Jump to content
FAS Goran

Zvezdo

Members
 • Content Count

  3497
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Zvezdo

 1. Da, da štednja. Sve je poskupilo i više im ne ostaje čisto 1000 e svakog meseca nego 900. Sve je proračunato. Kod njih je normalno da se radi 100 km od kuće i troškovi goriva i habanje auta nisu isti na 120 i 180 kmh pa kako si tko izračuna da mu je najbolje tako i vozi. Normalno je videti skup auto koji leti maksimalnom brzinom i isti takav koji ide120 kmh. Najbolji su mi američki V8 gutači benzina koji idu 200+ kmh! Odmah se setim priča o ekologiji koje su u tom slučaju prazne. Inače retki su slučajevi da se može duže vremena brzo voziti. Ja sam samo jednom imao sreće da sam sastavio sat vremena vozeći 200 kmh. Može se voziti zaista brzo ali nakon par km počinju radovi gde se vozi 80kmh ili u većini slučajeva utrke slonova gde jedan pretiče drugoga tri minuta i napravi kolonu iza sebe.
 2. Prijatelj iz Holandije mi javlja da je kupio Michelin gume made in Srbija!
 3. Zadnja dva meseca sveta krava samo par puta izašla iz garaže i prešla 150 km. Pre nedelju dana tura po vojvođanskim ravnicama.
 4. Zvezdo

  Kuda ide ovaj svet?

  Neki zelembać. Uplašio se skupog auta i drogiranog lika u njemu. Za šta mu služi oružje? Jel da puca na narod kada krene na takve produkte vlasti?
 5. Treba rastaviti kočnice i pregledati. Moguće je da se je tarni sloj odlepio od metalnog nosača na pločicama. S obzirom na siromašan info to mi prvo pada na pamet.
 6. Još uvek je 2.31 KM litar dizela u Bosni kod Bijeljine.
 7. Tooooooooo kralju Alfi! Vozi i uživaj!
 8. Trava je najzelenija u mom dvorištu,putarina je skuplja u Hrvatskoj a Miloš veliki najuži autoput po kom sam se vozio. A vozio sam se i po drugim kontinentima.
 9. Hmmm? Ne znam gde se je u mojim očima izgubila ta širina ali meni deluje jako usko!
 10. To je velik problem u celoj Evropi gde autoput ima samo dve trake, na mnogim deonicama postoji zabrana ali se slabo poštuje. Veoma je frustrirajuće voziti brzo po ograničenju i na svakih kilometar kočiti i gledati utrku slonova gde jedan kamion ide 1 kmh brže od ovoga kojeg pretiče.
 11. Nisam merio ali tu je oko 2.5 metra. Gledam autobus kada pretiče kamion i ako su oba na sredini svoje trake između retrovizora nema više od 20 cm. Po meni je to preusko! Treba staviti zabranu preticanja za kamione !
 12. Znam ja šta je autoput ali trake za bicikl blizu autoputa nisam nigde video a video sam mnogo toga. Pitam za širinu voznih traka jer su trake na Milošu veoma uske. Te dve trake (u jednom smeru) su malo šire nego jedna na autobahnu ili u Holandiji. Na starom autoputu BG -ZG leva traka je normalne širine. Dok na Milošu velikom kamion kada obilazi kamion ili autobus gotovo se dodiruju sa retrivizorima. Ne znam kolika je minimalna širina jedne trake da bi se to moglo zvati autoput. Ima nekoliko klasifikacija autoputa ali ne znam za minimalno dozvoljenu širinu traka.
 13. A koliko je širok taj autoput? Isto kao i Miloš veliki ili je normalne širine?
 14. A kada si već to sve radio zašto i turbo nisi skinuo i poslao u servis na čišćenje i proveru. Ako je sve ok čišćenje je 30e. Nakon čišćenja krilca na statoru se lagano pomiču a bar znaš kakav je turbo.
 15. Mene ako sećanje dobro služi pre dve godine kada je sirova nafta bila po današnjim cenama litar dizela je bio manje od 1 eura.
 16. Cena sirove nafte je odavno pala a sada je i dalje u padu. Ako je pojeftinilo kod nas znači da je u Bosni još jeftinije. Dizel je bio 150 din sada je verovatno malo manje. Zadnjih mesec dana sam prešao čitavih 150 km tako da nisam u toku.
 17. Ovo što se radi to nikako nije bacanje para. Breri nema puno! Na oglasima samo par komada. Fenomenalan izgled.... Cena joj neće više padati ako je u korektnom stanju. Setite se coupea pre 10 I više godina, koliko sada koštaju ako uopšte i ima koji! Srediti je da bude top,malo uživati i onda je držati u dobroj garaži kao vikend auto. Naravno ako finansije dozvole taj motor ima potencijal za tuning.
 18. Tooo kralju samo napred! Biti će ovo nov auto!
 19. Zvezdo

  Kuda ide ovaj svet?

  Ja dok sam bio dete napunjen pištolj i municija je stajao u ladici, kod godinu dana mlađeg prijatelja ista situacija. Na selu su napunjene puške visile na vešalici skupa sa kaputima. Tečo , penzionisani inspektor SUPa bio ljubitelj oružja, magacin TO nije imao toliko oružja! Ima troje dece.... Šta hoću da kažem? kao i svako dete bio sam tučen i ja sam tukao ali nikada ni pomislio nisam da bi uzeo oružje i šta znam radio sa njim! Također nisam video nikog od drugara da bi napravio takvu glupost i uzeo oružje i hvalio se njime po ulici i ne daj bože školi. Bili smo naoružan narod i retki su držali oružje pod ključem a ovakve stvari se nisu dešavale! Šta su današnji idoli deci? Kurve i kriminalci sa Pinka i ostalih kanala i novina. Udari dete po dupetu i oduzeće ti dete! U školi nastavnici uče decu svojim pravima a obaveze se ne smiju spominjati!... Spisak je podugačak... Ukratko, nahebali smo svi!
 20. Da, samo što ih se je u peglici natrpalo 6 a u prikolici bude ih bude uglavnom dvostruko i još voze svu hranu koju planiraju da pojedu tokom odmora. I to sve sa dva klipa preko Bosanskih planina. Kada stanu nakon uspona da ohlade motor i izađu misliš da je stao autobus. Danas... Idu sa skupim SUV ali su im navike ostale. Pun krovni kofer sa hlebom!
 21. Zvezdo

  P: Bose 321

  Da li je moguće da nitkome ne treba? Zar se muzika više ne sluša?
 22. Hajde realno. Kada smo zadnji put čuli istinu na vestima? Sve lažu! U 50% slučajeva slažu i kada nešto poskupi! Jbt lažu i za vreme! Kaže 38 stepeni a ljudi mere 43 u hladu!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...