Jump to content
FAS Goran

Zvezdo

Members
 • Content Count

  3465
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Zvezdo last won the day on November 23 2017

Zvezdo had the most liked content!

1 Follower

About Zvezdo

 • Rank
  Prominente

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Srem
 • Interests
  Automobili, Motocikli, F1, Elektrotehnika,elektronika

Previous Fields

 • Garage
  Sveta krava B8

Recent Profile Visitors

13578 profile views
 1. Nisi jedini! Ja sam iz stare garde audiofila ali to nisam video. Magnetofon ili trakaš sa lampama imam ali ovo nikada nisam video. To je neki prelazni period kao beta i DAT. Pojavilo se i prodavalo godinu dve i nestalo.
 2. Isti je kao i na Grandeu. Koliko se sećam lako se skida. Mislim da se okrene taj sivi prsten i raskači konektor.
 3. Ništa od toga za sada, plava munja uglavnom skuplja prašinu Škoda je u žiži interesovanja! Neće Fiata više da potera van grada.
 4. Da je taj ćumuraš ispravan i da ima bar pola miliona km manje onda ne bi toliko osetio. U firmi imamo hibrida pasata . Naravno da ga nitko ne puni. Troši 11 litara na 100 km! Na bordu do sada nisam nikada video prosek manji od 10.3 litre . Zbog hibridne tehnologije i naravno baterije puno je teži nego npr obični benzinac. Na istoj relaciji moj ćumuraš troši ispod 5 litara. Toliko o uštedi i zagađenju.
 5. Zvezdo

  Kućni ljubimci

  Ovo je zimska odeća!
 6. Zvezdo

  Kuda ide ovaj svet?

  Nažalost nije divlji zapad nego napredna Srbija.
 7. Eto svete krave u manjem izdanju! Ako ovako nastavimo ovo će postati Fiat Lancia VAG forum. Stage 1? Jesi li ga čipovao?
 8. U kom smislu manja? Ajde predstavi ! Sveta krava 2?
 9. 1.6 motor je sa 250 Nm. DSG je takozvani DQ200 sedam brzina i max 250Nm. 2.0 ima jači menjač sa 6 brzina. Ovaj slabiji ide u slabijeg dizela i u benzince.
 10. LED far je posebna priča a dobra LED sijalica u reflektorskom faru je solidno rešenje za povećanje vidljivosti u poređenju sa klasičnom sijalicom. Imam ih par godina i daleko bolje svetle nego one sa vlaknom. Cut off nije savršen ali nikome ne smeta. Ja sam zadovoljan ali ponavljam velika je razlika kod pravog LED fara i reflektorskog sa LED sijalicom. LED far ravnomerno osvetljava put dok sijalica baš i ne. Verovatno ovisi i o samom faru. Dakle neki moj zaključak je Led sijalica je puno bolja nego klasična ali trebalo bi je porediti sa ksenonom bez projektora a to nisam probao.
 11. Odlično je. Nastavi tako sa skinutim čepovima.
 12. Krckanje? Ako je kuvanje dakle takav zvuk nastavi to je normalno i odvrni čepove ako možeš. Možeš onda videti stanje tečnosti i eventualno dopuniti dest. vodom.
 13. Vidiš i sam da ti gledanje u plafon ne pomaže.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...