Jump to content

TheWickerMan

Members
 • Content count

  378
 • Joined

 • Last visited

About TheWickerMan

 • Rank
  Regolari
 • Birthday 01/14/83

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stuttgart, DE

Previous Fields

 • Garage
  Z101 Mediteran

Recent Profile Visitors

5688 profile views
 1. Vozio sam ovaj auto dok je bio kod Željka, auto ide tako dobro da nemam reči. uzeo si vrhunski auto, sa srećom
 2. Novi Bravo

  Okej, naćiću je, hvala.
 3. Novi Bravo

  Iskreno ,tempomat me više zanima, čekam kolegu da se pojavi da objasni Nije frka ni dovući instalaciju od ECUa,ako je to problem.
 4. Novi Bravo

  Hvala @bane1321 , pre redizajna me i zanima.. Tempomat, može li da se ugradi, kao na 147/156/ Stilu? Ne gledam kod nas auta već u DE tako da mi je ono okvirno od opreme zanimalo, mada ovde Active nisam viđao, već samo Dynamic i Emotion. A hlađeni naslon, može li i on naknadno da se ubaci?
 5. Novi Bravo

  Prelistah temu al' samo iskustva sa dizelima. Kako se pokazao 1.4 T Jet 120 ks? Menjač je M40 ili ? Koji nivoi opreme postoje u Bravou? i kojim redom idu? Sport Emotion Dynamic
 6. Alfa Romeo 159 Ti 3.2 V6

  Kulundžićeva jeste bila, takođe još jedna u BGu, za Kraljevačku ne znam...
 7. Alfa Romeo 159 Ti 3.2 V6

  Prelepa da nisi ti bio pre neki dan u KVu sa njom? PS: Nisi jedini sa 3.2 159kom kod nas, , ima ih par, jedna u KVu,tvoja, bivša Kulundžićeva itd...
 8. Šta kada nafta zaledi?

  Odeš na MOL pumpu, pitaš za sertifikat za gorivo i dobiješ ga i lepo pročitaš da dolazi iz MOLove rafinerije u Mađarskoj samo za njih se dovozi, nema mešanja sa drugom naftom. Ja sipam na MOLu zato što znam odakle im je ED i plin jer mi je to posao a napisao je neko da MOL je otvorio novu pumpu na Južnom bulevaru...a koje su lokacije pumpi koje su zatvorene , ja to nisam čuo?
 9. Ma OFF BRE!

  Ova je tek od skoro bela, pre je bila druge boje inače kažu da je jedna od najboljih kod nas...
 10. Aha, onda je drugačije nego kod Alfinog TSa, meni je bio otkačen senzor bregaste i palio je normalno, povezao sam ga i nestala je greška. Kad je crkao senzor radilice, nije hteo da pali, samo vergla.
 11. P: mobilni telefoni

  4X je odličan telefon, za 3 meseca nisam imao problema, baterija solidna, najbolja stvar je ekran koji daje perverznu sliku, a quad na 1.5 gura sve bez problema
 12. Ček ček, zar nije ovako: ako crkne senzor bregaste auto pali ali izbacuje grešku a ako crkne senzor radilice, onda neće da pali?
 13. Fiat Coupe - mnogo magli

  Ja sam menjao na Alfi, isti kao na Bravu, oko 1800 kinti je
 14. Za šta ti treba? Imaš ovlašćeni u Čačku, Autogarant a u Kraljevu ima par dobrih , od Minića, koji prvenstveno rade Fiat/Lancia/Alfa grupaciju do Padrina, koji je svaštar ali je odličan majstor.
×