Jump to content
FAS Goran

pilgrim011

Members
 • Content Count

  121
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

pilgrim011 last won the day on September 1

pilgrim011 had the most liked content!

About pilgrim011

 • Rank
  Regolari

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Šta znam, mislim da zavisi i od generacije automobila. Imam Grande Punto 2007. 1.3 MJ, ista priča je sa Opelom Astra 2004 1.7 i MOL pumpama - provereno dosta puta u praksi. Sipa se običan Euro diesel. Koliko sam razumeo za Opela, redovna situacija je bila da sipanje na MOL pumpi znači skoro sigurno paljenje Check engine lampice. Meni je dosta bilo jednom da probam, nemam razloga da proveravam opet.
 2. Sipao sam po prvi put Euro dizel na MOL pumpi pre 5-6 dana. Daleko od toga da sam ih izbegavao - sipam gde stignem, samo mi je NIS na 30 metara od kuće pa ispadne da u 90% situacija natočim kod njih pa krećem na put. Ovoga puta NIS bio zatvoren pa sam otišao 200 metara dalje . Elem, kako sam natočio 20 litara kod njih, tako mi se pojavio check engine žuti... Najpre nisam ni povezao problem sa MOLom, ali sam se uverio da je do toga nakon što je lampica prestala da svetli posle dosipanja 25 litara usput na drugoj pumpi.
 3. Mnogo jeftino, mene na Punto mk1 1.1 koštalo sve (ali kod mene je spisak urađenog bio dosta duži od tvog, to se sećam) oko 28.000.
 4. Kao što si video, javio sam u onoj temi o šoferkama da sam zamenio uspešno, nisam ovde da me ne bi tukli moderatori.
 5. E da, jeste izjavio, kad sam rekao da plaćam u kešu, a delovalo je kao u šali "to i jeste cena za keš" i priznao je da je ispod žita i da ne mora da plaća ne znam sta već.
 6. Precenjuješ moje sposobnosti zdravog rezonovanja, daj ti lepo objasni meni zašto je to tako.
 7. Zamenih i ja, deluje da je ok, ima taj vizir zatamnjen koji je @Ivan pominjao. S tim što su ovi likovi (GM auto stakla) malo neka sumnjiva priča - nisu hteli račun da mi daju kad sam pitao zbog garancije. Gazda je u fazonu "imamo mi to zapisano, ništa ne brini".

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...