Jump to content
FAS Goran

Dule 021

Members
  • Content Count

    2731
  • Joined

  • Last visited

6 Followers

About Dule 021

  • Rank
    Prominente
  • Birthday 06/23/1973

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad
  • Interests
    automobili i motocikli- prodaja

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Freemont 2014,Yamaha X-Max 250 2013,BMW R1200GS 2010

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Moze katanac. Trebalo je vremena da se pojave pravi kupci koji ga uzese za 10 minuta i bez mnogo cenjkanja. Sjajan primerak koji je eto stojao 6 meseci.
  2. Legla kapara. Cekam ostatak za koji dan.
  3. Cena je spustena na 9000 tako da korekcija je tu reda radi.
  4. Moze katanac. Idemo dalje!
  5. Moze katanac. Idemo dalje!
  6. Nova cena 3499 ali opet uz dogovor. Nece da mu stoji auto tako da ako je neko zainteresovan neka dodje i da neku ponudu pa ako mu odgovara dace auto.
  7. Kod mene u butiku trenutno ova tri kruzera iliti copera.
  8. Ja polako smanjujem broj motocikala u dvoristu a novi sto se nude sve skuplji. Mogu misliti kako ce biti kad krene sezona. Moj pulen dobio alukofer od 65l pa cekam da vidim koliko ce ga snajka natovariti.
  9. Rdje? 2014 godiste je auto. Odakle ti ideja o rdji? Samo pretpostavljas a ni video auto nisi. Dodji i ako nadjes rdju ili bilo sta drugo sto nisam prijavio na oglasu imas 500€ od mene.
  10. A kad se kupuju ta polovna kola sa 200k km ocekuje se da nemaju ni najmanju tackicu! Sta na to kazete? Juce bili likovi za Giuliettu i kao ima vise ostecenja od grada nego sto su mislili. A ja izbrojao na haubi 25 sto je zaista prihvatljivo. Kao kad me lik zvao i pita jel ima vise od dve cvoke!!!! Alo majstore padao je led i ti hoces da platis auto 1000€ ispod cene zato sto ima sve cvoke!!! A upravo idem sa obilaska placeva u Novom Sadu i to je strasno kakve grdobe od kola se prodaju tj uvoze. Trazim jednoj gospodji,starom kupcu, mali auto i usput gledam sta se prodaje i zaista je horor sta se trenutno uvozi. I onda kad imam jaku cenu naspram tih krseva jer imam sjajan primerak kakav mozete da trazite 6 meseci onda on stoji godinu dana jer ima jeftinije. Pre svega krenite od toga. A to sto auto dugo stoji na oglasu nije zato sto je los nego zato sto necete da posteno platite dobar primerak a vama je u glavi cim dugo stojii da nesto nije u redu i da zato stoji dugo.
  11. Bez mnogo polemisanja i ikakvog vredjanja ali koji god auto neko spomene covek sve zna. I mane i vrline i sta mu fali a sta ne. Cemu onda sve ovo pisanije kad on svemu zna sta valja ili ne jer tako ga niko nece nagovoriti ni na sta jer on u startu zna sta ne valja. Predlozi su uzaludni.
  12. Iz svojih nekih rszloga spuštam cenu poprilično jer radim neki projekat oko nekretnina i cene idu dole a vi iskoristite priliku kao što već neki jesu pa su uzeli maltene po nabavnoj ceni kola i motocikle kod mene. Treba mi za projekat fina suma a dosta mi je zarobljeno u vozilima. Focus spuštam na 12499 i mogu još malko da korigujem kad se vidi jer sad sam već blizu nabavne cene.
  13. Hvala na pominjanju mog auta. Nije što je moj ali ja kad sam ga video to je bila ljubav na prvi pogled. Međutim taj cenovni rang je totalno nezahvalan za prodaju i odziv je zanemarljiv tako da sam prinuđen da spuštam cenu. Malo po malo i nadam se da će se pojaviti kupac. Inače ovi Cross kao što je moj su dosta lepši od običnog modela i uživo se to naročito vidi. Ako je neko zainteresovan napraviću extra forumašku cenu.
  14. Na tom spritmonitoru su realno nerealne potrosnje. Uglavnom su manje nego sto su u praksi kod nas. Proverio na x vozila koje sam vozio i tek tamo pri kraju liste su realne potrosnje.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...