Jump to content
FAS Goran

Puntoza

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About Puntoza

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ja kucao blatobran, kod nas u Bosni svi kazu blatobran a ne krilo, hahah Hvala puno!
  2. Pozdrav drustvo, Pretrazivao sam forum i internet uopste, medjutim nisam mogao pronaci konkretan odgovor. Zena je zakacila desni blatobran, pa sad da ne bi to peglao i radio lakse mi je da kupim isti blatobran. Interesuje me da li su blatobrani isti, odnosno da li mogu staviti prednji blatobran on punta sa 2vrata, na punto sa 4vrata. Hvala unaprijed na odgovoru.
  3. Pozdrav drustvo. Interesuje me da li postoji mogucnost da je isti map senzor za 63, 74, 85, kw? Ili svaki motor (kw) ima drugaciji? Konkretno me interesuje za punta 1.9 63kw? Kolega ima od stila 88kw map senzor ispravan, ubacio bih, ali se plasim da necu nesto zeznuti.
  4. Evo odgovaram sam sebi, pronasao na britanskom forumu, sjedista su ista osim sto ova dvovratna naravno naprijed imaju kvakice koje su u cetverovratnim autima suvisne, ali eto. Nadam se da cu nekome pomoci. u zdravlje.
  5. Zdravo drugari. Naletih jeftino na sjedista iz alfe 147 ali za 2oja vrata, a moj punto 4vera vrata. Jel' pravi to problem? Osim sto se prednja sjedista preklapaju. Realno koliko je jeftino ne bi mi smetalo to sto prednja imaju rucicu za preklapanje. Hvala na odgovoru unaprijed!
  6. pozdrav drugari, pokusao sam naci na forumu ima li neko slican slucaj kao ja, medjutim nisam pronasao. Prosle godine sam kupio auto punto mk2b, u septembru, napunio klimu, medjutim kada upalim klimu radi neko vrijeme okej i onda se pocne lupati nesto pod haubom, da bih na kraju shvatio da lupa ventilator koji se nalazi odma ispod branika, nisam bas neki strucnjak koji je ventilator i za sta sluzi. Nedugo poslije toga klima se i ispraznila sama, tako da sad kad je upalim cuje se kompresor klime, ali ne puse hladno, niti vise lupa ventilator klime. Posto je doslo vrijeme da popravim tu klimu zanima me je li neko imao slican slucaj, i sta bi moglo da bude. Hvala unaprijed.
  7. Ne, ne, pitanje je na mjestu, i sam sam mislio da je do toga, provjerio sam vec, 2.2 bara je na obje.
  8. Evo kako sam i obecao, nasao sam vremena i sredio zvucnike. Ubacio sam ipak od grande punta zvucnike, ni oni ne pasu na saraf jer su deblji, ali malo rezanja sa strane pilom za laminat, i onda sam napravio prstenove te ih usarafio u fabricke rupe u vratima. Nije nikakva matematika, lako je, zvuk je bolji nego sto je bio, jer su zvucnici malko kvalitetniji, a moji su svakako bili propali skroz. Usput sam iskorisio skidanje plastika i zvucnika te ubacio malo zvucne izolacije na lim vrata, tj dampirao vrata.
  9. Et je 35 na felgi sto sam kupio. ali zanimljivo mi je da struze samo jedna strana, zato mi je cudno znaci kad smotam pretezno pun lijevi (cak i ne mora da bude puni, dovoljno je do pola da namotam) cuje se kako cvili desna strana nazad, a na pun desni apsolutno nista, sve bez problema.
  10. I meni je to cudno zato sam upitao... ne znam sta bi moglo biti. Citao sam malo po forumu, izgleda da moze biti i lezaj da se cuje, mada ne znam bas da je takav zvuk kad lezaj ode.
  11. Pozdrav raja, imam jedan problem, imam punta mk2b, i kupih mu danas felge 15 et35, sa gumama 195/50, vidjevsi na dosta mjesta (na ovom i drugim forumima) da pasu i te gume, (iako u tablicama po netu kazu 185max). Medjutim javio mi se problem da guma (ili felga, al prije guma jer cvili) zulja od nesto kad motam lijevo i to ZADNJA desna felga, znaci fakat je preblizu amortizeru, to stoji, ali mi nije jasno kako samo desna, a kad motam u desno lijeva se ne cuje. Nadam se da sam objasnio adekvatno, ako ima neko od raje da zna sta bi moglo bit, bio bih zahvalan. Hvala unaprijed.
  12. Ma i ovo je punto, al ne znam, raspitao sam se i kod vulkanizera, ne bih se zezao ipak, glava je glava, kupit cu ipak gumu, a ova ce ici ko rezervna. Hvala svejedno.
  13. Zdravo raja, danas sam parkirajuci se nagazio na neki saraf koji je virio iz ograde tako da sam cuo famozno psssst, i imam sta i vidjeti guma ispuhala skroz i probusila se na nezgodnom mjestu. pa me interesuje ima li neko iskustva sa ovakvim ostecenjem? moze li se ovo sanirati? ili ide druga guma odnosno dvije cu u paru vjerovatno morati. da stvar bude gore gume su nove, pred zimu kupljene, presle nekih 6000km.
  14. Pozdrav drustvo, imam pitanje jedno. Fiat punto 1.9 jtd 63kw, imam problem sa paljenjem, djelimicno. Auto imam oko 8mjeseci, i imao sam i prije tokom zime problem, desilo se par puta, ali sam mislio da je mozda do zime ili do maf senzora, al' klinac, danas stanem u market 10ak min, vratim se sjednem u auto, verglaj verglaj, ma ni da cuje, izadjem, zenu posadim da proba upaliti dok ja budem gurao, posto je bila specificna situacija jer sam.stao kraj puta na prosirenje, vratim auto unazad 20ak metara da imam prostora da se 'zaletim', kad zensko ko zensko na kljuc kad auto sastavi koda nista nije ni bilo, poslije toga opet normalno ugasio, bio kod prijatelja par sati izasao i normalno upalio, i isto opet, stanem da benzinsku, ugasim auto 2min kad opet punto iznenadi, nece da upali, opet samo popustio kvacilo dovoljno da odvoji i verglao kad opet sastavi i upali. Da napomenem da je bila blaga nizbrdica, dovoljno da okrene tockove jedanput. Ako bi neko mogo naslutit sta je, bio bih zahvalan. Hvala unaprijed raja.
  15. Hvala puno. Ma generalno sam novi sto se tice foruma, pa znam kako to funkcionise, mislio sam da ce mozda vise korisnika vidjeti ukoliko otvorim novu temu, tako da izvinjavam se ukoliko sam prekrsio neko pravilo. Hvala puno na odgovoru, nadam se da cu se snaci. Ukoliko uspijem svakako cu ubaciti slike i objasniti proceduru.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...