Jump to content
FAS Goran

Flipnjača

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Flipnjača

 • Rank
  Il Nuovo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Belgrade, Srbija

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 16v Turbo

Recent Profile Visitors

32 profile views
 1. Pre svega da se zahvalim punooo @MiloshBg @Nikola031 @Ivan Zbog vas sam bio potpuno siguran i sam sebi potvrdio kupovinu auta za koji sam se raspitivao. Uskoro više informacija i slika o automobilu! Pa se sigurno družimo i na nekim skupovima! @Zuriosm evo ja sam u sličnoj situaciji kao ti. Samo što sam se ja zaleteo na auto koji mi se svideo estetski da pritom ne znam ništa o tom modelu... I onda sam dva cela dana izučavao i čitao po internernetu, a i ovde na forumu, sve što sam mogao da prikupim o tom modelu za to godište. Druga stvar jeste da povedeš nekoga sa sobom koji se razume u automobile. Srećno u daljoj potražnji kola!
 2. Sigurno je menjano, to mi je jasno. Ali da li je stavljena polovna, neka stara, ili nešto novo. U to se ne razumem...
 3. Ćao ljudi, evo me sa autom. Jedva sam našao SN broj MA. Pozadi je ka požarnom zidu? Fabrika je stavila 55228221 a ja sam pronašao broj 00552259180 na kućištu MA. Ima broj i na vakum pumpi 55270032. Može pomoć? Jel menjan MA?
 4. Hvala još jednom i hvala na dobrodošlici! Znao sam da ćete mi brzo odgovoriti i pomoći! I hvala vam na tome. Pronašao sam u ePer-u, u pitanju je 55228221 fabrički. Ukoliko je neki drugi broj to znači da je promenjen i da bi trebalo da je sve u redu i da sam miran, koliko sam razumeo po forumu? Auto je prešao proverenih 193hiljade km, da nagovestim. Na šta bih još trebao da obratim pažnju pri gledanju auta? U suštini sam ja odlučio da kupujem taj auto i tu nema dileme. Jedino bih voleo da budem siguran da je ispravan jer dižem kredit za taj auto, što za mene nije mala stvar...
 5. Pozdrav svima, brzinsko pitanje. Kako da proverim oznaku ili broj MultiAir jedinice ugrađenog u određeni model preko ePar-a, s obzirom da imam broj šasije automobila. Pokušavao sam nekoliko puta ali nisam uspeo da pronađem. Sutra idem da gledam auto pa bih voleo da proverim da li je menjan MultiAir uređaj. Punto Evo 1.4 MultiAir 135 Ks je u pitanju. Hvala svima, i veliki pozdrav. Nadam se da postajem novi član kluba uskoro.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...