Jump to content

Zan Batist

Members
 • Content count

  41
 • Joined

 • Last visited

About Zan Batist

 • Rank
  Il Nuovo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  MNE
 • Interests
  Basketball; SysAdministration; Pobjednik vremena.

Previous Fields

 • Garage
  Renault 4; PUG 307 break; PUG 306; Panda climbing
 1. vi samo serujete sa real prijateljima.. dobra komuna
 2. Zdravo @Dovla, imam kljuc c265 (2), htio sam da napravim rezervni samo da pali bez daljinske kontrole. Mogu da kupim kljuc od Stila, plavo kuciste - samo mach. Moze li taj kljuc da se sinhronizuje (da se kopira chip...)? Ako neko drugi zna, savjeti su dobrodosli..
 3. Lancia Thema 2.0ie

  "da uzivas u autu onako kako su ga napravili a ne da krijes i cuvas enterijer za nekog drugog..." ovo je najbolji komentar ikada, sustina.. @PremieRacing
 4. http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/935252#galleryPopup klotara..
 5. @MilanStilo, ok trosi 4ipo litra, priznajem..
 6. Fiat servis ''Goran''

  Hvala @Goran Zemun Pa pretpostavio sam, nisam siguran da cu nac majstora u PG za tu rabotu, bice prica "ne radimo mi to"... Remont kardana i dio-krst, koja je vrijednost tog posla? Kakva su iskustva kod Vas, moze li se to napravit? Ako ne uspijem da nadjem majstora, mogu li mac kardan, jedina alternativa?
 7. Fiat servis ''Goran''

  @Goran Zemun, ja sam u Podgoricu..mislio sam samo da se informisem prije nego sto podjem kod majstora jer moram da im pomazem u dijagnostici.. Pozdrav
 8. Fiat servis ''Goran''

  zdravo @Goran Zemun, zamolio bih te za misljenje, savjet.. dakle, kad je hlad i krecem a pritom malo brze pustim kuplung lupa mi nesto u transmisiji, mozda kardan (panda 4x4). Vise je izrazeno kad smotam volan..da bih izbjegao to lupanje moram bas polako da kecem kad je hladan. Inace ne trese motor na leru, savrseno je miran, sam motor ne trza nikad. Hvala..
 9. onda ispada da je veca sloboda u sudnicu tokom krivicnog postupka nego odje na forum. plavi znak a 2008.mo, odlicno
 10. a sto @Ivan, samo kupci smiju da komentarisu? ova potrosnja koju je napisa moze samo sebe da laze jedino da ga vozi po Vojvodini do 2000 obrtaja..
 11. P:FIAT Punto 1,2 - 16V

  bravo @gorank82. kakva arogancija. A kolko pise na satu vidi se na slici.
 12. Panda 169_montiranje plastike ispod sofersajbne

  zdravo @neshaoct, zasto mi kreiranog topica nema u Pogledaj novi sadrzaj? da li ja ukljucujem tu opciju u ovoj tool traci iznad enter your text?
 13. Zdravo ekipo, skidao sam plastiku ispod brisaca da bi ocitio odvodni kanal (tu je bila puna saksija borovine, Panda mahom koriscena za kampovanje CH). Prilikom skidanja popucale su plasticne vodjice, nisam vuka ka sivonja...I kad sam vratio plastika nije priljubljena za soferku i zijeva sa strane. Jel iko tu plastiku montiro da mi objasni proceduru? Trebaa li silikona tu (nije ga bilo definitivno, lako se odvojila plastika)? P.S. Mjesto dje boravila Panda i lezala godinu prije kupovine..
×