Jump to content
FAS Euroauto Goran Vlada

The Punisher

Members
 • Content count

  1592
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

The Punisher last won the day on October 12 2018

The Punisher had the most liked content!

About The Punisher

 • Rank
  Prominente

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Stilo 1.2 16V TNG
 1. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15764463/zastava-101-lux
 2. Da dam malo novih informacija u vezi ove teme. Potraga za ovim kućištem je bila duga i trnovita za početak, eper izbacuje da za moj auto ide 55186451 i a kad sam podigao haubu i pročitao broj na mom starom kućištu 46783548, da li je već bilo menjano kod prethodnog vlasnika ne znam. To je u suštini isti deo, postoji još drugih brojeva, za Punto mk2 1.2 16v je 735275091 i on se razlikuje u delu gde se nalazi sam filter, ali pasuje u motorni prostor šraf na šraf. Razlikuje se i u delu odakle ulazi vazduh, na 55186451 i 46783548 je sa desne strane a na 735275091 je sa leve strane. Na obe slike je moj motorni prostor sa starim i novim kućištem, uzet od Punta mk2 1.2 16v. Preprodavci su lešinari, cene se kreću od 50 do 100 evra za polovno kućište, a novo je od 26 000 do 33 000. staro kućište se bukvalno raspalo, od starog je plastika za nijansu tanja, od Punta je kruća i u mnogo boljem stanju, nigde oštećena, niti daje naznake. Samo napomena, u kućište od Punta ide malo drugačiji filter, mislim da je 1 cm uži, morao sam da uzmem nov.
 3. Vicevi 120%

  Sveti Petar i Šef su se dogovorili da će u budućnosti primati samo slučajeve koji su umrli spektakularnom smrću... Nakon nekog vremena kuca netko na Nebeskim Vratima... Sveti Petar: - PRIMAMO SAMO NEOBIČNE SLUčAJEVE! Pokojnik: - Slušaj moju priču! Oduvijek sam mislio da me žena vara. Tako sam otišao tri sata ranije s posla, trčim ko lud 11 katova do stana, otvaram vrata, pretražujem cijeli stan, a na balkonu nađem tipa kako gol golcat visi s vanjske strane balkona i drži se za ogradu. Nato uzimam čekić i udaram tom kretenu svom snagom po prstima. On pada na grm koji ga nježno dočeka. Govno! Ja natrag u kuhinju, uzimam kompletan frižider i bacam ga preko balkona... PUN POGODAK! Napokon je kreten sređen, a meni su taj napor i uzbuđenje donijeli infarkt i evo me kod Tebe! - U redu... - kaže Petar. - Možeš ući. Kratko nakon toga ponovno se začuje kucanje na Vratima: - PRIMAMO SAMO NEOBIČNE SLUČAJEVE! - kaže Sveti Petar. - Nema problema! - kaže pokojnik. Radio sam, kao i svaki dan, svoje jutarnje tjelovježbe na balkonu. Spotaknem se na vazu s cvijećem i padnem preko ograde, ali se u zadnji čas uspijevam uhvatiti za ogradu balkona stana ispod svoga... - Bože, kakva sreća! - pomislih. Nato iznenada dolazi neki idiot i udara čekićem po mojim prstima, ja padam i, nasreću, dočeka me mekan grm te pomislim: ' Ovo je ludo, već drugi put preživjeh!' Pogledam prema gore i tad me pogodi ovaj blesavi frižider! - Dobro, možeš ući u Raj. - odgovori Sveti Petar. Tada ponovno netko pokuca na Nebeska Vrata: - PRIMAMO SAMO NEOBIČNE SLUČAJEVE! - reče Sveti Petar. - Nema problema! - kaže pokojnik. - Sjedim ja nakon dobrog seksa gol u frižideru... - To je dovoljno! - prekine ga Sveti Petar. - Uđi!
 4. https://www.youtube.com/watch?v=8Ecdn5SGT1E
 5. Put za Novu godinu do Soluna, sa skretanjima za Vranje, Skoplje, obilazak svega u okolini Soluna uključujući i tržne centre u povratku do Dojranskog jezera i Velesa, lepa kilometraža i neverovatna potrošnja, 7.35 litara plina U Beogradu ne mogu da spustim ispod 9 litara jer se vraćam uvek u špicu

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×