Jump to content
FAS Euroauto Goran

Zvezdo

Members
 • Content Count

  3327
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Zvezdo last won the day on November 23 2017

Zvezdo had the most liked content!

1 Follower

About Zvezdo

 • Rank
  Prominente

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Srem
 • Interests
  Automobili, Motocikli, F1, Elektrotehnika,elektronika

Previous Fields

 • Garage
  Sveta krava B8

Recent Profile Visitors

11936 profile views
 1. Pa takvi i donose zakone odnosno pogrešno prevedu i prepišu postojeće evropske ili belosvetske!
 2. Sve je jasno! Meni su vibracije dolazile od motora i zbog toga su neke plastike pucale. Recimo prednji blatobran sam dva puta menjao u garantnom roku ali ne vredi brzo pune ali ne smeta i ne širi se dalje kada pukne. Kod ovoga enduro me samo brine visina sedišta jer sam na Hondi transalp tlo doticao prstima kao da sedim na kamili a za popeti se treba stolica. Nikada nisam bio preterano gipak a sada ne pogotovo. Jednostavno treba probati a i ovaj naked model ima normalan volan znači komfornije se sedi.
 3. Ja sam sad ozbiljno zagrizao za ovaj enduro model. Izgleda odlično samo me brine visina. Navikao sam se na čoper i nisko sedenje odnosno da se ne moram penjati na motor. Pisao sam već.. Imao Kinroad smešno je trošio gotovo neverovatno malo a od kvarova jedino je pucala plastika od vibracija. Ima li tvoj vibracije? Moj je bio 150ccm i priča je bila da je to kopija Hondinog motora koji je isto imao problem sa vibracijama. Kao kasnije su smanjili obujam na 125 I rešili problem. Meni su se te vibracije javljale posle 75 kmh I na max brzini nije baš bilo prijatno voziti se duže od sat vremena. Inače za kruziranje manjim brzinama je izmišljen. Obavezan servis u garantnom roku je na godinu dana? Ne prelazim puno.
 4. Dobra kupovina. Problem može jedino stvarati prenos jer je većinom od plastike. Ne znam ima li uopšte mogućnosti da se to popravi odnosno kupi novi prenos? Kod Honde je to druga priča iz korena ali ako nešto krene po zlu sigurno je daleko jeftinije popraviti ovako nešto.
 5. Po treći put pročitah i sada si me dao u razmišljanje! Šteta je što nemaju čopere, ovi R opako izgledaju ali mi je više zbog položaja sedenja. Mator sam za te egzibicije. Večita dilema novo ili polovno.. U ovom slučaju nov Kinez sa garancijom ili 15-20 godina star polovnjak. Izgleda da ću i ja opet na kineza!
 6. Pitanje je i da li imaš žice od body kompa do vrata. Kod mene je u vratima bila komplet instalacija a do vrata bez grejača i senzora. Imaš na forumu e learn za Grande pa verovatno je isto ili slično.
 7. Kupuj bez razmišljanja. Proveri je i rešio si problem na najmanji mogući način. Cena je extra povoljna
 8. Honda samohodna sa aluminujmskim kućištem. Može da se nađe u dobrom stanju za 20+e. Nepotrgiva je ako se iole održava. Mada iskreno za 10ari može bilo kakva. Kod polovnih obrati pažnju na koroziju kućišta. Motor ga obično nadživi.
 9. Daaaaaleko od je od klota! Piše gore. Pogledaj sedišta. To su sedišta iz sport opreme Grande Punta. Velika razlika u odnosu na obična barem na Grande Puntu. Za evo ne znam.
 10. Ovo je odlična oprema za auto te klase. Realno ima sve šta treba. Gradski auto sa svim doplatama nije lako naći.
 11. Sveta krava na obali severnog mora. Otvaram sezonu kupanja sledeći vikend. Za sada sam samo oprao noge.
 12. Neverovatno mi je da nitko nije spomenuo Fiat 132? Tada često službeno vozilo dobro stojećih firmi i JNA. Uglavnom su bile"sa 2.0 motorima a vojne čak sa 2.5 ako se dobro sećam. Slinio sam za tim autom kao dete a prvi put se provozao sa njim (ne pitajte kako) tek u JNA! Ćaletov prijatelj Dovezao iz nemačke BMW 2002 turbo! E to je raketa bila! Zašto je natpis turbo od napred naopačke nitko nije znao, saznao sam tek sada 20godina kasnije. Kum imao Ford capri. Izgledao je kao da može da leti a na satu graviran na bednih 180! Ajkule, Citroën DS su mi se a i danas sviđale. Bilo mi interesantno kada ih ljudi peru i podignu a parkirane skoro leže na zemlji. Hrđave Alfete onako... Auto koji me je najviše impresionirao u životu i mladosti je nova novcata Alfa 75 sa čini mi se 3.0 motorom. Izgledala je tada kao svemirski brod a tako je i išla. Iz Slovenije je Dovezao i kupio vlasnik prodavnice elektroničkih komponenti sa kojim sam se dobro poznavao.
 13. Slatko ćeš se navozati sa tim autom!!! Na farbanje tih crnih delova bolje zaboravi. Lepo stoje na crvenom autu. Felne? Stvar izbora i trošak ako već imaš dobre gume.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...