Jump to content

Zvezdo

Members
 • Content count

  2754
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Zvezdo last won the day on November 23 2017

Zvezdo had the most liked content!

1 Follower

About Zvezdo

 • Rank
  Prominente

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Srem
 • Interests
  Automobili, Motocikli, F1, Elektrotehnika,elektronika

Previous Fields

 • Garage
  GRANDE PUNTO 1.3 MJET, Yamaha XVS Dragstar

Recent Profile Visitors

10683 profile views
 1. Grande Punto - ne radi pranje šoferke

  Niti rele niti osigurač. Prati gumeno crevo od pumpe i odspoji ga na svim spojevima. Ili je negde začepljeno ili zeza nepovratni ventil.
 2. Taj ekran je bio u ponudi od početka proizvodnje doduše u nekoj "color" varijanti samo što ga gotovo nitko nije želeo doplatiti. Ovakav potpuno crveni nisam video nikada u Grandeu, postoji takav ali u narandžastoj boji kao i tabla i pri kontaktu se pojavi znak fiata.
 3. @toksi Sa koliko obrtaja motora se penješ? Ispod 1800 okretaja turbina slabije puni pa motor nema ni snage ni momenta mada ako se u prvoj brzini teško penje to je onda nešto drugo. Dijagnostika za početak.
 4. A zašto u crvenu boju? Današnje Lancie me više asociraju na luksuz i udobnost a nikako na sport. Kada je već crvena dodaj trećinu bele i trećinu zelene i slagati će se odlično sa stikerom sa strane. Mada ovo meni liči na temeljnu boju?
 5. A što im ne bi verovao ako ih prethodno testira i uveri se da su ok?
 6. Pa na otvorenom penzionerskim stilom se može proći sa 6 litara ali onaj tko je kupio takav auto sigurno mu je potrošnja u drugom planu... Gornja granica je verovatno nebeska ali i osećaj vožnje.
 7. Sedala su drugačija nego u običnom 500 L?
 8. Odličan je to motor. Elastičan kao dizel. Problem mu je skup veliki servis ako se radi kod ovlašćenih a potrošnja? Svaki auto troši puno ako se gazi a ovaj benzinac to i traži!
 9. Da. I ovo je realna cena. Na to još treba dodati vraćanje kilometraže jer ta ima verovatno više. Preporučljivo je da se kod toga zahvata rastavi tabla i skine čip jer se desi nekada ako se vraća preko obd a da umre. Također ako ti smeta narandžasto crvena boja promeniš diode.
 10. Ovako... Navodno je od pred kraj 2008 nesto menjano oko elekrtike na GPu ali nisam uspeo saznati sta tacno! iz toga razloga bi bilo preporucljivo obratiti paznju na godiste. Konkretno moj je kraj decembra 07 a tablu sam uzeo od Sport modela 2006 godiste. Ona sa belom pozadinom i tu tablu sam trazio 3 godine! Hvala Mom prijatelju @Lufti sto mi je pomogao!!!!!!! Ova tabla sto je od modela EVO fizicki ne pase a iskreno mislim da bi se tesko uparila sa body kompom od starog modela jer nisu isti.
 11. Ja posudim od drugara merač debljine laka i pouzdano sam utvrdio da Fiat i Japanci vode mrtvu trku tko će manje laka da stavi. Inače što se tiče popravka. Ako se lako ne vidi znači da je dobro urađeno i da ne treba bežati od takvog auta. To su reči nekoliko auto limara. Većina auta što se uveze imaju manja oštećenja i kao takvi su u inostranstvu znatno jeftiniji, ovde se jeftino srede i pored ostalog eto dobre zarade. Jedino je problem ako se profesionalac uhvati nekog totalno slupanog veoma mladog polovnjaka koji je strukturno uništen i napravi ga da izgleda kao nov na prvi pogled.
 12. Alfa Romeo 159

  Apsolutno ništa! Izvadi se svetlo tablice i ubaci se drugo svetlo sa kamerom. Nikakvo podešavanje nije potrebno.
 13. Alfa Romeo 159

  Pogledaj na aliju neku kameru što ide na mesto svetla za tablice. Mnogo diskretnije izgleda.
 14. Bilo bi smešno da nije istinito! Kuda ovo sve vodi i kuda je ova jadna zemlja krenula?
 15. Onda nije nerešivo. Sada su table jeftinije. Nađeš neku dobru i problem estetske prirode je rešan. Ja sam imao onu sa malim ekranom u dva reda.
×