Jump to content
FAS Euroauto Goran

Zvezdo

Members
 • Content Count

  2835
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Zvezdo last won the day on November 23 2017

Zvezdo had the most liked content!

1 Follower

About Zvezdo

 • Rank
  Prominente

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Srem
 • Interests
  Automobili, Motocikli, F1, Elektrotehnika,elektronika

Previous Fields

 • Garage
  GRANDE PUNTO 1.3 MJET, Yamaha XVS Dragstar

Recent Profile Visitors

11090 profile views
 1. Ja mogu samo preneti iskustva rođaka koji je to imao na Mazdi 1.4. Auto je kupljen nov i prodan je sa nešto preko 230 000Km. Cepanje sa punim gasom uvek na putu do mora. Od kvarova auta ili plina samo redovni servisi i zamena sijalica. Auto je bio u vlasništvu 7godina. Pitao sam ga za to i kaže da mu je instalater plina rekao da to kod njega MORA i da je poželjno i na ostalim motorima zbog hlađenja i podmazivanja? Ventila.
 2. Ivane pa ako mu nema komunikaciju sa body zar onda ne bi trebalo da radio traži kod? Radio kao normalno radi samo što se automatski isključuje? Ništa se tu bez diagnostike ne može mada ne isključujem i da je netko pre nešto pokušavao.
 3. A zašto se ne stavi onaj dodatak-aditiv za gas što hladi ventile? Kod Ford ova i Mazdi to je maltene obavezno.
 4. A nekada je to bio klot Grandiša a pazi ga sad!!!
 5. Nije netko! Lako se može naći podatak koja firma instalira sve ove silne kamere po zemlji srbiji (malim slovom) kao i tko je vlasnik te firme. Mada se verovatno kao formalni vlasnik vodi netko drugi.
 6. Ne. Nikakav zvuk ne stvara a niti vibracije naravno pod uslovom da se korektno ušrafi što nije nikakav problem.
 7. Kako ne staje? Izvadio kit za kupljene i stavio čeličnu felnu sa normalnom gumom. Na to plastiku sa dizalice i alatom i sve OK.
 8. Ako mislis na svoj onda se ne bi moglo reci da lepo povlaci! Mnogo ispravnije bi bilo brutalno ili tako nesto.. Kao iz pracke ispaljen a gume skripe i u 3 brzini! Imao sam kratko Alfu 164 V6 sa puno vise konja ali kidanje naslona sedala iz dizelskih podruma okretaja je neuporedivo!
 9. Meni su cak i baterijskom lampom svetlili u novcanik (bila je noc) i gledali da nemam negde u pregradama sakriveno jer im je kako rekose nemoguce da vozim dve cure a nemam para! Inace sudio sam se dve godine sa policajcem koji je tvrdio da da me je zaustavljao a ja nisam stao...Oslobodjen sam ali koliko sam zivaca izgubio bolje bi bilo da sam platio kaznu.
 10. Kupio sa Alija, priključio, pritisnuo AUX na radiju i to je to...
 11. Eto slučajnosti! A ja danas malo krpao moju zaštitu. Stotinu puta sam je već udario i iskreno se čudim što je još u komadu! Popucale veze sa ove dve bočne zaštite što je rešeno sa 10 ak plastičnih vezica.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...