Jump to content
FAS Goran

Megahertz

Members
  • Content Count

    358
  • Joined

  • Last visited

About Megahertz

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Smederevo

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto

Recent Profile Visitors

12509 profile views
  1. Dugo me nije bilo, punto je manje vise u istom stanju kao pre.... Stigla je jos jedna nova masina, nije FIAT, ali je uvezen iz Italije, nadam se da mi zbog toga oprastate.. Evo sta je u pitanju: http://www.bmwclubse...showtopic=22253
  2. Vidim stara je tema, ali mozda jos nije prodan, pa da pitam... Da li slucajno pasuje na Fiat Punta 1 1.1 taj alternator...?
  3. Nisam siguran bas kako zamisljas da upalim auto i cekam par minuta ako mi je auto u garazi, i 20cm-a ispred auta ZID, a zaglavljen u prvoj, da ga drzim na kvacilu? Avaj, nema ni od toga nista jer mi je i alternator izgleda CRKO, tako da necu moci ni da ga upalim... Polako me razocarava auto ..
  4. Dakle kao sto rekoh imam problem sa menjacem tj. sa promenom brzina! Auto je ok radio... parkirao sam ga, zakucao mraz... Ostao je ubacen u 1. brzini... Kada sam sutra ujutru pokusao da ga upalim primetio sam da ne mogu da ga pomerim iz prve brzine ni malo.. E sad, ne znam sta moze biti, ali znam da ima jedna sajla koja povezuje rucicu menjaca sa menjace, zaboravih kako se to zove nbt... Sumnjam da nije ona mozda zamrzla..?! Znaci stoji u prvoj brzini i ni da mrdne! Na sta vi sumnjate?
  5. Okupljanja su i dalje tu, ali tebe nema... Pa ne smem da se pojavim, ogulicete mi nalepnice
  6. Danas sam bio po auto, ubacio sam mu drugi akumulator.. Upalio bez problema, na moje iznenadjenje, lampica za punjenje akumulatora se nije ukljucila, sve OK... trepnula je samo 5-6 puta na putu od BG-a do Smedereva.... Sad sam jos vise zbunjen.. Zato cu ostaviti auto dobrom elektricaru, da ispita sve detaljno, da nadje uzrok tom problemu.. Inace auto mi je bio parkiran na parkingu ispred Inter-Continentala gde smo nekad imali okuljanja..
  7. Ja kontam da je puko kais, da bi se to osetilo, culo ili slicno.... A i nije odjednom pocelo ... Desavalo mi se pre, da mi na kratko upali lampicu za akumulator, pa je sam iskljuci..... Da je kais, to ne bi bilo tako, jel?
  8. A sta drugo moze biti uzrok tome da auto ne puni akumulator, svako koga sam pitao kaze da je to - REGLER... Koja je cena, gde ga mogu kupiti?
  9. Crklo je nesto .... sto sluzi punjenju akumulatora, a to se valjda nalazi u altenatoru, nisam bas upoznat sa auto elektrikom, bolje mi ide onaj mehanicki deo Znaci da mu nabacim pun akumulator, koliko da izdrzi do Smedereva 50tak km.... Pa onda u servis...
  10. Ljudi............ Treba mi pomoc na bilo koji nacin.... Juce sam dolazio do BG-a iz nekih privatnih razloga.... Crkne mi Relej , upali lampicu za akumulator!!! Isprazni akumulator i ugasi se... Pokusali smo na kablove.. upali ga... drzi par minuta i ugasi se jer mu je relej crko i ne puni ga uopste.. (((((( Parkirao sam auto NEGDE na Novom Beogradu (eto prilika onima koji zele da mi skinu nalepnice, da to sada urade,hehe)... ostavio sam ga i vratio se autobusom kuci... Posto nisam iz BG-a, ne znam ni gde su majstori, niti koji je dobar, koji je preskup, .... Da li da ga popravljam tamo ili sta da mu radim, da ga slepujem za Smederevo, nisam pametan........... Neki savet ili slicno? Znate kako je nezgodno kad vas izda ljubimac u nekom drugom gradu.........
  11. Ja tek sada video temu gde su se kacile razne slike Fiata u vezi rodjendana kluba, a za najbolje su se delike clanske kartice... Zakasnio A imam dosta dobrih fotografija...
  12. Bilo sinoc manje okupljanje... Uslikao sam par Fiat-a...
  13. Street lunatics Club SD auto skup u Smederevu

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...