Jump to content
FAS Goran

Scentic

Members
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

About Scentic

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 05/09/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    veliko gradiste

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Bravo 1.9 150

Recent Profile Visitors

965 profile views
  1. Pozdrav ljudi, mala pomoc oko gepeka na stilu karavanu. Isti problem kao i ostali. Otvorio sam gepek na kljuc, zatvorio ga i vise nece da se otvoro rucno, pogledao u meniju da li je int boot on, ali nije, kao da se gepek zakljucao. Znaci ind boot je off, na kljuc otvara, rucno ne otvara. Sta moze biti problem?
  2. Kolega @dusman13, Evo jedne fotke koja je slikana OnePlus 10T Sony IMX-766 senzor. Kamera je nista specijalno, ali nije ni losa, mislim da moze proci.
  3. Jeste, 13ca je stvarno vrh, imao sam prilike da vidim 13 pro i kako funkcionise i da se igram sa tim telefonom, jako ozbiljan telefon, ali je trenutno sve precenjeno. 1000e+ Xiaomi, 1000e+ samsung, o iPhone i da ne govorim, a opet na kraju dana telefon koristimo da surfujemo netom, odgovorimo na poruke, pozive, slusamo muziku i druzimo se na Fiat-Lancia forumu
  4. @dusman13 Ja sam koristio pre OnePlus-a Xiaomi Mi9, njega sam koristio 3 godine i bio prezadovoljan, posle predjem na xiaomi 11t pro, sa android 12 sam imao probleme, baterija je 5000mAh a SoT je bio oko 3 sata, UI zapuca sam od sebe, otisak prsta je bio na power tasteru, pa mi se desavalo da nece da se otkljuca ili zakljuca, imao je bagove, sa 13 su ti problemi reseni. Preleo telefon, sa izuztenim ekranom i zvukom, cak mu je i hladjenje dobro izvedeno pa se nije toliko grejao iako je imao snapdragon 888. Prodao sam ga i kupio OnePlus 10T, ali iskreno receno, xiaomi 11t pro, iako je telefon iz 2021 godine, i na papiru losije specifikacije u odnosu na OnePlus 10T, mala je razlika, cak je xiaomi imao i dosta prednosti u odnosu na oneplus 10T. Oneplus 10t je telefon koji spada u neku srednju klasu telefona, ali je sto se performansi tice, dosta dobar i jak telefon. Zaista leti kroz interfejs. Sa 16gb rama zadrzava mnostvo aplikacija u pozadini.
  5. Slazem se da je sistem bio zabagovan, ali to je vise bilo do androida 12, jer je vecina telefona imala problem sa jakim bagovima, pixel, oneplus, xiaomi itd, sa androidom 13 su svi resili vecinu bagova. Iz licnog iskustva, mogu reci da je xiaomi sa android 12 bio jako, jako los UI. Sto se tice samog oneplus-a i njegovog sistema, da nije vise cist android, OxygenOS je sada bukvalno drugi ColorOS, ali nema toliko bloatware-a. Na kraju kraveja, za prosecnog korisnika telefona, sto je 80% ljudi, UI i nije toliko bitan, koliko je bitno da telefon radi i ne baguje, u tu grupu spadam i ja, moze biti ColorOS, OxygenOS, ili MIUI, bitno mi je da telefon radi i sistem ne baguje. A oneplus 10t za sada ispunjava svaki zahtev, nemam nista lose trenutno da kazem za taj telefon.
  6. Pozdrav drugari, prodajem gume koje su skinute sa mog fiata, kupio sam druge ove mi trenutno stoje bezveze. U pitanju su pirelli i continental. Continental Conti Sport Contact 5ce 225/35/18 dot je 2019 na obe, jedna je malo izlizana sa strane od ivicnjaka, prikazano na slikama Pirelli P Zero 225/40/18 dot je 2018 na obe u dobrom stanju Dubina sare na svim gumama je dobra, kao sto je prikazano na slici, nemam merac, ali bih rekao odokativno oko 6mm. Cena je 100e za clanove. Ako je neko zainteresovan moze me kontaktirati na br 060-0-662-360
