo 147 1.9 Mjtd TI

Recent Profile Visitors

5920 profile views
 1. FSO Polonez

  Ima jedan čikica u ns koji ga dovozi na optiku kod nas u firmu. Ako nadjem sliku, postavicu. Fino je očuvan.
 2. Ako je taj kog smo drugar i ja videli još zimus-onda je grobina teška. I km su smanjeni. Ja našao račune i servisnu u autu. Ovo može u sekciju za izbegavanje. A, da-nije ni mogao da upali.
 3. Otvorio pečenjaru posle Beške, da ne umre od gladi! K'o u onom crtaću.
 4. https://www.anibis.ch/fr/automobiles-voitures-de-tourisme--113/advertlist.aspx https://www.autoscout24.ch/fr Ja samo ova dva koristim.
 5. Apsolutno tacno. Zbog toga se uglavnom na vreme resavaju automobila koji zahtevaju najrazlicitoije skupe opravke, servise..(npr.po ceni od 100chf /radni sat, u CH je i obican mali servis i zamena kocnica na autu Golf klase preko 500chf) . Lokalni preprodavci od kojih se i najcesce pazare automobili koji dolaze kod nas imaju najvise koristi od takvih auta jer ih dobijaju po dobrim cenama. Potom su takvi automobili zanimljivi nama zbog pristupacne cene, i mogucnosti da se problem(ako ga auto ima) resi u okviru normalnih cifara. Takav auto kasnije moze biti konkurentan sa cenom ostalim u ponudi. Za automobile o kojima vecina sanja, tkzv ''sveti gral auto'' (oni koji su stvarno, ali stvarno TOOP, FUUL, SALON, prvi vlasnici i ostala garaziranja) trebalo bi spremiti podosta novcanica.
 6. Fiat Punto mk.2 - krovni nosači

  Cam Driver. Imao ih i koristio. I više nego solidni.
 7. Alfa Romeo 147 TI voglio bene!

  147ica, naravno. Lakša je za manevrisanje, tj vozikanje, kako kažeš. Sladjana je kraljica autoputeva i ne voli grad... jednostavno, treba joj put, a ne ubijanje od semafora do semafora. 147ica mnogo lakše to sve podnosi, a najviše zbog osetno manje mase.
 8. Alfa Romeo 147 TI voglio bene!

  Sladjana&TIjana
 9. Cene će pasti kad opadne potražnja, i još kad se nakamare toliko da svaki plac ima makar po jednu. To što je ona i pored 7 god starosti na pola cene od nove....jbg, pa, ko neće nek doda još toliko i ima novu.
 10. P: Mini Cooper S 1.6 Turbo

  6300 eur https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/12537601/mini-cooper-s-16-turbo-suisse
 11. Spavaćeš kao beba, kad uzmeš kredit! Spavaš sat vremena, pa se probudiš i plačeš.
 12. 1.4 Turbo sa FlexiRide sistemom. Skoro nisam bio tako oduševljen nekim Opelom. Ovo je za respekt.
 13. Sasvim regularno prolazi "Suisse". Poneki automobili i imaju u nazivu opreme "Swiss ono...swiss ovo" ... Elem, ovaj gastarbajter i te ratkapne na Delti idu ruku pod ruku...
 14. Grande T-JET

  Ovako nekako
 15. P: Fiat Grande Punto EVO 1.4 16v 105KS

  Pa, iskreno, utisak mi kvari što sam pravo iz 147ice sa preko 150ks, i dobro poznatog obrtnog, seo i probao GPa. I to sam ga probao po šljunkom nasutoj ulici jedva do 50kmh. Nisam ga ni "zavrteo" pošteno, pa ne mogu da sudim puno. Verujem da ne može da oduševljava kao 1.4 T ili 1.9Mjtd, ali bi ovaj motor bio zlatna sredina po svemu, što se tiče i performansi i održavanja. Za mene lično, 1.4 Tjet sa 120ks bi bio neki minimum,ali i ovaj MultiAir sa 105 je i više nego dobra opcija. Ako i zamenim auto u neko skorije vreme, i vratim se na TNG, možda opet Punto bude moj izbor,ali za sigurno duže druženje da bi TNG imao smisla.
×