Jump to content
FAS Euroauto Goran

Zvezdo

Members
 • Content Count

  3405
 • Joined

 • Days Won

  1

Zvezdo last won the day on November 23 2017

Zvezdo had the most liked content!

1 Follower

About Zvezdo

 • Rank
  Prominente

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Srem
 • Interests
  Automobili, Motocikli, F1, Elektrotehnika,elektronika

Previous Fields

 • Garage
  Sveta krava B8

Recent Profile Visitors

12732 profile views
 1. Pisao sam već.. meni je bio na Gpu 3 godine i prodan je sa njima dok su drugima H7 jako brzo crkle. Doduše imao sam automatska dnevna svetla gde (spojio na dugačko) svetle sa 50 posto intenziteta. E sad zaista ne znam ali iz iste radnje sam kupio H4 za Grandea i 2 garniture H7 za drugare i njima su jako brzo pretvorile.
 2. Hmmm??? Grande ima dobra svetla nešto kod tebe ne štima. Proveri napon kada auto radi sa uključenim svetlima,trebao bi biti oko 13.5-14 V. Ja sam imao Osram night breaker i svetle jače nego fabričke a pri tome nemaš brige zbog tehničkog.
 3. Pa već je odavno unakažen! Iskreno divim se ljudima koji žive u toj džungli. Sreća moja pa sam ga odavno napustio.
 4. Za mali servis opet kupio OEM Manol . Jeftino a solidno ulje. Za 13 000 km ga je potrošio od max do pola merne šipke.
 5. Sveta krava pali, radi.ide.troši... Za 14 meseci prešao 30 000 km bez Bogu hvala ikakvih kvarova. Ovih dana treba da se odradi 3 mali servis od kada je u mom vlasništvu. Desio se je mali peh! Kupio sa Alija "trčeće" žmigavce na retrovizorima. Suvozačko ogledalo lako skinuo po debelom minusu a vozačko puklo! biiip u boji! Pored grejača on ima i automatsko zatamnjenje ! Polovni našao na dva mesta gde prodavac traži 80 e samo za ogledalo a drugi 150 e! Zamenski sa Samozatamnjenjem nema samo original po ceni registrovanog yuga u solidnom stanju! Kupio sam zamenski sa grejačem za 1300 din. Dakle eto prvi "kvar"! Nije mi samo jasan rezervoar goriva. Naime on bi trebao da je preko 65 litara a ja za godinu dana nisam uspio natočiti više od 55 litara a da je pri tome kazaljka bila na apsolutnoj nuli a autonomija odavno prešla 0 km. da li i koliko još goriva tada ostane u rezervoaru ne znam ali ako je po specifikaciji treba da ima još min 10 litara. Da li je problem u plovku? ima li tko ideju?
 6. Ako nekome treba... Cena: par limenki piva i ćevapi da se počastimo! Ostalo od Grandiše i smeta u garaži.
 7. Sad tek video!!! Čestitam! Očuvanu 159ku je bio problem pronaći još pre mnogo godina a ovo sa ovom kilometražom je Bingo! Nema tu šta da se kvari!
 8. Nije baš tako crno. Znam nekoliko tih motora koji već dugo vremena zveckaju! Isto tako neki su menjali lanac na 100+ hiljada km a kod nekih ništa se ne čuje i nakon pola miliona Km ali to su radne mašine i žderači kilometara po autoputu koji se ne pale i gase svaki čas.
 9. Nekada davno su na svakom teh pregledu podesavali svetla. Sada gube vreme 30 minuta a to ne urade!
 10. Nije ni ovo nešto ali je 5x bolje nego ti po radnjama i marketima. Koliko godina je izdržao akumulator? Jel moll?
 11. A da mi daš dimenzije pa da napravim od prohroma?
 12. A jel ovo sigurno da je minimum 3 mm dozvoljeno u EU (osim Češke)?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...