Jump to content

Zan Batist

Members
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

About Zan Batist

 • Rank
  Il Nuovo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  MNE
 • Interests
  Basketball; SysAdministration; Pobjednik vremena.

Previous Fields

 • Garage
  Renault 4; PUG 307 break; PUG 306; Panda climbing
 1. Fiat servis ''Goran''

  Hvala @Goran Zemun Pa pretpostavio sam, nisam siguran da cu nac majstora u PG za tu rabotu, bice prica "ne radimo mi to"... Remont kardana i dio-krst, koja je vrijednost tog posla? Kakva su iskustva kod Vas, moze li se to napravit? Ako ne uspijem da nadjem majstora, mogu li mac kardan, jedina alternativa?
 2. Fiat servis ''Goran''

  @Goran Zemun, ja sam u Podgoricu..mislio sam samo da se informisem prije nego sto podjem kod majstora jer moram da im pomazem u dijagnostici.. Pozdrav
 3. Fiat servis ''Goran''

  zdravo @Goran Zemun, zamolio bih te za misljenje, savjet.. dakle, kad je hlad i krecem a pritom malo brze pustim kuplung lupa mi nesto u transmisiji, mozda kardan (panda 4x4). Vise je izrazeno kad smotam volan..da bih izbjegao to lupanje moram bas polako da kecem kad je hladan. Inace ne trese motor na leru, savrseno je miran, sam motor ne trza nikad. Hvala..
 4. onda ispada da je veca sloboda u sudnicu tokom krivicnog postupka nego odje na forum. plavi znak a 2008.mo, odlicno
 5. a sto @Ivan, samo kupci smiju da komentarisu? ova potrosnja koju je napisa moze samo sebe da laze jedino da ga vozi po Vojvodini do 2000 obrtaja..
 6. P:FIAT Punto 1,2 - 16V

  bravo @gorank82. kakva arogancija. A kolko pise na satu vidi se na slici.
 7. Panda 169_montiranje plastike ispod sofersajbne

  zdravo @neshaoct, zasto mi kreiranog topica nema u Pogledaj novi sadrzaj? da li ja ukljucujem tu opciju u ovoj tool traci iznad enter your text?
 8. Zdravo ekipo, skidao sam plastiku ispod brisaca da bi ocitio odvodni kanal (tu je bila puna saksija borovine, Panda mahom koriscena za kampovanje CH). Prilikom skidanja popucale su plasticne vodjice, nisam vuka ka sivonja...I kad sam vratio plastika nije priljubljena za soferku i zijeva sa strane. Jel iko tu plastiku montiro da mi objasni proceduru? Trebaa li silikona tu (nije ga bilo definitivno, lako se odvojila plastika)? P.S. Mjesto dje boravila Panda i lezala godinu prije kupovine..
 9. Fiat servis ''Goran''

  OK @Goran Zemun, hvala..
 10. Fiat servis ''Goran''

  zdravo @Goran Zemun, prilikom mjenjanja ulja aljkavi majstori su mi sipali 2mm iznad sipke (cak su htjeli jos nego zaustavih srecom...). Vasa procjena koliko je to vise i da li je to opasno? Fuserima bilo muka da cekaju da iscuri sve, cak sam jednom intervenisao, htjeli su jos ranije... 1.2 fire 8V, selenia 20K
 11. Ručni časovnici

  @PremieRacing da origin, stavio sam bio stoljnjak u krilo za slucaj da mi ispane..sto znam da ne zatresu ruke.. moja nije, reka' sam da nemam vrijednih..
 12. Fiat servis ''Goran''

  @Goran Zemun servo kalibrisan, problem rijesen.. hvala jos jednom! Inace gospodin Fandjo je mnogo bolje raspolozen bio kad sam placao senzor 120EUR, nego sad kad je "morao" da radi for free.. mada segrti kazu da je bio prehladjen, da ne grijesim dusu... cak se i malo ljutnuo, veli "po' Beograda me zvalo zbog tebe..." tako da osim sto ste dobar majstor, Gorane vi ste i "drmator"... P.S. Sacuvao sam stari senzor (zeleni buzir) pa vam ga mogu poslati ako ih reparirate..naravno for free.. Pozdrav..
 13. Ručni časovnici

  @PremieRacing, I jesam al imam identican Skagen, muka mi je bilo da slikam, prebacujem n komp.. Vostok je inace takva krsina od sata da je to uzas, imam inace jos jednu Amfibiju i Komandirskie star 40god. Kom jednom servisiran, a nove Amfi vec po 2 puta bile na popravku...a o tacnosti necu da govorim a podesavao sam ih preko APP... drugi je Armani, minimalizam, retro.. obican al super sat.. P.S. Evo jedan bonus, nije sa NETa.. PPS. i da, ide slika komandirskog..
 14. Fiat servis ''Goran''

  ^^^ covjek objasnio @Goran Zemun Zvao sam Fandja, ispostova' Vas je.. Rekao da dodjem u 5ipo. Hvala puno!
×