Jump to content
FAS Euroauto Goran

Zvezdo

Members
 • Content Count

  2910
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Zvezdo last won the day on November 23 2017

Zvezdo had the most liked content!

1 Follower

About Zvezdo

 • Rank
  Prominente

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Srem
 • Interests
  Automobili, Motocikli, F1, Elektrotehnika,elektronika

Previous Fields

 • Garage
  GRANDE PUNTO 1.3 MJET, Yamaha XVS Dragstar

Recent Profile Visitors

11289 profile views
 1. Jeste sad sam se setio odakle mi poznato! Nabavi Led stop svetla ako možeš nisu skupa.
 2. Jeste ali onda će poslati saobraćajce da pišu vozila koja sudeluju u saobracaju bez tablica pa onda opet nanovo dokazivati da su skinute zbog protesta....
 3. Nešto sam nezvanično načuo da će proveravati kamerom da li je DPF izvađen jer se merenjem za sada ne može ustanoviti. Dakle jedino izvaditi neki senzor ili odvojiti granu od auspuha drugi način ne vidim? Mada koliko znam to nigde na svetu ne rade. Grande na trećem merenju sa patos gasom izbacio prošlogodišnju prljavštinu i pokazao 0.019 nečega inače prva dva 0.0. Pasat sa DPFom 0 na sva tri merenja verovatno jer je limitiran na 3000 okretanja ako stoji. Dakle po mom skromnom mišljenju auto mora biti žestoki grob da ne prođe zbog gasova!
 4. Po mom iskustvu to su uglavnom ovlašćeni menjači delova koji blage veze nemaju o onome što rade (čast izuzecima) a iskreno i šta očekivati od njih kada rade za sramotnu platicu. Uglavnom ćeš tamo videti mlade momke koji kada nešto nauče počnu privatno raditi ili odu negde gde netko više ceni rad i znanje. Kod lokalnog kako kažeš "zidara" ako mu kažeš da ti zameni ulje on će to uraditi a u ovlašćenim servisima je bilo da ti naplate a ne urade ništa!!! Pisano je dosta o tome. Ako veruješ tim momcima tamo i misliš da znaju posao onda u redu, samo ti napominjem da je metoda eliminacije jako skupa. Dakle menjaj nešto ako je majstor siguran da je to problem i da će zamena toga dela rešiti problem. Pišem ti iz ličnog iskustva jer sam davno zbog lošeg goriva promenio par delova a problem se je i dalje javljao... Možda @horvat zna nekoga u Subotici? @horvat
 5. Odvezi ti taj auto lepo kod Gorana u Zemun pa će on da reši problem. Ovi dosadašnji nešto muljaju odnosno neznanju šta je problem pa izmišljaju razloge. A takav način popravke obično zaboli novčanik.
 6. Pa kazes da su nasli problem? ako su nasli onda su ga i valjda resili? samo mi nikako nije jasno kakve veze imaju kodovi dizni sa prijasnjim problemom?
 7. Zvezdo

  Kuda ide ovaj svet?

  Samo me zanima tko ce odgovarati za to? Verovatno poreski obveznici...
 8. Da nije možda problem sa čitanjem koda sa ključa? Imobilizator? Šta se dešava sa lampicom za kod ključa? Možda I brava pravi problem. Ako imaš drugi ključ probaj njega koristiti.
 9. Totalno nezanimljiv motor! Imam ga preko 10godina i jedini "kvar" je bio senzor vode u filteru goriva. Dakle ponekada je palio lampicu bez razloga i to je sve!
 10. Znam jednog u Doblu. Preko pola miliona je prešao a lanac je menjan na 400000 km!?!? Radi kao da će još toliko preći... Uvežen je sa 120000 po km satu.
 11. Zvezdo

  Kuda ide ovaj svet?

  Apsolutno se slažem!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...