  7. Ako nekog interesuje dobar telefon, da kazemo, za okej cenu, ako uzmmeo u obzir odnos dobijenog ulozenog, to je telefon OnePlus 10T pro. Telefon koji ima snapdragon 8+ gen 1, TSMC je proizvodjac cipseta, ne samsung, tako da se telefon ne ponasa kao furuna. OnePlus pripada BBK grupaciji telefona (Oppo, Vivo, Realme, Oneplus), kineska kompanija, ali su telefoni jako ozbiljni. Ja sam ugrabio navedeni OnePlus 10T telefon za 550e, najjaca varijanta od 16/256 GB, zadnji put kada sam proverio cene, telefon je trenutno oko 500e najjaca varijanta, slabija ili osnovna varijanta je oko 430-450e. Iz mog iskustva sa ovim telefonom, malo je reci da sam zadovoljan. Telefon ispunjava sve moje uslove i nadam se da ce trajati narednih 5-6 godina bez problema.
  8. Dragi forumasi, Prodajem Xiaomi 11T Pro u beloj boji, 8+3gb ram / 256 gb rom Uz telefon ide kutija i 120w brzi punjac koji puni od 2 do 100% za 17 minuta Telefon je star nesto vise od godinu dana, Jako malo koriscen, bez ikakvih tragova koriscenja, sto mozete videti i po slikama Cena je 30 000 din Ako je neko zainteresovan moze me kontaktirati i pozivom na br 060-0-662-360
  9. @bucke1 moze da bude i da jesu sportline, a ne pro kit, pomesao sam, tako sam auto kupio iskreno receno. Nemam problem sa grebanjem, ne kaci nista, gume su 225/40/18. Problem koji sam imao jeste taj da je malo kacilo podkrilo kada smotam pun levi/desni dok se sara nije skinula.
  10. @Mijailović P. Da sam vozio 200 manje bi kostalo
  11. @bucke1 opruge su eibach pro kit crvene, napred 50mm spusten pozadi 30mm (250e nove sa ugradnjom) @MiloshShomy avantura je kostala 5 dana bez auta, slepka (sreca pa me je slepao drugar prikolicom) 50e, ponovo tehnicki pregled 5000 din i celo pre podne u saobracajnoj policiji, potpisivanje dokumentacije, kao da sam coveka ubio. Koliko mi je policajac koji mi je vratio tablice rekao, kazna ce biti oko 10 000 do 20 000 dinara, jer su pisali samo jedan clan, da su bila 2 ili vise clana, jer su imali osnovu da pisu, bilo bi preko 70 000. Ne znam da li oduzimaju dozvolu, to cu vam naknadno napisati kada dobijem poziv od sudije. Inace kad te nahvataju sa preko 30% zatamnjenja skidaju tablice, moras da skines folije, uradis tehnicki i nazad po tablice u to mesto gde su ti oduzete tablice. Takodje se dobije potvrda da su tablice legalno vracene, potvrdu moras da nosis sa sobom neko vreme (ne znam koji vrenenski period) koliko mi je receno, jer u slucaju provere od strane saobracajne policije, videce da su tablice oduzete i trazice potvrdu na uvid -.-
  12. Drugari i drugarice, fiatu su vracene tablice, nije vise ilegalac
  13. Videcemo, otom potom, folije cu sigurno staviti ponovo, za sada sam ih skinuo i tako cu voziti auto neko vreme, a atest svakako imam i necu dozvoliti da propadne, tj da stoji dzaba. Napravicemo da sve to bude kako treba
  14. Nije u mom gradu Dacho, ja sam nasao lika koji radi folije 50ak km od mene, a gde su prve folije odradjene ne znam, kupio sam auto sa 50% folijama. Danas odradio tehnicki, sutra bi trebao da odem po tablice.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...