Jump to content
FAS Goran

Cile012

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 1. Na mojoj musi je rikverc svetlo dole u braniku kao kod GP ali i jača sijalica nije pomogla Očistio sam unutrašnje sočivo pre menjanja sijalice Veću preglednost imam kad upalim sva 4 žmigavca. :-(
 2. Prvenstveno na Lancia musi, međutim, vidim da dosta fiata ima isto rikverc svetlo. Da li se samo meni čini da je ovo svetlo "nikakvo". odnosno uopšte ne služi svrsi. Stavio sam i jaču led sijalicu i opet je slabo. Ima li načina da se "pojača" ovo svetlo?
 3. Ne. Blokiraju zadnji točkovi sa dobošima. Zamenjeni prošle godine po servisnoj
 4. Hvala Zvezdo i Smireni. Nije meka kočnica, reaguje pri vrhu dok ne iskočim. Ali prvo ću menjati kočionu tečnost i odraditi kontrolu kočnica (rasturiti pa vizuelno...). Mislio sam da je 5ti kočioni ali to musa izgleda da nema...
 5. Naime, kada je vlažno vreme, kiša, dovoljno je da pipnem pedalu da auto počne da zabada (pričam o vožnji na malim brzinama po gradu) i vrlo je nezgodno. Čim malo "iskočim" odnosno pritisnem pedalu nekoliko puta, stanje se normalizuje i kočenje je moguće "definisati" količinom sile na papučicu. U pitanju je lancia musa ali pretpostavljam ako postoji problem sličan mom, verujem da se dešavao i na puntu i idei najverovatnije. Pozadi su doboši, napred diskovi. Tražih po forumu ali nisam uspeo da nađem isti problem.
 6. Upravo su mi ove informacije trebale Ivane. Hvala puno. Musa je 1,3 90KS 2008
 7. Kaako sam od nedavno vlasnik jedne Muse, a stigla je sa 16 točkovima i zimskim gumama, a posedujem gume 15 za letnju sezonu, hoću da kupim set alu felni 15 veličine. Međutim, nisam siguran koje mogu da odgovaraju sa ET i J oznakama za gume koje posedujem. Odnosno, imam u ponudi felne 15 ET37 6J za koje me interesuje da li odgovaraju, ako je već neko imao ovu problematiku u rukama. Gledao sam na willtheyfit i wheel size ali tu samo kazuje koja je razlika, a ne da li odgovaraju... Gume koje imam su 195 60 15. Trenutno su na autu gume 195 50 16 na felnama ET40 6,5J Hvala unapred
 8. Elem, kupujem lanciu musu, i gledao sam ovih dana , uglavnom 1.3 sa 90HP i jednu 1.6 sa 120HP. Recimo, znam da su ranije gledali da li auto "duva" ukoliko ide dim na čepu gde se sipa ulje, i na ovim 1.3 nema dima na čepu, međutim, na 1.6 i poluhladna ima dim na čepu, ali je kod nje brgasta odmah ispod čepa, ukoliko to ima veze. Zatim, i kada probam jedan primerak 1.3, vuče solidno, a druga, koja je za razliku od navedene, očuvana, na kojoj je i turbina remontovana prošle godine , jedva se kreće iz mesta i jedva ubrzava (pritom je na istoj uklonjen DPF i softverski isključen). Može li neki savet od iskusnijih? I na šta uopšte obratiti pažnju? Čitao sam ovde na forumu ali svaki dodatni savet je dobrodošo.
 9. Zdravo svima. Zoran se javlja ali nisam još vlasnik ni fiata ni lancie, ali pokušavam da pronađem odgovarajuću Lanciu Musu. Pa, ukoliko je pronađem, biće još javljanja. :-)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...