Jump to content
FAS Goran

Zvezdo

Members
 • Content Count

  3435
 • Joined

 • Days Won

  1

Zvezdo last won the day on November 23 2017

Zvezdo had the most liked content!

1 Follower

About Zvezdo

 • Rank
  Prominente

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Srem
 • Interests
  Automobili, Motocikli, F1, Elektrotehnika,elektronika

Previous Fields

 • Garage
  Sveta krava B8

Recent Profile Visitors

13432 profile views
 1. A zašto jednostavno ne staviš jedan ili dva aktivna subwofera ispod prednjih sedišta? Naravno ne udaraju kao oni u kutiji veličine gepeka ali i te kako služe svrsi.
 2. Kod Fiata termostat kada umre ostane otvoren što je dobro jer se motor ne može pregrejati. Slabo grejanje je tipičan znak lošeg ili pokvarenog termostat. Dakle kao što kolega ispred kaže nema potrebe ni pomoći od koječega nego zameni termostat.
 3. Ne znam šta BiH ti rekao? Probaj sa nekim Bosch servisom oni imaju odličnu dijagnostiku za tropinski konektor. Za neverovati je šta se sve može podesiti na monopoint ubrizgavanje. Dakle ne mislim na servis Dizni nego Bosch servis. Majstorska posla... Star auto koji ne vredi puno pa ne može naplatiti puno za ništa posla. Najlakše je napraviti veliki servis a popraviti pokvaren auto nitko više nezna i neće.
 4. @sux Nedostatak lambda sonde može uticati na povećanu potrošnju ali da troši 30 litara to je sigurno još nešto. To je relativno jednostavna elektronika na tom motoru i može se srediti. Za početak promeni majstora.
 5. Sveta krava pali,radi i jede kilometre. Bogu hvala nikakvih problema ni kvarova. Preventivno očišćen DPF, kompletan EGR i turbo Kupljene i dve Sava all season gume za pomoć zimskim gumama. Zimski set je spreman a montaža za 10 dana.
 6. Kvalitet goriva nikako ne moze biti u vezi sa potrosnjom ulja.
 7. Za takav auto garaža je obavezna. Greh je da kisne.
 8. Taj model je davno napravljen i oduvek mi privlači pažnju. Sa veoma blagim faceliftom taj auto može biti veoma moderan. VW grupa to radi već 40 godina i po rezultatima veoma uspešno. Još malo da se podigne, ubace ogromni točkovi i unutra neka ekrančina od multimedije i eto novi model! Tako rade skoro svi osim glupih Žabara.
 9. To se je desilo već davnih dana.
 10. Vozzi ima to da se osiguranje vezuje za vlasnika polise a ne za vozilo. Imam njihov Evropa paket koji je odličan samo ne znam da li je isto tako i u stvarnosti.
 11. Kupiš lepo za 100 dinara 4 kom armature na nekom stovarištu ubusis i zakucas u zid. Štediš mesto i ne smetaju na podu.
 12. Nisam na početku resetovao ali ovo je rezultat . Nisam čekao na granicama pa nisam morao žuriti. Uglavnom 130 Kmh sa ponekim izletima do 200 ali naravno svuda ima radova gde je ograničenje 80-100 Kmh.
 13. I ja sam mislio ali sam se zaj...o! Koliko god malo trošio skupo je pogotovo u Njemačkoj na autoputu! Dizel je 2.6 e pa boli kada sipaš.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...