Jump to content
FAS Goran

Zvezdo

Members
 • Content Count

  3663
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Zvezdo last won the day on November 23 2017

Zvezdo had the most liked content!

1 Follower

About Zvezdo

 • Rank
  Prominente

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Srem
 • Interests
  Automobili, Motocikli, F1, Elektrotehnika,elektronika

Previous Fields

 • Garage
  Sveta krava B8

Recent Profile Visitors

14464 profile views
 1. @stex_pb Blueme, dakle 2x 4 tipke. Strelice gore uklucuje mute na obe strane dakle nemoze se pojacati ton. Strelice dole obe strane smanjuju. Mute tipka radi. Tipka za telefon ne radi, Wiin tipka valjda radi mada ne znam ni kako treba da radi, Na dijagnostici vidi kao 8 tipki, nema gresaka, proxy je OK ... Sirena, vaz jastuk ok pa predpostavljam da je spula dobra.
 2. Zamenjen reostat hladnjaka. Jedva našao neko Kinesko Poljsko govno što mi ne uliva poverenje. Nije hteo ući na predviđeno mesto u hladnjaku pa sam ga morao doraditi. Uglavnom dobro poznat problem koji se ne manifestuje kao greška. Prepoznaje se tako što se ventilator pali i gasi kada radi klima. Radi max brzinom a trebao bi da stalno radi prvom ili drugom brzinom i da se ne gasi. Može se također ručno proveriti dijagnostikom. Komande na volanu još uvek nisu rešene. Poručio sam ih ali ne pašu. Skinute su sa Brava 2008 godište i imaju jedan pin više u konektoru. Ona lepa Abarth nalepnica za šoferku izgubljena. Tačnije ostala na krovu auta samo mi nije jasno kako je nisam video.
 3. To je bilo u vreme kada sam ja vozio Alfe. Zadnjih 20 godina je drugačije. Sportsko srce kuca malo sporije ali dobro pumpa!
 4. Ista stvar. Ako se sećam menjao sam ga na prošlom grandeu.
 5. Boca se samo skloni ne mora se komplet skidati?
 6. Onaj reostst hladnjaka što si menjao ima 3 Pina? I meni je crkao. Ne pali se na dijagnostici samo radi treća brzina direktno. Koliko košta?
 7. Zvezdo

  Garaža

  Osb ploče 9mm su 1500 din kom. 2.5x1.25m to mi izgleda najbolje. Uraditi ću prvo prednju stranu pa ću dalje videti.
 8. Zvezdo

  Garaža

  Ufff teško pitanje da bude precizan odgovor ali probati ću. Betonaža. 15m2 dakle manje od 2m2 šljunka, 450 kg cementa, armaturna mreža, malo komada armature i čelične ploče za ankere na koje sam vario cevi. Ajde da kažemo oko 100e sve. Cevi i boje oko 300e. Limeni paneli i vijci oko 450e. Folija 25e Elektrode, ploče za brusilice i ger 25e. Brava, cilindar kvake i šarke 15e... Dakle oko 900 do 1000e. Za betonažu i dizanje panela 5.45 m na krov mi je pomogao prijatelj ostalo sam sve sam radio. Cilj je bio da se napravi što jeftinije a da bude dovoljno čvrsto. Ovo je stvarno neki minimum. Možda sam mogao uštediti 3m cevi 20x40 na krovu i umesto 40x40 staviti 30x40 za horizontalnu vezu. Ako netko želi da mu nacrtam nije problem ali neka računa minimum 50% više cevi. Ovo sam radio sam sebi i ako je odnese oluja sam sam sebi kriv ali realno preživela bi američki tornado. Jednostavno vetar nema gde da uđe a statički je dovoljno čvrsta. Da ponovo napomenem ja sam elektro struke a ovo je hobi.
 9. Zvezdo

  Garaža

  Jasna stvar. Kao što već rekoh imam drugi auto za svaki dan i veliku zidanu garažu. Ovaj auto će se voziti vikendom po suvom vremenu. Cilj garaže je da ga zaštiti od propadanja. Nikada kada je kiša ne uteram auto u garažu, ostavim ga ispred neka ga opere kiša pa tek kada prestane i osuši se onda ga parkiram unutra. Auto propada više od sunca nego od kiše. E sad pošto je već limena gledam da koliko je jeftinije moguće izbegnem neminovni efekat rerne u njoj leti. Zimi će naravno biti hladno kao i napolju.
 10. Zvezdo

  Garaža

  Misliš da ta tanka folija toliko znači čak i za hladnoću? Kako predlažeš da je stavim? Zalepiti silikonom ili lepkom za panele iznutra? Filc ja nisam stavljao. Ti paneli za krov su sa zalepljenim filcom koji služi protiv kondenzacije.
 11. Zvezdo

  Garaža

  Samo 120 din m2.
 12. Zvezdo

  Garaža

  Mesta kao u priči!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...