Jump to content

Zvezdo

Members
 • Content count

  2652
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Zvezdo last won the day on November 23 2017

Zvezdo had the most liked content!

1 Follower

About Zvezdo

 • Rank
  Prominente

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Srem
 • Interests
  Automobili, Motocikli, F1, Elektrotehnika,elektronika

Previous Fields

 • Garage
  GRANDE PUNTO 1.3 MJET, Yamaha XVS Dragstar

Recent Profile Visitors

10515 profile views
 1. Inače moraš biti pažljiviji sa vodom u motornom prostoru.
 2. Bilo bi poželjno napisati o kojem se tačno autu radi i kakav je tip menjača ako znaš. Sreća pa Abartha nema puno pa možemo zaključiti o kojem bi se moglo raditi i tipu menjača koji pravi problem. Bez obzira na sve teško ćeš rešiti problem bez dijagnostike i nekoga tko se razume.
 3. Pa lepo ti je napisao sve.. kvar auto menjača i polako do servisa.. Može da bude svašta i ništa. Trebao bi pogledati netko sa dijagnostikom ako šta može ili servis za auto menjače.
 4. A Sta si mislio da je Kinezi ne stancaju? Ima je na Aliju ali je cena ista 60 i vise eura za GP. Tako da se zbog toga jednako isplati tipska multimedija doduse sa 6'' ekranom.
 5. Da, ne znam jel 08 ili 2009. Imaj u vidu da je C5 velik i tezak auto i ako je auto puno presao taj od 1.6 je verovarno na izdisaju i trebat ce mu skuplje popravke. 2.0 je mazga kao i ostali te generacije ali velika je razlika izmedju istog primerka sa pola miliona i 150 000 Km kao i kod svih auta. Za automatik u C5 nemam informacija i nisam ga ni video. Mada koliko vidim u DS 4 ima ih nekoliko tipova.
 6. Grande Punto - sijalice

  Da H4. Ja vec godinama imam Osram night breaker koje su poznate po brzom pregaranju ali kod mene se drze vec godinama. To godinama uzmi sa rezervom ali mislim zadnjih 20 000Km ih imam i koristim ih za dnevna sa smanjenim intenzitetom. NB svetle za sve pare ali (kazu) krace traju? Neke dobre Osram ili sl i nema problema.
 7. Ima C5 I sa običnim ovjesom i pojam je udobnosti i tišine naspram mnogih mnoooogo skupljih auta. C5 sa hidro pneumatskim ovjesom je jednostavno klasa za sebe po pitanju udobnosti i tišine. Mercedes sa vazdušnim vešanjem mu nemože parirati ( vozio se..) Kao što rekoh sve ono čega nema ne može se ni pokvariti tako da se kod ovoga sa hidro ovjesom ima šta za pokvariti ali nisam čuo da je iko imao problema verovatno zbog manjeg broja takvih a i sa razgovorom sa serviser ima ta priča se potvrđuje. Ključno je ono što je @Dule021 rekao! Dakle bilo koji auto sa što manje kilometara! Džaba maybah i S klasa kad ima pola miliona!
 8. Citroen C5? Mislim da daleko najvise pruza u odnosu na prodajnu cenu!
 9. Grejaci sedista problem

  Onda nakon pregleda osigurača lociraj na spojnici ispod sedala dve žice koje idu na grejače. Trebalo bi da su deblje nego ostale. Ne znam jel imaš vaz jastuke u sedištima? Ako imaš ne otpajaj ih bez skidanja kleme jer će ti se upaliti lampica za kvar airbaga. Onda proveri da li dobivaš napon na grejače.. otpor grejača...
 10. Grejaci sedista problem

  E onda pored ostalog proveri i relej...mada ako nisi upućen u elektriku i nemaš unimer teško ćeš išta sam moći napraviti. Jedino da lociraš osigurače i releje i probaš metodom eliminacije.
 11. Stilo - klima ne greje

  Osim za hlađenje klima služi i za sušenje zamagljenih stakala tako da je možeš koristiti i zimi. Naravno ne stalno nego samo da osuši stakla.
 12. Grejaci sedista problem

  I dalje nisam siguran da li je prekidac ili tipkalo (taster) Nekako mislim da je ipak taster kao i kod drugih Fiata ali kazes " kao da prekidac ne ostane u pritisnutom polozaju..." Po tome je onda ipak prekidac. Ako je taster onda ukljucenje ide preko relea...
 13. Po onome sta danas pise u Blicu nista se ne zna o nicemu!
 14. Grejaci sedista problem

  Ne znam o kakvom tipu prekidača se radi odnosno prekidač ili tipkalo ali po tome šta si napisao kao da se radi o prekidaču koji je izgleda pregoreo. Probaj zameniti prekidače jer vozački ostane u položaju. Za vozačke grejače proveri ožičenje i konektore ispod sedišta i osigurače nakon toga.
 15. Kao balava deca ste! Moj tata je jači od tvog..... Ako nemate šta pametno i novo da pišete nemojte gubiti vreme. Svako ima pravo da svoju stvar ceni koliko hoće a koliko će dobiti stvar je ponude i tražnje.
×