Jump to content
FAS Goran

TheWickerMan

Members
 • Content Count

  861
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by TheWickerMan

 1. Malo kasnim sa odgovorom, imam H&R na Giulietti, nemam problema kao sto je Horvat imao sa Eibachom, i stavio sam ih na nove standardne KYB amortizere. Stim sto ja u Srbiji ne bih ovakav setup nikad vozio....
 2. @KrCickočestitke na kupovini, odlično izgleda! Što se tiče lejujanja prilikom prelaska preko belih linija, ja sam ih imao sa 16", sa 17" i sad sa oba seta 18" nemam. Proveri pritisak u gumama.
 3. Imaš lika koji se bavi izvačenjem oštećenja od grada, zaboravih dečku ime, jako je dobar. Onde kod frizera Bosanca u Karađorđevoj ima "radionicu", malo iznad sa leve strane.
 4. Trebale bi, da,ali eto kod mene su se loše pokazale. Nisu kopije ili slično.
 5. Imam noviji MES, kablove ću lako nego prvo da prelomim da li je uopšte potrebno da menjam auto
 6. @Danilo1zahvaljujem na informacijama to je bitno, da za šalterice ide samo proxy, to mogu i sam verovatno da odradim sa MESom i kablom
 7. Ništa od onog Stevice iz Španije? Šteta... Kad si već tu, interesuje me jedna stvar pa možda znaš. Koliki je problem ubaciti šalterice iza volana na Giuliji/ Stelviju? Dosta ih ima bez. I dosta ih ima sa 6.5" centralnim displejom a mnogo lepše izgleda 8.8" verzija.
 8. To samo pokazuje jednu stvar. Muškarci su u svemu bolji od žena, čak i u ulozi žene. Otišao ovaj svet uku*ac.
 9. TCT je odličan menjač, ništa mu ne fali. Ode i ova sa oglasa, a stajala je par meseci, znači neko nadgleda ovu temu i kupuje dobre Giuliette
 10. Evo Ivane onda jedna za tebe, samo nije manuelac ali navikao bi se ti na TCT https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/21617261/alfa-romeo-giulietta-sport
 11. Ja to pokušavam da objasnim ljudima ali ne ide. Ja sam sa svojim 40-45k km godišnje u Nemačkoj debelo izvan proseka. Imamo gomile službenih kola starih 4-5 godina sa 40k km a ima ih i sa 80-100k km.
 12. @Axicmislim da sam to ispoštovao, sad ću da vidim da li imam narudžbinu još uvek da vidim koliko oma su bili. 4 Oma su bili.
 13. I meni je pre par godina "proprdeo" zvučnik u vozačevim vratima, pa sam menjao oba prednja. Još stavim Ground Zero, dobra serija ali dvosistemci. Blago je reći da sam se razočarao jačinom zvuka. Stari su bili glasniji, međutim posle finijeg podešavanja i Ground Zero su se solidno čuli ali ni prići starima. Nemam pojma što, tako sam ostavio i hteo sam kasnije da sve opet skidam da vidim šta sam loše uradio ali me mrzelo i na kraju sam auto dao burazeru a on nema nikakve zamerke pa sam ostavio tako. Čuju se oni ali kao da se 30% slabije čuju od originala.
 14. 1:24. Ode kao poklon drugaru koji obožava Lambo. Moraću sebi da uzmem neki drugi pošto sam provalio da u kolekciji nemam nijedan Lambo
 15. Na žalost, ATE nije više što je bio. Debelo su me razočarale, diskove sam već jednom obrađivao a pločice ponekad škripe par dana pa prestanu pa opet u krug. Čitah malo po netu, dosta ljudi se žali da u zadnje vreme nisu baš dobre.
 16. Ne bih znao da ti kažem, ali oba su kod njih bar 10 godina, kaže kolega koji zadnjih 10 godina radi ovde. Mislim da su ih dobili u okviru nekog dogovora zauvek. Često bude raznih trkačkih modela koji budu izloženi po par meseci, do skoro je bio neki Porsche skroz od karbona, prošle godine je bio i Aston Martinov tada aktuelni bolid F1, ali oni budu izloženi na recepciji i menjaju se često. Mikin bolid stoji u garaži daleko od očiju ( ima još jedan pod ceradom ali nisam smeo da je skinem da vidim šta je ispod, jbg kamere ) i ovaj Senin koji stoji kao eksponat na zidu.
 17. Ne ne, originalni Senin auto, imam i sliku pločice sa brojem šasije ali ne bih baš da postavljam u javnost. Radim u Hugo Bossu a oni su tad bili sponzori McLarena, ovaj konkretni primerak stoji na zidu u glavnoj upravnoj zgradi HBa a trenutno se renovira pa su ga skinuli. Imam i sliku sa Hakinenovim bolidom iz '98. beše, postavljao sam ovde negde na forum. EDIT: evo i Hakinenovog bolida, samo umesto reklame za cigare West, stoji Mikino ime jer ne smeju više da se reklamiraju cigare.
 18. Nije baš automobil ali je svakako na 4 točka. McLaren MP4/6, bolid kojim je Ayrton Senna osvojio šampionat '91.godine i jedini šampionski auto sa V12 motorom. I poslednji šampionski model sa manuelnim menjačem.
 19. Moj Kec sa fabričkim motorom 1.1 sa 450+ k km ide/išao je 135 po GPSu i to je to. Trenutno spava zimski san i čeka proleće da se počne restauracija. Delove polako skupljam.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...