Jump to content

Zan Batist

Members
 • Content count

  60
 • Joined

 • Last visited

About Zan Batist

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  MNE
 • Interests
  Basketball; SysAdministration; Pobjednik vremena.

Previous Fields

 • Garage
  Renault 4; PUG 307 break; PUG 306; Panda climbing
 1. Fiat servis ''Goran''

  hvala za info, onda moj lezaj definitivno nije za ABS sistem jer sam ga platio 12EUR.
 2. Fiat servis ''Goran''

  Fiat Panda 4x4 169 1.2; 44kw; 2005. Pogledajte mi za dostupnost/cijenu i senzora, mozda ga je majstor ostetio prilikom vadjenja iz glavchine.
 3. Fiat servis ''Goran''

  Zdravo @Goran Zemun, Da li kod Pande 169 lezaj tocka treba da ima integrisan magnetni prsten ili je magnetni davac integrisan u glavchinu? Ovakav je moj lezaj kupljen u ap-sport al bez prstena i sarafa. Nakon mjenjanja lezaja ne radi mi ABS.
 4. Fiat Punto mk.2 - problem sa ABS-om

  Da li kod Pande 169 lezaj tocka treba da ima integrisan magnetni prsten ili je magnetni davac integrisan u glavchinu? Ovakav je moj lezaj kupljen u ap-sport al bez prstena i sarafa.
 5. Fiat servis ''Goran''

  Update..da prenesem iskustvo, moze nekome valjat.. uzrok lupanja je bio centralni lezaj kardana..odvojio se lezaj od gume - guma pojedena. Jos je voznja u tim uslovima prouzrokovala da ode desna stopa zadnjeg diferencijala. Eto kako kasna intervencija vuce drugi problem. Srecom krst kardana OK. Sad je voznja Pande pravo uzivanje...:) Lezaj je kostao 45EUR i imao sam srecu sto sam ga uopste nasao. U Cg je problem sa dijelovima.. inace lose korisnicko iskustvo sa zvanicnim prodavcem i servisom Kov-Car. d.o.o. Danilovgrad .
 6. Mamma Mia....impresioniran sam ovom skulpturom na tockovima. Fenomenalna je, ocuvana, plavi enterijer je bruka! BTW prvi put vidim ovaj multijet amblem na gepeku.
 7. @Dovla eto te ka dijete. pretrazio sam, nema moj scenario.
 8. @siki, auto ti je fantazija! Bas ekskluzivan model za malo para.. ova "moja" ima poltronaFrau kozna sjedista, cognac-coloured brown...
 9. ovo su prave informacije!
 10. ovo skoro i da nije budzenje, ima kompletnu Kappu pored kupea i samo prepakuje..nema otpada, trazenja dijelova. Ok, shvatam..taj turbo benzinac je chudo al to pretpostavljam - nemam iskustvo. Vise sam mislio na izdrzljivost, odrzavanje... i loche li bas bas mnogo?
 11. Ok @Majstor_Paja, hvala.. to bi majstor-prodavac radio, ne bi ja glavoboljio oko organizacije.. Inache, mjenjao bi sa motorom komplet instalaciju, kompjuter, mjenjac... Jesi li imao Lanciu sa tim motorom?
 12. @Markobgd, slusam tvoje objasnjenje koje nisam trazio..uopste mi nisi razjasnio materiju (VIS). Cekam relevantnu informaciju..
 13. @Majstor_Paja, molim te, ti si kompetentan. "Lancia Kappa coupe '98., nema motor (2.0t), medjutim donor je Kappa '01. sa 2.0 20V VIS motorom. Prodavac je majstor - trazi 1000EUR za auto (da odradi zamjenu motora), vidi se na slici i donor. Moze li se ta procedura zamjene uradit kvalitetno (na copue-a kad se digne hauba samo kolijevka i trapovi)? Kakav je taj petak, iskustva - 155 PS (114 kW)?"
 14. ne bih ja organizovao zamjenu motora nego prodavac koji je ujedno i majstor. a znam da ima posla masu, ne poznajem covjeka pa ne znam jel sposoban da uradi to kako valja.
 15. Kupea za 1k EUR-a? Kupe je raritet, ne moze za te pare.
×