Jump to content
FAS Euroauto Goran Vlada

Zvezdo

Members
 • Content count

  2829
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Zvezdo last won the day on November 23 2017

Zvezdo had the most liked content!

1 Follower

About Zvezdo

 • Rank
  Prominente

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Srem
 • Interests
  Automobili, Motocikli, F1, Elektrotehnika,elektronika

Previous Fields

 • Garage
  GRANDE PUNTO 1.3 MJET, Yamaha XVS Dragstar

Recent Profile Visitors

10956 profile views
 1. Ne. Nikakav zvuk ne stvara a niti vibracije naravno pod uslovom da se korektno ušrafi što nije nikakav problem.
 2. Kako ne staje? Izvadio kit za kupljene i stavio čeličnu felnu sa normalnom gumom. Na to plastiku sa dizalice i alatom i sve OK.
 3. Ako mislis na svoj onda se ne bi moglo reci da lepo povlaci! Mnogo ispravnije bi bilo brutalno ili tako nesto.. Kao iz pracke ispaljen a gume skripe i u 3 brzini! Imao sam kratko Alfu 164 V6 sa puno vise konja ali kidanje naslona sedala iz dizelskih podruma okretaja je neuporedivo!
 4. Meni su cak i baterijskom lampom svetlili u novcanik (bila je noc) i gledali da nemam negde u pregradama sakriveno jer im je kako rekose nemoguce da vozim dve cure a nemam para! Inace sudio sam se dve godine sa policajcem koji je tvrdio da da me je zaustavljao a ja nisam stao...Oslobodjen sam ali koliko sam zivaca izgubio bolje bi bilo da sam platio kaznu.
 5. Kupio sa Alija, priključio, pritisnuo AUX na radiju i to je to...
 6. Eto slučajnosti! A ja danas malo krpao moju zaštitu. Stotinu puta sam je već udario i iskreno se čudim što je još u komadu! Popucale veze sa ove dve bočne zaštite što je rešeno sa 10 ak plastičnih vezica.
 7. Corsa i GP dele platformu ( plod propale saradnje sa GM) paše masa stvari čak i prednja sedišta...
 8. Lako je za staviti i stara plastika ti ne treba. Kupi samo nekoliko širih podložnih pločica za vijke a ne bi bilo loše ni sa gumom na njima jer je ta plastika daaaaleko goreg kvaliteta nego ostale na autu.. Pošto vidim da je ta original plastika tražena eto kome treba neka trgujemo...
 9. Odakle ti informacija da je GP euro 3? Zar nisu svi motori e4 i e5? ne znam zbog čega uopšte tolika halabuka? jedino ako naši nesposobni opet nešto pogrešno prepišu. Inače ako je auto euro 2 zna se koje su granične emisije za tu normu isto tako i za euro 6. Dakle pre merenja dobro produvati i prosečno ispravan auto ne bi trebao imati problema sa emisijom gasova.
 10. Član je još tu kao i plastika ispod auta a i ceo auto.... Mislim da fabrički uz mali dizel ide samo ta plastika što štiti alternator i kaiš. Ovaj šuspleh moraš uzeti u kompletu dakle leva ,desna strana i donji deo. Ako imaš tu plastiku kod alternatora ona se skida jer na njeno mesto dolazi druga. Da napomenem, ta druga plastika ne menja ovu staru jer ona štiti samo sa strane dakle nema (puno) smisla bez donje. Nakon montaže proseci rupu kod čepa za ulje da ne moraš skidati ništa kada ispuštaš ulje. Silikonom ili sl zalepi one poklopce u blatobranima koji služe samo da voda ulazi kroz njih operi motor i takve će ostati duuugo godina.
 11. Dobra stara vremena

  Bilo nam predobro pa smo morali to da upropastimo.
 12. Fiat 500L - lupkanje volana?

  Nije 500l nego je Grande u pitanju... Proveri i dotegni sve spojeve od volana do letve. Meni su svi ovlašteni i neovlašteni tvrdili da je letva isto na 40000km međutim problem je bio u otpuštenom vijku kod kardana negde ispod stuba upravljača. Zvuk je upućivao na nešto napolju. Dakle spone,letva,šolje ili nešto na trapu.
 13. Nisam siguran u bateriju od 9v jer nisam ni probao. Bojim se slabe struje kratkog spoja odnosno nemogućnosti da pomeri membranu.... Za "veliku pljosnatu iz starih lampi" sam siguran jer sam samo na nju i testirao. Probaj i na ovu od 9V ako nemaš drugu. U svakom slučaju ako je plus baterije na plusu zvučnika membrana ide van. Ako je obrnuto onda unutra. Dakle bez ikakvog zvuka osim krčanja kada spajaš... Naravno pre toga iskopčaš žice od izlaza radija dakle otpojiš zvučnik.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×